היקף מישרה

מצב
הנושא נעול.
היקף מישרה

היקף מישרה
יש לי מספר שאלות: 1. כמה שעות נחשבות כמישרה מלאה? 2. האם ימי ההבראה מחושבים לפי היקף המישרה? 3. והאם ימי החופש מחושבים לפי היקף המישרה? תודה

תשובות

היקף מישרה
יש לי מספר שאלות: 1. כמה שעות נחשבות כמישרה מלאה? 2. האם ימי ההבראה מחושבים לפי היקף המישרה? 3. והאם ימי החופש מחושבים לפי היקף המישרה? תודה
תשובות
1. 186 שעות חודשיות. 2. ימי הבראה תלויים בותק, בהיקף המשרה ובשאלה האם זהו מקום עבודה ציבורי או פרטי. 3. ימי חופשה אינם תלויים בהיקף המשרה, הם כן תלויים בותק. הנה כמה קישורים שיוכלו לסייע לך.

זהו מקום ציבורי

תשובות
1. 186 שעות חודשיות. 2. ימי הבראה תלויים בותק, בהיקף המשרה ובשאלה האם זהו מקום עבודה ציבורי או פרטי. 3. ימי חופשה אינם תלויים בהיקף המשרה, הם כן תלויים בותק. הנה כמה קישורים שיוכלו לסייע לך.
זהו מקום ציבורי
ליתר דיוק - אני עובדת בחברת שמירה שפועל בשטח של מדינת ישראל. לגבי ימי החופש- תחילה נאמר לי שלפי החוק בשנה הראשונה מקבלים 5 ימי חופש - 306 ש"ח ליום. לאחר ששולמו לי ימי החופש (1132 ש"ח) הבוסית שלי ביררה ונאמר לה שהם משלמים לפי היקף מישרה. האם זה חוקי להחליט לשלם לפי איזה פרמטר שנוח להם?

לפי מה שכתבת, זה לא חופש אלא הבראה.

זהו מקום ציבורי
ליתר דיוק - אני עובדת בחברת שמירה שפועל בשטח של מדינת ישראל. לגבי ימי החופש- תחילה נאמר לי שלפי החוק בשנה הראשונה מקבלים 5 ימי חופש - 306 ש"ח ליום. לאחר ששולמו לי ימי החופש (1132 ש"ח) הבוסית שלי ביררה ונאמר לה שהם משלמים לפי היקף מישרה. האם זה חוקי להחליט לשלם לפי איזה פרמטר שנוח להם?
לפי מה שכתבת, זה לא חופש אלא הבראה.
הערך של יום חופש הוא לפי שכר העבודה ועל שנה אחת מגיעים יותר מ-5 ימים (אלא אם עבדת נורא קצת ימים). דמי הבראה זה 306 ש"ח ליום למשרה מלאה, ועל השנה הראשונה מגיעים 5 ימים. זה נכון שהתשלום של דמי ההבראה הוא לפי היקף המשרה.

שיר ורד

New member
הבהרה

תשובות
הבהרה
ימי חופשה אומנם אינם תלויים בהיקף משרה. אבל מספר ימי העבודה בשנה (שלעיתים מושפע מהיקף המשרה) קובע את מספר ימי החופשה המגיעים לעובד. השכר היומי הממוצע קובע את שוויו של יום חופשה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה