הירהור בקול רם

catapul

New member
נו, באמת!

היתכן שאת כה קטנונית? תשובתך הזו רק מחזקת את התחושה, שאת כאן כדי לעורר מחלוקת ואינך מסוגלת לנהל דו-שיח ענייני אלא רק מחפשת "סתירות פנימיות" ואיזושהי "לוגיקה"...להזכירך, זה אינו פורום פילוסופיה או לוגיקה שנה א' ואם להשתמש במינוח ה"פולני" שאת בעצמך כתבת באחת ההודעות אז - תתבישי לך את!... אם יש מישהו ש"סותר" את עצמו זו את... הינך מזדעקת "אנני טרול" אל מילותיך מראות את ההפך... ואני חושב שבזאת אסיים כל דיאלוג עמך - אני לא מוצא טעם בויכוחי סרק... שנה טובה שתהיה לך.

nili6

New member
קטנוניות??

איך קטנוני, אם זה בעצם מהות העניין שבו עסקה ההודעה שלך מה הגדרת הטרול בעיניך וקצת מוזר לכתוב באותה נשימה שטרול נקבע על סמך תחושות החברים ומאידך לקבוע בעצמך מיהו טרול. ועוד לקרוא לזה קטנוניות, כשמראים לך את זה.

nili6

New member
הפנייה

אם קראת את ההודעה האחרונה שלי בשירשור מאתמול ואתה עדיין סבור שאני טרולית אז.... אין לי באמת יותר מה לומר לך מעבר לזה.

nili6

New member
בתור הודעה ראשונה

כהודעה ראשונה שלך בפורום מוטב לו הייתה זו הודעה בנימה אחרת לגמריי אבל איש איש וסגנונו. אוליי כדאי להבין אחת ולתמיד מה זה טרול?? פעם אחת ולתמיד, איך אתם מגדירים טרול? הרי לא ייתכן שכל בן אדם שני שנכנס כאן מייד מוצמד לו הכינוי הזה משהו שלא ראיתי באף פורום.

למעלה