היריב הבא של ברוק לסנר הוא

FrecCo

Active member
אגב, ראית את DC6?

אני מציע לך לראות. גם עידו וגם משה נלחמו שם נגד לוחמים שבאו מהיאבקות, אאל"ט, והקרבותש להם הם דוגמאות קלאסיות לויכוח שלנו. גם עידו וגם משה מצאו את עצמם על הגב, מה שלא הפריע להם להכניע תוך דקה (עידו) ותוך 4 וחצי- עדיין בסיבוב הראשון (משה).

welterweight

New member
ושוב אני אשיב

להתאמן כהשלמה בBJJ לא הופך אותך ללוחם BJJ בדיוק כמו שלהתאמן כהשלמה באגרוף לא הופך אותך למתאגרף.כולם עושים הכל אבל לרקע שממנו אתה מגיע יש חשיבות גדולה והוא גם זה שמגדיר אותך כלוחם בהרבה מקרים.מתאבק שמשלים השכלה בBJJ הוא עדיין מתאבק,ואם הוא ינצח לוחם BJJ זה עדיין יחשב כניצחון של האבקות על BJJ אלא אם הוא שלף איזה סנקקו פתאום. אם הנקודה שלך היא שאם צריך לבחור אומנות אחת בלבד אז עדיף BJJ - סבבה.אני לא חושב שזה כבר רלוונטי ואני לא חושב שזה יספיק בשביל הרמות הגבוהות באמת אבל סבבה. כך או כך,הויכוח הזה די מיצה את עצמו עבורי.

FrecCo

Active member
"יחשב ניצחון של היאבקות על BJJ"

שטויות. איך זה יכול להיחשב ניצחון של היאבקות על BJJ, אם הוא למד BJJ כדי לנצח? אתה מתעלם ממה שאמרתי ומתעסק בנקודה אחרת לגמרי שאין לה שום קשר. אני לא אמרתי שאם הוא השלים BJJ הוא הופך להיות "לוחם BJJ". זה לא סותר שאף לוחם לא יתעלה במשחק הקרקע שלו על לוחם BJJ- אם הוא לא ילמד BJJ בעצמו. הכל מתחיל ונגמר בברזיאליאן ג'יוג'יטסו...את זה יגיד לך כל לוחם MMA כיום, זולת פידור, אבל סמבו אני לא מכיר וזה שהרוסים החליטו לעבוד על שיטה דומה אלפי קילומטרים מהגרייסים בברזיל- זו כבר בעיה רצינית ומויכח שהם ישתלטו על העולם מתישהו.

welterweight

New member
נסיון אחרון

אם שון שרק נלחם נגד פראנקה ומצליח להמנע מטייקדאון בזכות כישורי היאבקות עדיפים,מוריד את פראנקה לקרקע בזכות כישורי היאבקות,מחזיק אותו שם בזכות כישורי היאבקות ומצליח להמנע מהכנעה כי הוא התאמן גם בBJJ כהשלמה ויודע למה לצפות - מה ניצח בשבילו את הקרב,כישורי היאבקות עדיפים או כישורי BJJ עדיפים? מקווה שהבהרתי את הנקודה שלי.בכל מקרה,אדם באמונתו (וגם באומנותו) יחיה.

FrecCo

Active member
כמובן ש-BJJ ניצח בשבילו את הקרב

כי בדיוק כמו רבים לפניו, אם הוא לא היה משלים BJJ, הוא היה מוכנע על הקרקע, וכל ההיאבקות שלו לא הייתה שווה כלום. כזה פשוט. יאללה, חפרנו

בנוסף למה שאמרו על קולמן

הבנאדם אחראי חלקית לכניסתו של ארגון פרייד אל אור הזרקוריםי כאשר זכה בטורניר הגראנד-פרי הראשון בארגון, שהתקיים בשנת 2000, מנצח בין השאר את אקירה שוג'י, קאזאיוקי פוג'יטה ואיגור וובצ'נצ'ין.

למעלה