הישג ענק לסער
שלושה אחוזים יותר מפייגלין

poseidon111

Active member
כמו שאמרתי, אני רואה שהחינוך מתחיל לשאת פרי. אחרי העיתונות

אתה עוד תכתוב שאתה מאמין לשופטים ועבודת הסיום תהיה כשתכתוב שאתה מאמין לפרקליטות. זה סיפוק לדעת שדברי לא נופלים על אזניים ערלות לגמרי.
אחרים אולי כן אבל אני עדיין לא איבדתי תקווה בעניינך..

דיברגנט חדש

Well-known member
אתה
וצריך לחזור לבי"ס יסודי בשביל ללמוד הבנת הנקרא או

לוגיקה בסיסית, כי כשאני כותב, אפילו הם לא כתבו, זה אומר ... (אתה מסוגל להשלים?)

poseidon111

Active member
כן, זה אומר שגם כאלו חסרי תקנה ותוחלת, כאלו שאמרו שאין להם

סיכוי להסתדר בעולם בלי עזרה כמוך, יש להם סיכוי כלשהו.
עם עזרה וחמלה כמו שאתה מקבל, עם הדרכה ורגישות כמו שאתה מקבל, אסור לאף אחד להתייאש גם אם הוא חושב שהוא לא חכם אלא דיברגנט ממוצע.
ואתה חשבת שלאף אחד לא אכפת ממך...

dory38

New member
את מתכוונת למיס פיגי?

אני לא מכנה אותה כך בשום מקום. הספר שלי, ליכודניק מבטן ומלידה, דווקא כן. אני קורא לה פסיכית, מטורללת או מסובבת. אם אשווה אותה לבעל חיים, אעשה לאחרון עוול. הוא יותר מתורבת ממנה.

לא,אני דווקא יכולה להסכים שהיא דומה למיס פיגי, אני מתכוונת

שקראו לה חזרזירה ויותר גרוע מכך.
ובכל מקרה אתה קראת לביבי במילים רעות יותר ואף איחלת לו איחולים שהדעת לא יכולה להבין אז אני חושבת שאתה יכול דווקא לחיות בשלום עם המילה גדמה מה גם שמה לעשות האישה פיצית.
אגב, זה נכון שהיא הכירה את גידעון (ערכים נעלים) סער כשעוד היתה נשואה לבעלה אבי ילדיה? והוא נשוי לאשת נעוריו אם ילדיו?

dory38

New member
על אותו משקל, נתניהו התגרש 3 פעמים

האם הוא דוגמא לאיש משפחה? והאם יש ערבות לכך שלא ייטוש (את המדינה) בעת צרה? בפוליטיקה הערך העיקרי של רובם (כולל כאלה שאני תומך או תמכתי בהם), הוא לקדם את עצמם בעזרת המפלגה. ואגב, אני מזדהה ככל שעובר הזמן, יותר עם הפלג הימני של כחול לבן, כלומר תל"ם בראשות בוגי.

חיא2

New member
ת'זבי - מה את מבינה בכלל בעלבון או בדברים אחרים -

בהיותך בוט - כך טוענים פה - לכודניקי, אינך יכולה להעריך רגש אנושי, או בהיותך שלוחה של הלשכה האפלה, שהבן יקיר לי, בעל הפה המטונף ביותר במזה"ת, בוודאי ובוודאי שאינך יודעת כלום על בני אדם.
שהרי כמפיצה של זבלי הנסיך את הרי יודעת שXXX קטן, רגשי נחיתות עמוקים, דחייה חברתית קיצונית, הזעת יתר וגוף עקום הינם סיבה מרשימה להתנהגות תוקפנית כלפי האחר והעלבתו לצורך חיזוק האגו האומלל והמהוס, מה שנקרא - סמכות חיצונית [ ולידציה] ולא סמכות פנימית [ קונפורמציה ] - ואם לא ידעת עד עתה, שגם התנהגותך כאן תואמת התנהגות האומלל מבלפור, אז הנה בבקשה, ובחינם לגמרי.

poseidon111

Active member
לא יודע, אני דווקא מעריך את הכנות שלה. אני לא יודע אם

אתה זוכר אבל תמיד היא טרחה לכתוב שהיא מצביעת מפלגת העבודה מזה שנים רבות.
אתה יודע, היא כותבת נגד השמאל ולא שוכחת לקנח ב"וזאת אני כותבת כמצביעה מסורתית של העבודה". כותבת נגד הקיבוצניקים ומסיימת שהיא כותבת זאת למרות שהיא מההתיישבות העובדת.
פעם אפילו ראיתי שהיא יוצאת נגד הטיפשים שכותבים בפורומים וכמובן לא שכחה לסיים בסיומת החביבה עליה שהיא כותבת זאת למרות שהיא בעצמה...
לפחות עכשיו היא חדלה מזה וחזרה לכתוב על הנושאים החביבים עליה: ההוא שמבוגר, וזאת שמכוערת, וההוא שמכניס את האצבע לאף בעוד ההיא שמפליצה בפרהסיה.
כותבת איכותית עם המון אינטליגנציה, נכס לכל פורום.

כמו תמיד שמחה לראות שאתה פה,שורד את החיים הקשים מנת חלקך

ומוצא בוירטואליה נחמה ובריחה וכמובן תעסוקה.
זה בהחלט גורם לי לשלוח לך חיבוקי
ולקוות שתשאר חזק כמה שאפשר.

למעלה