הישג קטן

b e ll

New member
היי גלית, מה שלומך?

זה כל כך נכון חוסר הברירה... כשנמצאים עם הגב לקיר וממש מוכרחים מגיע השינוי. השינוי בתפיסה, בהעזה, ברצון ובמוטיבציה. מבינים גם שהכל נמצא אצלנו בידיים ממש, במחשבה שלנו. אם מבינים שזו האחריות שלנו לחיות חיים טובים ומספקים יותר, עושים עם ההבנה הזו משהו ולא רק מחכים שהזמן יעשה את שלו אלא גורמים לשינוי לקרות.

gali90

New member
בוקר טוב...

אני בסדר תודה.. מה שלומך את?? אני מחכה כבר למפגש הבא שתבואו תל אביבה...! אני מסכימה עם כל מילה - הכל נמצא גם ביידים שלנו ואנחנו המושכים בחוטים .. אבל אנחנו צריכים לדעת גם מתי קצת להרפות..(בהמשך לשיחתנו הקודמת על הילדה הקטנה שבנו.) לא לקפוץ מעל הפופיק..

b e ll

New member
גם בסדר גמור. ../images/Emo24.gif

נכון, בהחלט לא לקפוץ מעל הפופיק.

barba

New member
את ענקית

כל הכבוד על העזה תמשיכי ככה ותמיד תיזכרי את השיר הלאה צריך ללכת הלאה לטפס למעלה ולא להרגע תיכבשי עד ועד פסגות בהצלחה

R O N Y1

New member
כל הכבוד מירב אבל..

לפי דעתי זה שאת קיבלת אומץ זה כבר90% מההצלחה וזה מראה על ביטחון . אבל האם בפעם הבאה את תצלחי לחזור על ההישג???? ..... אני מכיר את ההרגשה זה מה זה סיפוק עצום .אחד שמגמגם לא יבין את זה.... RONY

רוני זו לא פעם הראשונה

בוא נגיד שבשלושה חודשים האחרונים עשיתי דברים שלא עשיתי משך כל חיי. השיחה הזו היתה משמעותית בשבילי במיוחד כיוון שידעתי שאצטרך להגיד שם, כלומר לענות על שאלה ממנה אין לאן לברוח. אני מכה על הברזל כל עוד הוא חם....אולי לא מרביצה כל יום עשרות טלפונים, אבל עם התרגול פיק הברכיים נהיה יותר קל או יותר נכון נסבל.

b e ll

New member
בטח! הפיק ברכיים נעלם בסוף לגמרי.

נשארים רק הזכרון ותחושת ההישג לאחר כל שיחת טלפון (לתחושת הסיפוק הזו עוד לא התרגלתי!).

spidergirl

New member
הי מירב

כל הכבוד! באמת. אני חושבת שהסוד זה לתרגל כאלה דברים הרבה פעמים. אבל שחייבים כלים בשביל זה. זה משמח לשמוע

shoshyyy

New member
מירב ... את יודעת

שהכי טוב ויעיל בצעדים קטנים ואיטיים ... בזמן שלך ... עם רצון שלך ... באמת כל הכבוד . דרוש אומץ לעשות משהו שמאוד מאוד מאוד מפחיד אותך !!!!!!!!!

תודה לכם על הפירגון ../images/Emo140.gif

עושה טוב על הלב לספר דבר כזה פעוט (כביכול) ולקבל כאלה פידבקים. תודה

light blue

New member
כל הכבודדדד

תמשיכי ככה. דרך אגב בטיפול בדיבור שאני עברתי, ככה נראו חצי מהתרגילים להתקשר לאן שהוא, ולפעמים לגמגם בכוונה

gali90

New member
רק עכשיו ראיתי..

את מה שכתבת, ואני שמחה לשמוע.. זה ממש נראה שאת הולכת על זה.. אמרתי לך גם במפגש הבעייה היותר גדולה היא הפחד מהמצבים ולא מהגמגום.. שמחה בשבילך..חושבת שיהיה לך הרבה יותר קל מאשר להתחבא ולהתחמק.. בהצלחה!!! שבת שלום

avi9

New member
זה הישג גדול!

כלל לא חשוב עם גימגמת במהלך השיחה! החשוב שהוכחת לעצמך כי את עצמאית ויכולה להסתדר בעצמך ולנהל את חייך ללא תלות באחרים,הן בשיחות בעלפה והן בטלפון.זה ההישג וזה מה שחשוב וכלל לא חשוב עם בן שיחך האלמוני הרגיש כי גימגמת או לא! יש מאה אלף מגמגמים בישראל ואת שייכת לקבוצה זאת,היית מוותרת ברצון רב על כבוד זה אולם אין באפשרותך לכן הפתרון הוא להשלים עם הבעיה ולא לתת לה,במידת האפשר, להגביל אותנו!! כתבתי כבר בעבר על מספר מרואינים בטלויזיה וברדיו שלעתים אני שומע ורואה,הם מוזמנים בשנית למרות הגימגום משום שהם מקצוענים!!! האמת, קשה לי במיוחד לראות מגמגמים בטלויזיה,כאשר הם נתקעים ויש להם עויתות בפנים. ממש אני חש את ליבי נקרע!יש לי הערכה אדירה לכוחות הנפש שלהם שלא נותנים לגימגום להגביל אותם! רק אנו כמגמגמים יכולים להעריך את כוחות הנפש הנדרשים ממגמגם להופיע בשידור חי בטלויזיה,ללא עריכה,כאשר אינו יודע מה יהיו השאלות ויתכן שיהיה עליו לתת מספרים או שמות שלא ניתנים להחלפה והוא יכול להתקע קשות מול פני האומה,חבריו,משפחתו וכדמ'! אנשים אלה הגיעו לרמה גבוהה מאד של שליטה עצמית ושחרור! לסיכום,יש לך משפחה ובעיקר חשוב התינוק שיהיה לילד ולנער ויהיה זקוק לך בכל המסלולים!הנזק שיגרם לו אם תחסכי בדיבורים,בטיפולים בבירורים אודותך יהיה גדול לאין שעור מאשר מצב שבו האנשים ידעו כי את מגמגמת! אם נחשוב בהגיון קר על המיגבלות והמחלות שיש לאנשים שונים,נבין כי יחסית הגימגום הוא מיגבלה לא רצינית למרות שבמצבים מסוימים היינו מוכנים לקבל על עצמנו מגבלות קשות אחרות במקום הגימגום.

shoshyyy

New member
למה אתה מלחיץ ?

עברת מלהגיד "כל הכבוד ...את גדולה " ל... "הנזק שייגרם לילד שלך בחייו אם לא תדברי יהיה גדול ..." ... קודם כל בוא ניקח את זה בפרופורציות... הילד שלה יהיה איך שמירב תיחנך אותו ... גמגום לא קשור לזה ... חסכון במילים גם לא עקרוני פה .. אם מירב תילמד אותו מה שהיא עשתה .. להיות אמיצה כשהיא רוצה .. ולא לוותר הוא ייצא בסדר גמור!!!!! לפעמים לא צריך להלחיץ את עצמך , לכל אחד יש את הקצב שלו , להיות מוכן בשלב שלו. התינוק לא הכי חשוב , מירב הכי חשובה . כי אם היא תהיה מאושרת גם הסביבה שלה תהיה מאושרת לחלוטין !!

b e ll

New member
הוא לא מלחיץ בכלל, הוא כתב דברים

שכל הורה לילד חש אותם.

shoshyyy

New member
נכון את צודקת ....

את חשה אותם וכל זכותך אבל את לא יכולה לבוא למישהו אחר ולהגיד " אם לא תדבר , ייגרם נזק לילד שלך " כי : 1) במה זה תורם ... להלחיץ את הבן אדם ? 2) מי בכלל את שתקבעי שייגרם הנזק ...? וכל זה בולשיט. לגיטימי לדבר על עצמך אבל לא על איך יצאו הילדים אצל אנשים אחרים כי זה מעצבן ! אני יודעת שהתכון לטוב ... יצא לוחץ ומלחיץ וזה אף פעם לא תורם לדעתי .

b e ll

New member
שושי, את מתעצבנת בקלות?

בפורום זכותו של כל אדם לכתוב בצורה תרבותית כל מה שהוא חש וחושב, לא את קובעת מה אפשר לכתוב או לא ומה בולשיט או לא (גם אני לא קובעת). העובדות הן שאם הורה ימנע מלדבר זה בהחלט יכול לפגוע בילד שלו. כשאת תהיי אימא את תבחרי להתנהג כראות ענייך ולאף אחד לא תהייה זכות לומר לך מה לעשות. גם אבי לא הציע עיצות למירב איך להתנהג עם בנה, הוא פשוט אמר שעדיף שיידעו שהיא מגמגמת ופעילה מאשר שאף אחד לא ידע שהיא מגמגמת והגימגום ישתק אותה ויפגע בתפקוד שלה. את יכולה לא להסכים עם זה.

shoshyyy

New member
דווקא אני לא מתעצבת בקלות ....

אני לא אוהבת אנשים מלחיצים כי לדעתי כל אחד צריך לחיות בקצב שלו. גם לא קבעתי מה אפשר לכתוב או לא ... כתבתי תגובה. אם נשמעת עצבנית אז יופי ... אם לא אז גם יופי.

למעלה