הישראלי המכוער בפולין

me and just me

New member
עוד אחד/ת.......

דיי להמשיך לדבר על מה שאתם לא מבינים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נובוטל זה בקרקוב (אולי יש גם בוורשה..) אנחנו היינו בזה שבקרקוב בכל מקרה! דיי לנסות לקטול אותי כל הזמן על זה שאני מנסה לטהר את שם המשלחת שלי!! תחשבו לפני שאתם מדברים!

ואי לקחת תעניין הזה אישי תרגעי זה

לא נגדך לא באו ואמרו שאת עשית את זה אז רגיעה ותעשי לי טובה מה יש רק שתי מחזורים שיצאו לפולין בנס ציונה?

me and just me

New member
מממממממ

לא לקחתי אישי זה פשוט מעצבן אותי שממציאים דברים נגד חברים שלי. ויש בטח מחזורים שיצאו לפני כמה שנים אבל זה כבר בכלל לא אקטואלי לעניין הזה.

me and just me

New member
מה את רוצה.?

בלון? כוכב? אם אין לך משהו מועיל ולעניין להגיד, אל תגידי.

Old Cat

New member
NOVOTEL זו רשת בכמה וכמה מקומות

ובכולם נזהרים מישראלים צעירים וחושדים בהם. בכולם לא אוהבים בני נוער מישראל, שמגיעים במשלחות. בטח כי כולם אנטישמים, שהרי לא יתכן שיש לזה קשר עם ההתנהגות המתוארת בהתחלה. גם אין לזה קשר עם מה שהיה במלון בוורשה לפני כמה שנים שהקב"ט יחד עם עובדי המלון היו צריכים להוציא החוצה את הזונות שהוזמנו ע"י בני הנוער כדי להתפרק מהעומס הרגשי של המסע..............

shklar1

New member
היינו בשניהם והם מלונות מצויינים

חדרים ברמה של 5 כוכבים נקיים לחלוטין ומאובזרים אני רוצה לציין לטובה את המשלחת שלנו, שמלבד חדר אחד שבו לא נמצא השלט של הטלוויזיה, לא הייתה שום פגיעה ברכוש או משהו בסגנון הזה. בלילה כמובן היו כל מיני תלמידים שבחרו להעביר את הזמן בריצה בין החדרים, אבל לא היה רעש יוצא דופן. ובמשלחת שלנו היו 220 תלמידים ועוד משהו כמו 25 הורים. הבעיה עם המשלחות שלא מדגישים לפני המסע את עניין המשמעת. התלמידים חשים כאילו הם בטיול שנתי במלון זול במרחק של חצי שעה מהבית, אבל כמובן שזהו אינו המצב. לדעתי, המורים לא נוקטים במספיק אמצעי הרתעה כלפי התלמידים. לא ניתן לשלוח תלמידים הביתה, הרי זה ברור, אבל אפשר כעונש להפריד תלמיד מסויים מהקבוצה שלו ולצרף אותו לקבוצה אחרת, כמעין עונש, או לשבץ אותו בחדר שהוא לא בחר. ברגע שלא מטפלים, זה ברור שהתלמידים ימשיכו.. וחבל שכך.

Lp Fairy

New member
נורא..

אבל ישראלים...אני כבר לא מצפה למשהו מיוחד...נכון אני מכלילה והכול..ואני לא צריכה לעשות את זה...אבל הנה גם אנחנו התפרענו במלון..אני לא..חלק מהשכבה שלנו בלילה התרוצצה במסדרון וכולם נדחסו לתוך חדר אחד ועישנו ושמו מוזיקה בלילה והעירו את כול המסדרון והמנהל שלנו לקח את זה רציני ולמחרת בבוקר ממש צעק עלינו.. ותכלס הוא צודק.. וזה נורא שיש אנשים שלא מייחסים חשיבות שהם מייצגים את הארץ שלנו!

Pukipsey007

New member
אתה צודק../images/Emo70.gif זו באמת בעיה.

נשמע נורא.. [ברוך הבא
]

lihi r

New member
נורא...

כל מה שאני יכולה להגיד זה שלפחות במשלחת שלנו כנראה שלא הדגישו מספיק את העובדה שזה לא טיול שנתי וכל לילה כולם הסתובבו בין החדרים, צעקו עישנו ושמעו מוזיקה חזקה ולמרות שלפני שיצאנו אמרו לנו שאסור להיות מחוץ לחדר אחרי 11 בלילה אף אחד לא הקשיב לזה והמדריכים והמורים המלווים לא עשו שופ דבר כדי למנוע את זה ככה שאפשר להבין למה יש לבתי מלון בפולין גישה שלילית כלפינו

האמת שגם אנחנו לא ממש הקשבנו../images/Emo77.gif

למורים וכו.... אבל לא עשינו יותר מדי שטויות- פשוט היינו פול ילדים בחדר אחד, מדי פעם החלנפו חדרים.... אבל לא עשיו יותר מדי רעש!! במיוחד אחרי שהתלוננו עלינו
כולה שיחקנו טאקי!! וגם המנהלת הייתה!! והיא עשתה הכי הרבה רעש

maayana17

New member
לסיכום---> הילדה מנס ציונה..

את לקחת תעניין יותר מדי אישי נסחפת איתו יותר מדי טוב שלא הרגת לנו פה איזה מישו תרגעי זה מה שאמרו לבנאדם תרצחי אותו על זה... ובדרכ אנשים קוראים הודעה ומגיבים אולי לא התכוונו למשלחת שלך ולמשלחת אחרת?אל תשתגעי בגלל זה וגם אם אמרו אז אמרו את תנסי לטהר שם משלחת או מה שאת לא מנסה לעשות כי את סתם חוטפת קריזה ולא עושה כלום.. אמרו אמרו

me and just me

New member
עוד פעם את?

דיי לנסות לצאת חכמה כי את יוצאת בדיוק ההפך. יש לי זכות מלאה לנסות לטהר את השם שלי ושל המשלחת שלי, ולך אין שום זכות (להמשיך) לנסות לקטול אותי על זה. מה שאמרו לא היה ולא נברא במשלחת שלנו ולא באף קבוצה נס ציונית אחרת (כאמור האחרונה הייתה לפני שנה ואנחנו לפני שבועיים כמעט וסביר שלא נוטרים לזאת מלפני שנה.. ושוב, יש רק ב"ס אחד כאן ורק משלחת אחת כל שנה). שוב מדבר על מלון שלא הגענו אליו בכלל, לא התקרבנו אליו ובטח שלא בילגנו אותו. בקשר ל"טוב שלא הרגת מישהו", לא הייתי קרובה לזה בכלל, תנסי לשים את עצמך במקומי, לצאת למסע הזה שיש לו משמעות רבה ושאת כולך מנסה להראות שישראלים לא כאלה גרועים כמו שאומרים, את מתנהגת הכי בסדר שבעולם, ובאים ומעלילים עלייך את מה שאמרו, אני בטוחה שגם את היית משתגעת ומנסה לטהר את השם שלך. ואל תנסי לקטול גם את ההודעה הזאת כי את מוציאה את עצמך סתם אחת שאין לה מה לעשות בחיים חוץ מלהתערב לאחרים בחיים. תודה ושלום.

maayana17

New member
קודם כל תרגיעי את עצמך ומהר..

לנסות לצאת חכמה אני ממש לא צריכה אין לי שום דבר להוכיח לך אף אחד לא מנסה לקטול אותך את פשוט מתעצבנת פה בצורה שחבל על הזמן הילד בא וסיפר מה אמרו לו וכולם הגיבו תארי לך שיבוא מישו יספר על משלחת אחרת שעשו ככה וככה את תגיבי ותגידי שהיו לא בסדר..ואז יבוא הילד יגיד שהם לא עשו את זה..אז בסדר מה הלחץ.. את נהנית במסע? ריגש אותך?זה מה שחשוב..מה אכפת לך מה אחרים יגידו על המשלחת?העיקר שלך היה טוב ואת צריכה להכניס את כולם לתחת.. לזה התכוונתי בטוב שלא הרגת מישו כי התעצבנת שהוא אמר את זה הוא בסך הכל סיפר מה אמרו לו.. אז בנתיים היחידה שצריכה להרגיע את עצמה זו את וכנראה שאם את ככ משתגעת על ילד שבסך הכל בא וסיפר אולי את זאת שאין לה מה לעשות בחיים.. תנסי להבין שכל מה שבאתי לעשות זה להבהיר לך שאין לך מה להתעצבן ואת לא צריכה לטהר ולהוכיח כלום צכניסיתי את הדעה של כולם את יודעת לאן וזה הכל.. תודה גם לך..ושבת שלום

Pukipsey007

New member
פסק זמן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אל תקחי על הכתפים שלך את כל נס ציונה. זה נהדר לקרוא שכשאת בחו"ל [על אחת כמה וכמה בפולין] את מנהגת למופת. מעין תורמת המון לפורום, אין שום סיבה לדבר אליה ככה. העיקר בשרשור הזה הוא "הישראלי המכוער", זה לא משנה אם זו הייתה משלחת מת"א\עכו\נס ציונה\... מה שנזכור מהשרשור הוא ההתנהגות של המשלחת הסוררת הזו. אוקיי
זו הפואנטה, זה הלקח.

trigotrigo

New member
אני לא מאשים את הפולנים.

גם אני לא הייתי נותן לישראלים להיכנס אחרי שהורסים לי ככה את המלון... מה שחבל, זה שיש יותר מדי מקרים כאלה. כמה שאני פטריוט, לפעמים אני פשוט מתבייש להיות ישראלי.

Barbie G

New member
במקום לשים לב לתופעה

אתם מדברים על מה נס ציונה עשו, אם בכלל...?! התופעה הזו של משלחות הורסות בבתי מלון היא לא יחידה, היא קיימת ולצערי הרב, בגדול... אני באמת מקווה שהמסר שלי עובר כאן למרות האורך של מה שרשמתי... כשאני הייתי בפולין, לא ראיתי יחס של גועל נפש מצד הבתי המלון.. במשלחת שלי היו כל מיני אנשים ששתו ועישנו... וכן המורים ראו אבל המורים לא אמרו להם כלום כי הם ידעו שהם לא יחרבנו במסדרונות וכו'.. במילים אחרות,המורים ידעו שהם לא יעברו גבולות.... שיהיה לכולכם מסע לפולין מרתק ומשכיל למי שעוד לא הספיק לחוות) ולכל אלו שהיו שם , עם דגל אנ י מקווה, תזכרו באותם רגעים שבהם הרגשתם הכי ישראלים שיש!!!

למעלה