סולידסנייק2
Member
שמעתי שהעונה הזו פחות משהו, אבל נראה אותה בכל מקרה. מתחילים מאתגר, ושבט הכוח זוכה. קטע משעשע לגבי מוח נגד כוח, מאז הפרק שעבר אשכרה יצרתי קשר עם אווה, והתבדחתי איתה שאם ילהקו את שנינו היא תלוהק כנראה לשבט הכוח ואני - למוח, בגלל הקריירות שלנו, אבל אני חושב שאווה הרבה יותר חכמה ממני, ולמרות שהיא ספורטאית מקצועית, אני ממש לא בטוח שיש לה סיכוי נגדי בגזרת הכוח. אולי בהורדת ידיים, שמשום מה ממש קשה לי, אבל אם נעשה משהו שקשור בשרירי הרגליים - למשל לנסות להפוך מכונת לג פרס למכשיר לאתגר סיבולת של 100% שרירי רגליים - אני לא מאמין שיש לה סיכוי. האסטרטגיה מתחילה אחרי זה, נאש מוצא אליל וכורת ברית זריזה, בואו נראה כמה זמן הוא יחזיק. אחרי העונה הקודמת, שהייתה פנומנלית, אני קטן אמונה לגבי הנוכחית.
גם בשבט המוח מתחילה קצת אסטרטגיה, ונראה שחלק מהשורדים הולכים לכוון נגד קנט. מגניב שיש מכשפה בשבט הזה, האמת שקסידי (אמריקה, אין קסידי אחרת בהישרדות כרגע) נתנה קצת וייבז אבל ממש לא הייתה בכיוון. העיקר שהיא לא קונספירטורית, אבל לא משנה. אבל כל זה יחכה כי שבט הכוח מפסיד חסינות - בעיקר בגלל נאש, שאין לא מושג מה לעשות עם פאזל. הוא מנסה לכוון נגד קנדיס, אבל רוב השבט נגדו, ומתכננים לפצל בינו לבין אורסולה, שאגב כוח, איזה הבדל בשרירים בינה לבין אווה. אבל בסוף אין להם את הקולות לפצל כי לא פחות מארבעה שורדים שיתפו פעולה עם נאש. קנדיס הודחה עם חמישה קולות.
גם בשבט המוח מתחילה קצת אסטרטגיה, ונראה שחלק מהשורדים הולכים לכוון נגד קנט. מגניב שיש מכשפה בשבט הזה, האמת שקסידי (אמריקה, אין קסידי אחרת בהישרדות כרגע) נתנה קצת וייבז אבל ממש לא הייתה בכיוון. העיקר שהיא לא קונספירטורית, אבל לא משנה. אבל כל זה יחכה כי שבט הכוח מפסיד חסינות - בעיקר בגלל נאש, שאין לא מושג מה לעשות עם פאזל. הוא מנסה לכוון נגד קנדיס, אבל רוב השבט נגדו, ומתכננים לפצל בינו לבין אורסולה, שאגב כוח, איזה הבדל בשרירים בינה לבין אווה. אבל בסוף אין להם את הקולות לפצל כי לא פחות מארבעה שורדים שיתפו פעולה עם נאש. קנדיס הודחה עם חמישה קולות.