הישרדות אוסטרליה - עונה 9!!!

פרק 23

האם קרוליין תודח בוודאות? אני לא אתפלא אם כן, העיקר שפראס לא יודח. אני בהלם שהוא בקושי קיבל קולות נגדו. הוא גורם לג'ורג' וסירי להיראות כמו סנדרה לעומתו. העונה הזו מעלה את הרף כל-כך גבוה, שיהיה קשה לראות עונות אחרות לעומתה. אבל למארק אין שום נאמנות לריימונד. ולכן יש סיכוי שהוא יצביע נגדו יחד עם קרוליין, ולראשונה באוסטרליה (אם אני לא טועה) יהיה אתגר אש - ואני די בהלם שזה יהיה מרענן, בהתחשב בעובדה שהוא נכפה על השורדים באמריקה בפיינל 4 כבר 12 עונות. אבל רגע, פראס לא רוצה להדיח את קרוליין בכלל, היריבה שלו הייתה קירבי. קרוליין פחות מעניינת אותו. הוא מעדיף בכלל להדיח את מארק!

אבל מארק זוכה בחסינות, אז לפראס אין ממש ברירה! ואחרי תכנון הבגידה, מארק בוודאי רוצה לחזור לבת הברית שלו בתחילת המשחק. אז זה רשמי, הולך להיות קרב אש בין קרוליין וריימונד. אפילו בפיינל 4, הבריתות לא חקוקות באבן! אפילו כשלשניים מארבעת האסטרטגים של העונה אין בני ברית, הם משחקים סולו ומחליפים צדדים גם כשמדובר בבריתות של שניים בלבד! במועצה מארק חושף את פראס כשקרן, אבל בעונה כזו, אני מאמין שזה רק מעלה את ערכו בעיני המושבעים. ריימונד מפסיד באתגר האש ואנחנו בדרך לאחד הגמרים הראויים ביותר בכל הזמנים.

הגמר!

או ששוב לא, כי הוא לא מופיע ביוטיוב. זה כבר אירוע שחוזר על עצמו גם מהעונה הקודמת, בעונה הבאה אני אנסה למצוא דרך יותר טובה לצפות. בכל מקרה, מזל טוב לפראס שקודם כל סוף כל סוף זכה בחסינות, וניצל אותה כדי להדיח את מארק. אבל מול מארק או מול קרוליין, זה לא משנה, הוא היה זוכה. ובסוף הוא זכה פה אחד! וזה לא שקרוליין הייתה עז, היא הייתה שחקנית מצוינת בעצמה, אבל פראס הוא כנראה השחקן הכי טוב בכל הזמנים. ומגיע לו!

דירוג:

1. פראס וזה אפילו לא קרוב

2. קרוליין
3. מארק
4. קירבי
5. איילין
6. מכאן כבר מתחיל להיות קשה אבל נגיד ולריה
7. קיטי
8. עדן
9. ריימונד
10. סקוט
11. אלכס