הישרדות אוסטרליה 4 - פרק 22

Seosi

New member
הישרדות אוסטרליה 4 - פרק 22

ג'ריקו החליט שעכשיו שבן בריתו הכי קרוב במשחק הודח, זה הזמן לעורר כאוס. הוא אומר ללוקי על כל התכנית של טרה להדיח אותו, מה שהגיוני בשביל לוקי. אחר-כך, לוקי מתעמת על כך עם טרה, שהיא מכחישה את זה. הצנצנת סוכריות שטרה מצאה בהחלט עזרה לה לקרב את זיגי אליה. שניהן מסכימות שלוקי צריך ללכת כי הוא איום פיזי במשימות. בעצם כל השבט חושב ככה
לוקי מנסה לשכנע את ג'ריקו ומישל להצטרף לברית שלו, אבל הם די אומרים לו שלא. אני חושב שהטעות של לוקי כאן זה היא שהוא באמת מחלק פקודות לאנשים. ואני מבין למה זיגי וטרה גם כן רוצות להדיח אותו. הוא לא שואל אותן מה הן רוצות לעשות, הוא אומר להן מה לעשות.

לוקי לא יצטרך לדאוג למקומו במשחק כרגע בגלל שבפעם השלישית ברציפות, הוא זוכה במשימת החסינות. באמת חשבתי שהוא יודח הפרק, דומה לאותו פרק עם הנרי. על הנייר, בגלל שלוקי זכה בחסינות, זה נראה שזה ג'ריקו, מישל ופיטר נגד זיגי, טרה, ולוקי. צד אחד יצביע לזיגי, צד שני יצביע למישל ואז כולם יגרילו אבנים. אבל אף אחד מהם לא רוצה לעשות את זה, מן הסתם. הצד של ג'ריקו מנסה לשכנע את טרה להצביע איתם נגד זיגי, אך היא חוששת להצביע איתם. לוקי שואל את ג'ריקו אם הוא עדיין רוצה להגריל אבנים והוא אומר שכן כי הוא אוהב סכנות (פלאשבק למלך האריות, מישהו?). הברית של לוקי מנסה לשכנע גם את פיטר, אבל הוא לא בדיוק רוצה להשתתף.

במועצת השבט, ג'ריקו, מישל ופיטר ממשיכים לומר לטרה שהיא צריכה להצביע איתם, ושהם פתוחים לעבוד איתה. זיגי ולוקי אומרים שזה לא נכון, אבל, ודי להפתעתי אפילו, זה עבד! טרה הצביעה איתם והדיחה את זיגי. ג'ריקו מישל ופיטר שיחקו אותה במועצת השבט, במיוחד פיטר שלא הראו ממנו די הרבה.

קצת מבאס הפרק

מעצבן שלוקי שוב זכה בחסינות אבל כול הכבוד לגריקו מישל ופיטר ששיכנוע את טרה להצביע איתם

Seosi

New member
נכון, אבל עדיין היה פרק טוב

וזה לא שאני שונא את לוקי, הוא פשוט מסתמך על חסינויות אישיות (למרות שהוא באמת ניסה בפרק הבא).

ראית את כול העונות

אני ראית רק את האחרונה שהייתה ועכשיו אני רואה את זאת אבל לקראת האולסטאר השאלה אם אני צריך לראות גם את עונה 3 ו5

סטילהוק

New member
אין אפשרות לצפות בעונות הראשונות, גם לא בישראליות

לא תמצא אותן בשום מקום ברשת.

סטילהוק

New member
בעונת האולסטאר על פי האינטרו ישתתפו גם מתמודדים מעונות 1+2

ובתשובה לשאלתך: ניתן למצוא ולצפות רק בעונות 3 ואילך.

noamlah

New member
יואוווווו כמה אתה נודניק רציני

משתתפים מהעונות האחרונות סטילהוק
3-6
באוסטרליה יש כאלו שלא מחשיבים את שתי העונות הראשונות ומחשיבים את עונה 3 כראשונה כי היא הראשונה של רשת 10
ככה זה מוצג לך גם בפרומו
כמו שהישרדות אצלינו בעונה האחרונה אמרו הישרדות 3 VIP כי היא השלישית של רשת

העונות הישנות קיימות ביוטיוב, לא שהם חשובות אבל אתה מוכיח כשגם שאני שם לך את זה מול העיניים אתה מתווכח
אתה טרול רציני אבל לזכותך ייאמר שאתה עושה עבודה דיי טובה בזה

סטילהוק

New member
אם היית טורח לבדוק את התאריך היית מגלה שזה עלה רק השנה

או יותר מדוייק רק לפני חודש. קרי: עד אוקטובר 2019 לא היה ניתן לצפות בשתי העונות הראשונות של הישרדות האוסטרלית בשום מקום ברשת. וזאת עובדה.
אבל טוב לראות שהעלו אותן ליוטיוב בשלמותן השנה.

noamlah

New member
אתה לא תספיק

לראות 50 פרקים של שעה כל אחד לפני האולסטארס שיוצא עוד חודש

למה

יש שבועיים פנויום עכשיו אני אגמור לראות את זה בשבועיים השאלה אם צריך לראות אותם בשביל ההאולסטאר

noamlah

New member
אם אתה יכול לך על זה

עונות טובות
לגבי אם אתה צריך לראות או לא, מן הסתם האולסטארס ייתן לך מיקומים שלהם בעונות המקוריות והסיפור מאחוריהם
אני רואה הכל בכל מקרה
גם האמריקאיות
גם הישראליות
הבריטיות ז"ל
ניוזילנד ז"ל
אוסטרליה
ודרום אפריקה
אם קוראים לזה הישרדות ואני יכול להבין את זה אז אני אראה
אז אני לא הבן אדם המתאים לשאול אותו

Seosi

New member
לא ראיתי את כולן

עדיין לא ראיתי את העונה השלישית (שהיא העונה הראשונה של ערוץ 10) וגם לא ראיתי את שתי העונות הראשנות.

noamlah

New member
תראה את השלישית

לפני האולסטארס
אני חושב שבינתיים ממה שנראה הליהוק לאולסטאר מעונה שלוש הכי מדוייק
פיבי, ניק, ברוק ופליק הם בדיוק הבחירות שגם אני הייתי מלהק

את הראשונות אתה לא צריך לראות כי אין להם ייצוג שם והם לא טובות, אם כי שתיהן העונות היחידות בהישרדות שהמודחות הראשונות הצביעו לעצמן כך שמועצות השבט הראשונות באמת היו פה אחד
אבל לא יודע כמה זה נתון להתגאות בו

Seosi

New member
האמת שאני מתלבט מה לראות אחרי זה

חשבתי בין העונה השלישית של אוסטרליה או העונה הראשונה של דרום אפריקה, ואני יודע שהיא כנראה לא עונה טובה (הראשונה של אפריקה) אבל ראיתי בויקיפדיה שזה רק 13 פרקים, ובא לי משהו די קליל.

noamlah

New member
אם דרום אפריקה אז תראה את השישית

היא לא מעולה, היא מעולה יחסית לדרום אפריקה וסבירה יחסית לעונות אמריקאיות

שתי העונות הראשונות דיי אנמיות וגם יש בכל אחת מהן שתי משימות הדחה שאני יודע שזה הדבר שאתה הכי שונא שיש בהישרדות ובאחת מהן יש גם החזרה של שורדים שהודחו

עונה שלוש עונת סלב אבל זה לא משנה כי אף אחד לא באמת מכירים, היא עונה של שחקנית אחת שכל הראש שלה במשחק והשאר עלובים, לא מחזיק לדעתי

עונה ארבע עונת סלב מול פשוטי עם, גם, לא נראה שלמישהו ממש אכפת מהמשחק

עונה חמש עונה של שחקנים ממש חזקים אבל יש בה טוויסט של שני ספורטאים שבאו לאמן את השבטים במשך כל המשחק, קצת כמו רוב וסנדרה אבל הרבה יותר נדחפים ואינטנסיביים, השניים האלו לקחו המון זמן מסך ופשוט הרסו את העונה

עונה שש תראה, מרשה לך

לגבי עונה שלישית של אוסטרליה, ממש לא קלילה גם יחסית לאוסטרליה, עריכתית מאוד קשה לראות אותך אבל כן ממליץ לראות כי כמו שאמרתי הבחירות שלהם לאולסטאר היו ספוט און, ממליץ לך לנסות לראות עם מיקוד ספציפית על ניק, פיבי, פליק וברוק שידוע שכרגע משתתפים
אוכל להגיד לך איפה יש פרקים ללא הדחה שתוכל לדלג עליהם

Seosi

New member
אוקי, סבבה

נראה לי שאני אתחיל את העונה השלישית של אוסטרליה רק כדאי שיהיה לי היכרות עם השחקנים שחוזרים.

למעלה