הישרדות אוסטרליה 4 - פרק 22

Seosi

New member
פרק 23

טרה די מיידעת את לוקי שהיא לא עובדת איתו יותר. כל השבט רוצה להדיח אותו בגלל שמאוד קשה להביס אותו במשימות החסינות. לוקי מודע למצב שלו במשחק, אז הוא החליט להראות לטרה רמז לפסלון חסינות. אין לו באמת פסלון חסינות, אבל נשאר לו הרמז ממישהו אחר שמצא את פסלון החסינות (זיגי, אולי?) והוא שמר אותו ליתר ביטחון. התכנית שלו די צלחה בכך שטרה ישר האמינה לו. ג'ריקו ופיטר אמנם אומרים לה שאין לו פסלון חסינות. הוא אפילו לא הראה לה את הפסלון רק את הרמז, מה שרק מחזק להם את העובדה שאין לו פסלון חסינות. מישל גם כן מאמינה שיש לו פסלון חסינות.

במשימת החסינות של הפלת קוביות דומינו, מישל זכתה בחסינות האישית. לוקי היה ממש 2 שניות מלזכות בחסינות. ולא רק שהיא זוכה בחסינות, היא גם זוכה באוטו. היא לוקחת את ג'ריקו וטרה לפיקניק. שלושתם אפילו רוקמים ברית של פיינל 3. במחנה, פיטר שאל את לוקי על פסלון החסינות ושאל אותו אם הוא יוכל להראות לו אותו, ושלוקי ענה לו שלא בגלל תירוץ כלשהו, פיטר ידע שהוא מבלף. אבל שג'ריקו, טרה ומישל חזרו מהפיקניק, מישל ראתה את לוקי הולך ביער והיא חוששת שאם יש לו פסלון חסינות, הוא יוכל להדיח אותה. לוקי מנסה לשכנע את ג'ריקו לא להדיח אותו בגלל גששניהם שחקנים חזקים וחבר המושבעים יעריך אותו רק יותר.

במועצת השבט, מישל הצביע יחד עם לוקי לפיטר, רק ליתר ביטחון עם פסלון החסינות הפוטנציאלי, אך ג'ריקו, טרה ופיטר הדיחו סוף-סוף את לוקי מן המשחק.

Seosi

New member
פרק 24

אני לא יודע איך העונה ממשיכה להתעלות על עצמה גם בפיינל 4, אבל זו באמת אחת מעונות ההישרדות הכי טובות שראיתי אי פעם.
זה מטורף שג'ריקו הגיע ליום 50 בלי לקבל שום קול נגדו. זה מראה עד כמה שחקן חברתי מעולה הוא. יחד עם זאת, אחת מהסיבות שאני מחכה לגמר היא כי הבנתי שההופעה שלו בגמר הייתה ממש לא טובה, מה שתפס אותי בהפתעה. בכל מקרה, טרה מנסה להתחבר יותר למישל והיא מגלה לה את צנצנת הסוכריות. אני לא המעריץ הכי גדול של טרה, אבל היא התחבבה עלי בימים האחרונים.

ארבעת השורדים האחרונים מגיעים למשימה הבאה שלהם. זאת לא משימת חסינות. גם לא משימת פרס. זאת משימה על יתרון. מי שיזכה במשימה יוכל להדיח אחד מן חברי המובשעים, ולמנוע את הצבעתו בגמר. ג'ריקו זכה במשימה. ארבעת המתמודדים יגיעו למועצת השבט אך אך אחד מהם לא יודח, אלא ג'ריקו ידיח חבר אחד מן המושבעים. הוא מתייעץ עם מישל את מיד להדיח מחברי המושבעים ונראה שהוא מתבלט בין ג'ראד לטסה. הוא גם שואל לדעתם של טרה ופיטר. פיטר מנסה להביא לכך שהוא ידיח את לוקי, כי פיטר יודע שיש לו יותר סיכוי לנצח עם טסה תהיה בגמר, אך גם ג'ריקו יודע זאת.

במועצת השבט, לג'ריקו ניתן לשאול 3 שאלות ל-3 חברי מושבעים. הוא בחר להפנות את השאלות לאנליס, ג'ראד וטסה, והשאלה שהוא שאל את טסה הייתה ענקית, והתגובה של כולם עוד יותר: הוא שאל אותה, אם היה ניתן לה ההזדמנות להחליף מקומות אחד מן הרבעייה האחרונה שהיא רואה אותו הכי פחות ראוי לנצח, מי זה היה ולמה. כולם פשוט נפלו מן הכיסא מהשאלה הזאת, כוללל ג'ונתן המנחה. טסה עונה טרה כי הרבה פעמים היא הגיעה למעוצת השבט אומרת שהיא לא יודעת מה לעשות. זה לא שכנע את ג'ריקו והוא החליט להדיח את טסה מחברי המושבעים. היא התנצלה בפני טרה שהלכה מן מועצת השבט

Seosi

New member
פרק 25

סוף-סוף הגענו לביקור משפחות! זה באמת שלב מאוחר לביקור משפחות, בדרך כלל זה קורה בפיינל 7 לא? בכל מקרה, זה נחמד לראות את המתמודדים עם המשפחות, וזה גם נותן לצופה קצת מנוחה מאסטרטגיה כל הזמן. פיטר זוכה במשימת החסינות הראשונה שלו במשחק, לאחר 52 יום. סתם כדרך אגב, אין לי מושג איך הם מצליחים להישאר שם יותר מ-50 יום, 39 ימים על עצמם נראים קשים.

פיטר אומר למישל שהוא מצביע לג'ריקו, ונראה שגם מישל בעניין. לאחר שהוא מדבר עם ג'ריקו ואומר לו שהם צריכים להדיח את טרה, לג'ריקו יש ספקות כי זה נראה קל מדי. לאחר שהוא ראה את מישל ופיטר מדברים בצד, החששות שלו רק יותר התחזקו כי הוא מתחיל להבין שהם הולכים להצביע נגדו, כי אם שניהם היו מדיחים את טרה, הם היו משתפים אותו בשיחה. מתעורר ויכוח קטן בין ג'ריקו למישל, לאחר שג'ריקו אמר לה שזה עושה אותו קצד פרנואיד לראות את מישל מדברת עם פיטר, ובמידת הצורך הוא יצביע עם טרה כי הוא לא רוצה להיות מודח. מישל הרגישה שג'ריקו מנסה לומר לה עם מי לדבר או לא. טרה וג'ריקו דיברו בצד, שם טרה אישרה את החששות שלו שמישל ופיטר הולכים להצביע לו (פיטר אמר לה על התכנית לפני זה).

במועצת השבט, ג'ריקו דוחף את הרעיון של דו-קרב אש, כלומר, שטרה תצביע איתו וליצור תיקו. מישל ופיטר אומרים שלפי דעתם לא צריכים לגשת לדו-קרב אש. אז הכל מונח על הכפתיים של טרה. ג'ונתן מקריא את הקולות ו...תיקו! טרה הצביעה ביחד עם ג'ריקו למישל! ובהצבעה חוזרת, לא טרה ולא פיטר שינו את הצבעתם. הצחיק אותי המבט שג'ריקו עשה אחר-כך לפיטר

ג'ריקו ומישל ניגשים לדו-קרה האש וזה אפילו לא קרוב. ג'ריקו הצליח להדליק את האש בעוד שמישל לא הצליחה בכלל לעלות את הזרדים בעשן. באסה בשביל מישל כי היא שיחקה חזק אבל ג'ריקו לגמרי יצא מלך כאן

noamlah

New member
בשביל אוסטרליה זה מוקדם

ביקור משפחות גם בעונה 3 וגם בעונה 5 ונדמה לי גם בעונה האחרונה אבל לא בטוח
היה בפיינל 3 שהם הגיעו לצפות במשימה האחרונה

סטילהוק

New member
סוף סוף צפיתי בעונת הסלבס האוסטרלית הלא הוגנת

סוף סוף צפיתי בעונת הסלבס האוסטרלית הלא הוגנת כלל, כבר מתחילתה.
יחסי הכוחות בעונה הזאת לא שקולים ואינם הוגנים מהתחלה, ורק אחרי הדחתן של לפחות 3 בנות משבט הבנות והגבר הבודד, יש בכלל ערבוב בין השבט שלהן לשבט הבנים והבת היחידה, שגם בו הבנות מדיחות זו את זו ולא את הגברים כדי לשמור על הכוח של השבט המעורבב מבלי לקחת בחשבון שהישרדות זה משחק אסטרטגי שהיתרון המספרי בו הוא קריטי ושכל בת שמדיחים מורידה את מספר הבנות אל מול הבנים. מה שכן אהבתי את הראש של שלושת הבנות האחרונות שהשכילו ליצור ברית בנות ביניהן למרות שגבריאל היתה לגמרי לטובת הבנים, אך הבינה שמבחינה מספרית עדיף לה להיות עם הבנות ולא להפוך ללורל מעונה 36 של הישרדות, שהפכה מרצונה החופשי לעז של וונדל ודום, במקום להצטרף לברית בנות ולהגיע לגמר עם רזומה ועם יתרון שווה לכולן.

אבל אז הגיע המיזוג והתברר שכנראה ג'סטין הגבר היחיד משבט הבנות המקורי, שמסתבר שחבר טוב מאוד של גבריאל עוד לפני התוכנית כנראה ניסה לשחד מתמודדות משבטו שרצו לפרוש בגלל תנאי הטבע הקשים בוונואטו להישאר במשחק בשביל לעזור לו לנצח ובתמורה יחלק להן חלק מהפרס הכספי של 100,000$ שבו יזכה. למרות שגבריאל שאימוג'ין וניקול האשימו ששיתפה איתו פעולה בזה לא ידעה מזה, מה שהביא להדחתו, כי גם היא כנקמה למרות שהם היו זוג הצביעה נגדו עם הבנות.

אך גם בגריאל הודחה כדיייויד הפוליטאי השף שהבנות השאירו אותו אחרון בגלל הבישולים שלו, זכה בחסינות, מה שגרם לברית של שלושת הבנות לפנות זו נגד זו, ומכיוון שאימוג'ין וניקול משבט הבנות המקורי היו צמד בטון בלתי ניתן להפרדה, הן נאלצו בצער רב להדיח את גבריאל.

ואז שנשארו רק שלושה, הגיע הטוויסט הלא הוגן בכלל שהחזיר בבת אחת שני מודחים שהם הדיחו (ג'סטין וגאי), רק לפני כמה ימים ושהפסיקו לנוח ולאכול היטב בפנדרוסה, בחזרה למשחק ולתחרות על הפרס הכספי שלו. מה שבסופו של דבר הביא לכך שאתה גם היו הפיינל 2 והזוכה היה אחד מביניהם.

אני חושב שכזה ביזיון לא היה אפילו בגמר של 38, ששם החזירו רק מתמודד אחד שניצח את העונה, אך בימים הבודדים ששיחק עשה מהלכים אסטרטגים חכמים שכל העונה אף אחד לא עשה, מה שהביא לו את הניצחון בגמר. שלא לדבר בכלל על כך, שבניגוד לג'ייסון וגאי,הוא בכלל הגיע מאי ההכחדה ולא שבע, נקי ורענן מפנדרוסה.

אני חושב שהכי הגיע לאימוג'ין לנצח, בגלל שהיא היתה כל העונה על האי, והודחה אחרונה, למרות שבהתחלה היה לה קשה אפילו עם המשימת פרס הראשונה, ולבהדרגה היא נהפכה ללוחמת אמיתית, אסטרטגית וחברה נאמנה לבת בריתה שאפילו הראתה המון אומץ ותעוזה כשהורידה באחת ממועצות השבט את שרשרת החסינות שלה שבה היא זכתה וענדה אותה על צווארה של בת בריתה כדי להגיד את מה שישב לה על הלב מבלי להתחבא מאחורי השרשרת חסינות. דבר נדיר מאוד בהישרדות מצד מתמודד שזכה בשרשרת חסינות ומעדיף להשאירה על צווארו כשהוא מטיח את ביקורתו במתמודדים אחרים ובעיקר בבני הברית שלו.

בהזדמנות זו, אני רוצה להודות לנועם שהביא קישור לפורום שהראה ששתי העונות הראשונות של הישרדות האוסטרלית עלו סוף סוף ליוטיוב בשלמותן. מה שמזכיר לי שנותר לי לצפות רק בעונה הראשונה שכולל 13 פרקים כולל הגמר והריוניון שלו, בכדי להשלים את הצפייה בכל העונות של הישרדות האוסטרלית ששודרו עד כה לפני עונת האולסטאר שתשודר לקראת סוף ינואר 2020.

Seosi

New member
תראה את העונה הראשונה היא נחמדה

אני לא יודע לגבי העונה השנייה. יש דיבורים להחזיר אותה אמת אבל שום דבר לא בטוח כרגע...

סטילהוק

New member
העונה הראשונה של מה? הישרדות הבריטית? היא באיכות ממש גרועה

ואת העונה הראשונה של הישרדות האוסטרלית אני גם ככה מתכנן לראות אחרי שצפיתי בעונה השנייה עם הסלבס.

סטילהוק

New member
אני מעדיף לחכות שתעלה גרסה איכותית יותר של זה

ממש לא בא לי לצפות באיכות כזאת גרועה. ואני בטוח שעוד תעלה.

Seosi

New member
הגמר!!!

כל הדברים הטובים מגיעים לסיומם בסופם. שלושת השורדים האחרונים מגיעים למשימת החסינות האחרונה של המשחק. הם יצרכו לעמוד על שני גזעי עץ שידם על עמוד טוטם. האחרון שנשאר מנצח. המשימה עצמה ויזואלית יפה מאוד, זה גלש ללילה והים ניתז עליהם. טרה ירדה אחרי 4 שעות. לאחר 5 שעות, פיטר מבקש שג'ונתן יעזור לו לרדת, מה שמעניק לג'ריקו את הניצחון. די קשה לצפייה האמת, פיטר ממש בכה ונראה שפיזית זה היה לו מאוד קשה. במועצת השבט, טרה ופיטר נותנים את נימוקיהם למה כדאי לג'ריקו לקחת אותם לגמר. ג'ריקו ניגש להצביע, והמודח האחרון למשחק הוא פיטר. ברשותכם, אני מדלג על כל מה שקרה במחנה לאחר שפיטר הודח כי זה רק כל אחד אומר כמה הוא שמח שהוא הגיע לגמר וכדומה.

עכשיו, כבר אמרתי עד כמה שאני אוהב את המשחק של ג'ריקו, הוא באמת שיחק משחק חברתי מעולה, וזה בא לידי ביטוי שהוא לא קיבל אף קול נגדו עד היום ה-50 למשחק. הוא גם שחקן אסטרטגי בנוסף להכל, מברית העוגיות ועד המהלך שעשה בפיינל 4. אני אומר את כל זה כי ההופעה שלו במועצת השבט האחרונה לא הייתה טובה, בכלל. הוא פחות או יותר אמר בנאום פתיחה שלו שהוא הצליח לעבוד על כולם שהוא בנאדם נחמד. ברור לי שהוא לא התכוון לזה ככה, אבל זה היה ממש מבלבל. גם שרה הייתה מבובלבלת מזה, וששאלה את ג'ריקו למה הוא התכוון הוא לא הצליח להסביר את עצמו והיא הצביעה לטרה. בכל מקרה, ג'ריקו הצליח לנצח ברוב קולות. אני עדיין חושב שהוא מנצח מעולה, אבל אם אצטרך לעשות דירוג זוכים, פיה ושיין יהיו לפניו (פיה במקום הראשון). אני אסיים לצפות את העונה השלישית ואז אעשה דירוג מנצחים וזוכים של הישרדות אוסטרליה יותר מנומק.

לגבי העונה מעולה, פשוט אדירה. לא רק העונה האוסטרלית הכי טובה, בין העונות של הישרדות הכי טובות שראיתי אי פעם. כל פרק קרה משהו. חובה צפייה לפי דעתי.

למעלה