הישרדות אי האלילים - הגמר

סטילהוק

New member
בצירוף מקרים יוצא הערב בארה"ב הסרט שהכי מתאים לעונה האחרונה

ממש בצירוף מקרים יוצא הערב לאקרנים בארה"ב הסרט "פצצה" / Bombshell בכיכובן של שרליז ת'רון, ניקול קידמן ומרגו רובי, דרמה ביוגרפית מטלטלת של ג'יי רואץ', המבוססת על מקרה אמיתי שמתאימה ממש כמו כפפה ליד לעונה האחרונה של הישרדות וכל מה שסבב סביבה.

הטריילר הרשמי המתורגם של הסרט החדש פצצה / Bombshell
https://www.youtube.com/watch?v=vL4SXCphMRg

B R A Y E R

New member
מנהל

טוב, אין באמת הרבה מה להגיד
הגמר הכי מרוח בתולדות ההיסטוריה של הישרדות..
חלק נכבד מהפרק עסק בחיפוש אחר אליל שבכלל לא היה רלוונטי בסוף
רמזים מאוד עבדים לקראת ההדחה שכבר מהפרק הקודם הייתה צפויה של ג'נט
ג'נט מודחת כמובן
עוד רמזים צפויים לזה שנורא הולכת לזכות בחסינות
מלא רמזים עבים נוספים למקרה ופספסנו לאורך העונה שטומי הולכת לנצח בענק, דין הולך להיות במקום שני, ולורן שלא מקבלת וידויים או זמן מסך כמעט בכלל לאורך הגמר, חוץ מסצנה מביכה שלה רבה עם נורא - כדי שלא נהיה עצובים מדי שהיא הודחה
וכצפוי זה מה שקורה
וטומי מנצח 8-2
אחד המנצחים הכי משעממים שהיו, שהיה לו יותר מזל משכל לאורך כל העונה
אפילו רגע הניצחון שלו הרגיש ממש סתמי..
&nbsp
ואז עוד ריוניון משעמם
עמוס בכל מה שכבר ידוע לנו
0 התייחסות למיסי ואהרון כמובן, וחבל שיצאו טיפשים ובאו למרות הכל, הם ידעו שככה זה יהיה...
ג'ף לקלי: "סוף סוף נוכל לשמוע אותך ואת הצד שלך בנושא!"
לא ג'ף, עם כל הכבוד לקלי, את קלי כבר שמענו ושומעים כבר חודש שלם מגיבה בחופשיות
את דן לא שמענו עדיין, ואת הצד שלו אנחנו עדיין לא מכירים
אז כצפוי, הסיבה שהקליטו מראש את הריוניון לא היה "לשמור על המתמודדים לדבר בחופשיות" כי המתמודדים בכלל לא נשאלו, הסיבה הייתה להשתיק אותם מלהגיב ולהביע את דעתם
וכל הכבוד לאליזבת ולג'ק שתמך בה שבחרו להחרים ולא לשתף עם זה פעולה.
&nbsp
ויאללה, אפשר לשים את העונה הזו בצד ולהתמקד בעונה החשובה באמת
עונה 40 עוד 55 ימים!!!

Uri04

New member
הצד של דן לא מעניין

אנחנו לא פה כדיי לשפוט אם ההטרדות המיניות שלו מוצדקות או לא, ואסור לתת לעבריין מין (בסדר, נכון. הוא לא אנס אף אחת, אבל עבריין מין מועד) להציג את "הצד שלו", כי אין פה דואליות.

B R A Y E R

New member
מנהל
אורי, אני מאחל לך מכל הלב

שאם יום אחד תואשם במשהו, או תהיה חשוד בעבירה כלשהי,
שיהיו אנשים שיעניין אותם לשמוע את הצד שלך, ושלא יהיה עדר זועם שיעשה לך משפט שדה על סמך שמועות
מזכיר לך שוב ובפעם האחרונה שמדובר בפאקינג תוכנית טלוויזיה ערוכה, מהסוג שצמא לדרמות ושערוריות כדי להיות רלוונטי, עם כוח מטורף בידיים לבנות מציאות בהקשה על כמה כפתורים בתוכנת העריכה, ובעיקר עם אינטרס לבנות את המציאות בצורה שהם רוצים שהיא תראה.
בעולם האמיתי כל אדם זכאי לחפותו עד שיוכח אחרת, ולא חסרים מקרים בהיסטוריה של אנשים שהתלוננו עליהם תלונות שהתגלו כתלונות שווא, ולכן חשוב מאוד לשמוע גם את הצד השני ומה שיש לו להגיד. במקרה הזה - גועל נפש שאוסרים על הצד השני להשמיע את הצד שלו, וחבל שזה לא מדליק לך נורה אדומה שכנראה יש סיבה מאוד טובה שההפקה לא רוצה שהצד השני ישמע.
תודה לאל זה נגמר ומקווה שלא נצטרך דיונים כאלו גם בעונות הבאות

noamlah

New member

את ההפפקה לא מעניין הצד של דן ולא מעניין אותם הצד של קלי
את ההפקה מעניין הצד של ההפקה והם שמחים על האירועים בעונה הזאת
זה הוסיף להם צופים
זה הוסיף להם רייטינג
זה גרם לדיבור לקראת עונה נוספת שהם מאוד מצפים לה
הם רק הרוויחו

מה שכן אני לא מסכים אתך שדן היה צריך להיות שם ולתת את הצד שלו מסיבה שיחד עם הראיון של ג'ף ויחד עם הבניה שלו כטיפוס רע זה היה נראה קרקסי ומתלהם ולא לטובתו
כמו כשארז טל נתן לרוני וגילי מיילי "להשמיע את גרסתם" לאירועים של האח הגדול 5 אצלנו

B R A Y E R

New member
מנהל
מסכים איתך לגמרי לגבי זה

אני שמח שאליזבת וג'ק לא נכחו בגמר ומאוכזב על מיסי ואהרון שכן השתכנעו להגיע ולא החרימו כמו שתכננו, כי זה היה צפוי שישבו בצד ויושתקו ולא באמת יוכלו להגיב על הטענות נגדם
לגבי דן אני גם לא חושב שהיה צריך להיות שם גם אם היה מוזמן, וכשאני מדבר על לאפשר לו להגיב אני מדבר על בכללי. כרגע הוא כבול לחוזה וכל דבר שהוא רוצה להגיב בנושא חייב לעבור את אישור ההפקה. אין לו את האפשרות להתבטא בחופשיות ולספר את הצד שלו לא בראיונות ואפילו לא בחשבון הטוויטר האישי שלו. הזוי לגמרי.

B R A Y E R

New member
מנהל
מה שהן רוצות להגיב, כי זה זכותן

ג'ף לא צריך לדבר בשמן או להגן עליהן בשביל שהן לא יצטרכו לדבר בעצמן

sapir aloud555

New member
הגבתי כך כי מההודעה שלך נשמע שההפקה עדיין גוררת אותן, וזה לא

נכון. "לא יוכלו להגיב על הטענות נגדם". אבל נכון שהיה כדאי לתת להן לדבר אם רצו
&nbsp
בכל מקרה, בואו נשכח מהעונה הזו

sapir aloud555

New member
הנה התגובה

של דן. התנצל שוב. עכשיו מה?

לא מובן לי למה נראה לך הגיוני שהשתיקו את הקאסט לגביו (או שאליזבת' וג'ק בחרו לוותר על 20 אלף דולר להראות שהם "בצד שלו"...
), גם אם כולם מחבבים אותו. לשמוע את הדעות שלהם זה לא רלוונטי אחרי מה שראינו, כמו שכבר כתבתי לך - דן יכול להיות בקשר מצויין עם כולם ועדיין להטריד. זה לא שחור או לבן. זה לא קלי או דן. הקאסט יכול לתמוך בו ולהגיד שהוא אחלה וגם להבין את הצד שלה ולהתנצל על מה שעברה.

הפתיע אותי לראות את ג'ף מתנצל כמה פעמים על טעויות שההפקה עשתה. חשבתי שיגלגלו את זה מתחת לשטיח, או שיתמקדו יותר בדן וכמה הוא "רע", לא נראה לי שהזכירו את השם שלו בכלל.

Uri04

New member

דווקא נראה לי הגיוני...
אנחנו ב-2019. הציבור לא מטומטם ומשמיע את דעתו ברחבי המדיה החברתית. אנחנו לא בעידן של תחילת שנות ה-2000 שניתן היה לטאטא את זה מתחת לשטיח ואנשים לא ידברו (חוץ מאשר בשיחות הברזייה).
אנשים הפנו את מרבית הזעם שלהם על ההפקה (ובצדק), להוציא כמה טרולים וטמבלים שהוציאו את מרבית הזעם שלם על אליזבת' ומיסי (כמה נוח. הנשים שוב אשמות וכו'). ג'ף ערך מזעור נזקים על מנת להבטיח שהעונה הזאת תסתיים עם כמה שפחות טעם רע ולנסות אולי לעקר מראש תביעה עתידית של קלי כנגד הפקת התוכנית.
אה, ולעמת את דן מול הקורבנות בשידור חי לא היה צעד חכם בכל מצב שהוא, אלא רק מגביר את תחושת הכעס של הציבור. ג'ף עשה בשכל מבחינתו. טוב, היו לו מלא יועצים ועורכי דין...

B R A Y E R

New member
מנהל
כן קראתי את זה

והיה ברור לי שהוא יתנצל על מקרה קלי, הוא לא התכחש לזה במהלך הפרק וגם התנצל במועצה שג'אמל הודח בה. (ואגב, אני לא זוכר איפה קראתי וניסיתי לחפש את זה השבוע, אבל ממה ששמעתי קלי ודן נפגשו חודש אחרי הצילומים, הוא התנצל בפניה והיא סלחה לו והם השאירו את זה מאחוריהם, עד שזה עלה מחדש כשהפרקים שודרו)
לגבי זה שהוא הטריד את קלי אנחנו באותה דעה ואני לא שמעתי בכלל קולות אחרים (אי אפשר להתווכח לא עם הרגשות של קלי ולא עם העובדות המצולמות)
אותי יותר מעניין לשמוע את התגובה שלו בנוגע לסיבה שבגללה החליטו להוציא אותו מהמשחק, ולגבי זה ברור שההפקה משתיקה אותו ואת הקאסט. (כמו שרשמתי לנועם, כל תגובה שלהם בנוגע לעניין צריכה לעבור את אישור ההפקה, זו הסיבה גם שהם מעלים תגובות בתוך תמונה של קובץ וורד)

Uri04

New member
אני מאחל לכולם מכל הלב

לא לחוות הטרדה מינית מכל סוג שהיא ואחר כך לחוות מצב בו אף אחד לא מאמין להם, או נוטה להקטין את חומרת המצב אליו "נקלעו", כי המטריד לכאורה הוא אדם פופולארי בציבור, בעל מעמד, כסף ומשפחה שכמובן שזו שערוריה שמישהו מעלה על דעתו (או דעתה) שאחד כזה יהיה מעורב בהטרדה.
אני מאחל שאף אחת או אחד לא יוטרדו ואז יאלצו לעמוד בפני ביקורת בסגנון: "אבל הבאת את זה על עצמך. על מה חשבת כשהתלבשת ככה, או פלירטטת איתו או קרצת אליו או חייכת אליו"?
אני מאחל לאנשים שנוטים להיות מכילים וקשובים כלפיי התוקף ולא כלפיי הקורבן - להרגיש פעם איך זה לחוות הטרדה מינית או כשעורכים בך מעשה מגונה. לא כנקמה, אלא כי אולי אז יבינו איך זה מרגיש כשהתוקף הוא תמיד הצד החזק והצודק והקורבן הוא תמיד זה שמחפש פרובוקציות או תשומת לב.

גירלס, שולטות בביזנס

טוב אין לי הרבה מה לומר על המשחק. הניצחון של טומי חשוב כי אלילים וחסינויות הם לא פרמטר כשאתה בוחר מנצח וזה שהיו מושבעים שדין שכנע אותם זה עניין מדאיג. זה לא משנה את זה שבמקום טומי יכלו לשים קרטון חלב עמיד של תנובה ולפחות ככה במועצת הגמר היה לנורא מה לשתות מספל בזמן שכולם מתווכחים סביבה.
בלי קשר, דין הוא חתיכת דבר מתוק, פי עשר יותר חד מטומי, אני חולה על המשחק שלו ועם כל האופי האקסצנטרי הזה הוא בהחלט יכול לחזור לאולסטארס. זאת לא הייתה אהבה ממבט ראשון אבל בסיכומו של דבר הוא השחקן שאני הכי מעריך מהעונה.
נורא היא קוריוז נחמד סטייל אנג'לינה, כמו בדיחה של פאמילי גאי שכשחוזרים עליה מספיק פעמים היא הופכת להיות מצחיקה. אם היא שחקנית שאני מעריך באיזשהו אופן? הל נו. אם הייתי רוצה להיות חבר שלה? פאק יה.
לורן לא שיחקה מושלם אבל כן לדעתי שיחקה הכי טוב ומעניין. משחק חברתי ואסטרטגי שמשום מה נראה המינימום המתבקש אבל אם הייתה לנו שחקנית כזאת לפני 6 עונות היא הייתה אגדה. הלוואי שתחזור. ג'נט גם משהו כזה, לא שחקנית העשור אבל כן בלי ספק בכלל הכי אהובה עליי מהעונה. קווין עולם.
&nbsp
כי לא מספיק דשו בנושא- דןגייט
אני מבין את מי שלא מצליח לרדת מהעץ של לתמוך במטרידן אבל זלזול בקורבן זה די מעפן בעיני. מזל שמדובר במיעוט והעולם מסתובב בכיוון הנכון. אני אפילו לא מדבר על צדק, אני לא יודע מה קרה ולא מוסמך לשפוט, אני כן חד משמעית אומר את זה בלי צל של ספק או בושה- עריפת ראשים לכל מי שיש חשד סביר שהטריד, כאן ועכשיו ואפילו אתמול. העולם לא משתנה במילים יפות ובירידה לדקויות, אלא ברעיונות פשוטים ורדיקליים. אני שמח שהוא משתנה בכיוון שאני רוצה ואני שמח שזה בא לידי ביטוי בעונה הזאת ואין ספק שהישרדות היא פלטפורמה מושלמת לפוליטיקה במיוחד אם זו כזו שאני אישית אוהב.
&nbsp
הגמר והריוניון הזכירו לי כמה אני לא אוהב את ג'מאל. יש בו משהו כ"כ לא נעים, חסר חן ומתנשא. הפרס הכספי של סיה הוא כמו שג'ף ניסח בצורה מדויקת- אוקוורד. זכותה והכל אבל קצת מוזר לי. שמח בשביל ג'נט אבל כי אין לי ממש עקרונות.
&nbsp
סה"כ זאת הייתה עונה מעולה בעיני. היה קאסט מצוין מלא בנשים עוצמתיות ומעניינות, היו כמה מהלכים יפים גם אם קצת תמוהים, כאמור שערוריות זה מבחינתי הברד אנד באטר של כל ריאליטי ותודה לאל היו העונה בשפע.
&nbsp
אני לא מרגיש התרגשות לקראת עונה 40. לא יודע מה נדפק בי. אולי עד פברואר זה יתלקח בחזרה. בכ"מ פארווטי וקים יודחו על ההתחלה ונתקע עם גברים סטרייטים לבנים ומעצבנים כמו בן איתן ואדם. לפחות נשיג מינימום חצי עונה עם שחקנית מעניינת.

noamlah

New member
לא חושב

חושב שעונה 40 תהיה עונה נשית

יש לך את דאני ומישל שאף אחד לא זוכר או אפילו מכיר את המשחק שלהן
יש לך את דניס שהיא מבוגרת מצד אחד בשביל לא להחשב איום וחזקה במשימות מצד שני בכדי לא להחשב לנטל ולהיות מודחת בהדחה מוקדמת וגם אותה בדומה לשתיים האחרות לא זוכרים
נטלי אנדרסון מעולה והמנצחת הכי טובה בעיני אבל היא מעונה דיי נשכחת ולא נראה לי שתיחשב איום על פי הרקורד שלה, אולי רק ע"י ג'רמי שכבר שיחק איתה והחמיא לה על המשחק כשהצביע לה אבל גם סביר שאולי ינסה לכרות איתה ברית

באופן כללי היחידות שאני חושב שיכולות להיות מסומנות כמודחות מוקדם בגלל איום מעונות קודמות: הן קים, פרווטי, סנדרה ואמבר (שתהיה מסומנת בגלל שרוב שם, אם לא היה גם היא הייתה בטוחה)
אצל הבנים לעומת זאת כולם או צעירים חזקים או מנצחי עבר זכורים כך שיותר סביר שיהיו איום להיות מודחים

Uri04

New member

אני פסימי לגבי זה, וחושב שגם בעונה 40 נזכה לזוכה ממין זכר... זו עונה שמכילה מספר "לג'נדס" והרבה מתמודדים משעממים ולמלמים. מקרה קלאסי שבו הלמלמים מתגייסים להעיף את ה"לג'נדס" ואנחנו מקבלים עוד Game Changers. מאחר ובקרב הזוכים מהעונות האחרונות (והלמלמיות) יש הרבה גברים - הזוכה יהיה גבר... בטח איזה ג'רמי או ניק או טייסון.

B R A Y E R

New member
מנהל

היי סקנדי
קודם כל חבל שאתה אף פעם לא מפנה אלי את התגובות שלך, אלא מתחבא ברמזים ועקיצות בתוך הסיכום שלך
בסופו של דבר אנחנו כותבים בפורום, ואחת המטרות זה גם לנהל דיון (והכל טוב, אני לא נושך)
&nbsp
אני מבין מהתגובות שלך שבתקופה האחרונה אתה מתחבר לפמיניזם, וזה מאוד משמח אותי, כי גם אני מחשיב את עצמי לפמיניסט
אבל פמיניזם בעיניי זה לא הלקאה עצמית על היותך "גבר לבן פריווילג" ולשנוא את כל מי שנולד כזה (או לפחות בהישרדות, כי אין לי מושג איך זה משפיע עליך מחוץ לפורום)
ופמיניזם בעיניי זה גם לא "כל מי שחשוד יאללה לערוף את ראשו, לא מעניין מה יש לו להגיד" סטייל איראן/סוריה/מדינות עולם שלישי למינהן שלא באמת צריך ללמוד מהם איך להתנהג כחברה מתוקנת
אז נכון, בעבר הלא כלכך רחוק גברים לבנים שלטו לא רק על העולם אלא גם בתוך החברה, ונכון בעבר הלא כלכך רחוק לנשים לא היו זכויות, ו"העלו נשים על המוקד"
וזה תקופות מאוד חשוכות בעולם, ואני מצדיע לכל מי שנלחמו בשביל לשנות את המצב
אבל אני חושב שאתה קצת מתבלבל, וכמוך יש עוד הרבה לצערי, כי המטרה של פמיניזם זה לא "עכשיו תור הנשים להפוך את העולם ולעשות לגברים מה שעשו פעם לנשים"
המטרה של פמיניזם זו מטרה אחת פשוטה - שוויון.
&nbsp
כשאני כואב את זה שלדן לא מאפשרים להגיב על ההאשמות החמורות נגדו לעומת קלי שמאפשרים לה כבר חודש וכמה/מה שבה לה, אני לא "מזלזל בקורבן" ולא "תומך במטרידן", אני תומך בצדק. צדק בעולם שיוויוני זה ש2 הצדדים אומרים את הצד שלהם. לא לתת לדן להגיב זה צעד כוחני אלים שמטרתו היחידה היא לאפשר להפקה ולCBS לשלוט בשיח על מנת שיתנהל בצורה שהם רוצים.
&nbsp
כולנו יודעים כמה כוח יש היום למחאות חברתיות, בעיקר כאלו שיכולות לקרות ברשת באופן אנונימי. כוח שיכול להמליך בן אדם ויכול להפיל בן אדם. אנשים חזקים כמו הארווי ויינשטיין לא היו נופלים בקלות בלי מחאה מהסוג הזה, וטוב שהמחאה הזו גרמה לזה לקרות.
ומצד שני, אתה יודע גם שכוח בידיים הלא נכונות זה דבר מסוכן, וכבר היו מקרים שהתגלו כתלונות שווא, וזה כבר היה מאוחר מדי לאותם אנשים שאומנם בית המשפט זיכה אותם/המשטרה סגרה את התיק מחוסר אשמה, אבל את המשפט שדה בחברה הם עברו וכבר סקלו אותם באבנים על דברים שלא עשו בעולם
צריך תמיד להיות לכל אחד מאיתנו ספק סביר לגבי כל מה שאנחנו שומעים ברשת או דרך הטלוויזיה, אנחנו חיים בעידן שבו כבר לא ברור מה זה אמת, ואותו סיפור יכול להשמע בגרסאות שונות כשזה תלוי על ידי מי/מה הוא מסופר ומה האינטרס מאחורי זה
אנחנו לא חיות אדם שפועלים בהתאם לאיך שאומרים לנו שאנחנו צריכים לפעול, לכל אחד מאיתנו חייב להיות שיקול דעת
במקרה הזה חשוב שוב ושוב ושוב להזכר שמדובר בתוכנית טלוויזיה ערוכה בקפידה, שמשודרת בערוץ מסחרי, שמרוויח כסף מזה שמדברים על התוכנית (אפילו לא משנה כמה בסופו של דבר צופים)
&nbsp
אגב, מעניין אותי מאוד לשמוע ממך, כי זכור לי שלאורך השנים מאוד מאוד אהבת את ריצ'ארד האץ' ותמיד רצית שיחזור לעונה נוספת, למה בעיניך הוא חף מביקורת לעומת דן? אם אנחנו משווים בינהם מקרה ריצ'ארד היה הרבה יותר חמור, נוראי וגועלי (וכשמדברים על זלזול בקורבן ומתייחסים לקלי, שמקבלת כבוד בכל מקום ואף אחד לא מזלזל בה ובתחושות שלה, סו עומדת בצד ויכולה ללמד את כולנו מה זה באמת זלזול בקורבן)
&nbsp

למעלה