הישרדות אי האלילים - הגמר

אני חושב שנחסמתי מספיק פעמים בשביל שלומר עליי "מתחבא" יהיה די מצחיק. גם נחמד מצידך להזמין אותי לדיון אבל במקרה כזה אני אעריך אם לא תסביר לי בטון דידקטי מה זה פמיניזם, או שתניח עליי שהנושא חדש לי, שאני "מלקה את עצמי" או שאני שונא כל גבר לבן בהישרדות (הגבת להודעה שבה כתבתי שדין היה מס' 1 שלי העונה). יותר נחמד לדון כשהפרטנר שלך מעריך אותך כבן שיח ראוי, מתייחס לדבריך ברצינות, לא מקטין אותך וקורא לך"מתבלבל", "עדר", "נסחף" וכו'. לא התבלבלתי ולא נסחפתי. אני אדם בוגר ומשכיל שפיתח מחשבה עצמאית ויהיה מהמם אם אקבל יחס ככזה.
&nbsp
בנוגע למה שבין דן לפמיניזם הבהרתי את עצמי בהודעה הקודמת. אני לא מדבר על צדק אלא על תהליכים שאני תופס כבעלי חשיבות עליונה. זה לא מאוד נחמד או בהכרח הוגן, נכון. עדיין עומד מאחורי דבריי. (*דיסקליימר- בעריפת ראשים אני לא מתכוון לעריפת ראשים מילולית. מקווה שזה ברור).
&nbsp
מזכיר שוב שאין צורך להסביר לי איך עריכת תוכן עובדת, במקרה סטודנט לתקשורת :). מסכים שאנחנו צריכים לפעול לפי שיקול דעת, לך יש את שיקול הדעת שלך ולי יש את שלי, שהוא כולל גם אינטרסים אישיים שלי. מקווה שתוכל לכבד את זה.
&nbsp
בנוגע לריצ', מאמלק לך שהוא לא חף מביקורת מבחינתי. אתה מוזמן לחפש בדירוגים שהיו לפני כמה שנים את דעתי עליו ועל מקרה סו, הרבה לפני שהיה פופולרי ואקטואלי להעלות את זה. מודה שבגיל צעיר יותר לא הבנתי את חומרת הסיטואציה אבל עברו מים בנהר וזה כבר זמן רב שדעתי בנושא ברורה.
&nbsp

B R A Y E R

New member
מנהל

קודם כל למען הסר ספק, אני מעולם לא חסמתי אותך, ובכל 6 השנים שבהם אני מנהל את הפורום הזה חסמתי רק גולש אחד (וזה לא אתה)
ממני מעולם לא קיבלת אפילו אזהרה, ולא הגבתי לך מעולם בדרך שתגרום לך להרגיש "סתימת פיות".
כן אני רואה שלפני 7 שנים נחסמת פעמיים על ידי שי בטענה שהיו לך התבטאויות גזעניות.
אין לי מושג מה זה היה, ובכל אופן אני מאמין שאין כאן בפורום בן אדם אחד שיכול לטעון שאני לא מנהל שמאפשר כאן שיח חופשי ופתוח לכל אחד שמחזיק בכל עמדה שהיא.
ככה שאני באמת לא מבין את ההערה הזו שהפנת אלי.
וכמובן, אני מזמין אותך תמיד לדיון איתי או עם כל אחד אחר כאן, הרבה יותר נחמד ובוגר שאם יש לך משהו להגיב למישהו תעשה את זה באופן ישיר, ולא תעשה את זה בעקיצות מרומזות.
&nbsp
מצטער לשמוע שאתה מרגיש שאני מקטין אותך בדברים שלי או לא לוקח אותך ברצינות, זו ממש לא הכוונה או המטרה, וכמו שאני ממש נזהר לציין בניסוחים שלי - זה לא אישי ומבוסס נטו על הודעות מהפורום או בכללי על הישרדות. כמו שלמשל, דוגמאות שציינת, אין לי מושג כמה זמן הנושא הפמיניסטי מעסיק אותך, אני הרגשתי את זה מהתגובות שלך רק החל מה2-3 עונות האחרונות.
כנ"ל לגבי עניין הגברים הלבנים, אין לי דרך להסיק עליך כלום מלבד התגובות שלך, וכשאני רואה שאתה שונא דמויות של גברים לבנים ומנמק את זה ב"כי הוא גבר לבן פריווילג" אני בהתחלה חושב שאתה צוחק, וכשזה חוזר על עצמו אני מבין שאתה רציני לחלוטין. ונפגשנו בעבר ואני יודע שאתה בעצמך גבר לבן, אז לי זה מרגיש כמו הלקאה עצמית.
&nbsp
ואם כבר הקטנה או זלזול - להעלות ספק בטענות שלי לגבי דן,שזה נטו "סירוב לרדת מהעץ" - זה זלזול אמיתי בעיניי, ונותן לי את התחושה שאתה עוקץ אותי מבלי באמת לקרוא את ההודעות שלי.
את כל הטענות שאני מעלה אני גם מנמק, ועונה ברצינות לכל מי שמגיב לי עליהם, כי חשוב לי שהדעות שלי יובנו, ושאולי תוך כדי דיון אצליח לשכנע אנשים אחרים (את מי שמתכתבים איתי או אולי סתם כאלו שקוראים מהצד)
אתה גם מעלה את הטענות שלך, ואני מגיב אליהן ברצינות ועם הרבה כבוד אליך והבנה מתוך איזו אידאולוגיה אתה מתבטא. חבל שבמקום לענות לי לגופו של עניין אתה בוחר לתקוף אותי.

sapir aloud555

New member
Season 40 Preview

אין לי הרבה מה לכתוב על פרק הגמר. צפוי, מעייף. סוף סוף זה נגמר.
&nbsp
התלהבות לקראת העונה הבאה! בתקווה שהיא תוכל להתעלות על HvV ולא תהיה עוד אול-סטארס. יהיה קשה לעודד יותר מחצי מהקאסט בו זמנית.

סטילהוק

New member

גמר העונה הדוחה, הגועלית, הנוראה והגרועה ביותר בתולדות הישרדות.

אז בדיוק כפי שצפיתי שיקרה, גמר צפוי, בנאלי ומשעמם, עם 4 ברירות שלאף אחד מהם לא הגיע להיות בו וז'נט אחת עם לב ענקי שהכי הגיע לה לזכות, אך בגלל זריקת מטבע (שאפילו לא היתה מטבע, ואפילו בכל הפודקאסטים חושדים שבשני הצדדים היה רשום YES, כי לא טרחו להראות לנו מה רשום בצד השני של "המטבע") של בוסטון רוב נדפקה והודחה ב F5 כצפוי. ומנצח עלוב ומשעמם שלא עשה שום מהלך אסטרטגי לאורך כל העונה, שלא לדבר על שחקן גרוע שמשתף ברמזים לגבי האליל חסינות שרוב וסנדרה עזבו להם בבאף. נורא לפחות היתה אתנחתא קומית בעונה הנוראה הזאת. ודין עוד שחקן נוראי שהיה לו יותר מזל משכל, גם כשקלי הצילה לו את התחת מהדחה בטוחה וגם בטוויסט הכי דפוק של זריקת המטבע באי האלילים, אך כל השטויות שלו לא עזרו לו בסופו של דבר מול המושבעים והשקר שלו בגמר למושבעים כשנשאל מה הקווים האדומים שאותם הוא לא יחצה במשחק חזר אליו בסוף כמו בומרנג, כיאה לבוגד הסדרתי חסר כל מצפון, קוד אתי וקווים אדומים שהוא היה לאורך כל העונה ובגד בכל מה שזז.

מה שיותר מאכזב מזה זה הפרס הכספי של סיה, שאמנם התחלק הפעם בין שלוש מתמודדים, כשהראשון ג'מאל קיבל רק 50,000$ והשתיים הנוספות ג'נט ואיליין קיבלו 100,000$. אז לגבי ג'נט פרס מוצדק בהחלט, שכן מבין ה F5 לה הכי הגיע לזכות והיא נשדדה בגלל הטוויס המטומטם וחסר הקשר של זריקת המטבע של בוסטון רוב באי האלילים והכנסה למשחק של מבטל האלילים. ולגבי ג'מאל גם מגיע לו ואכן חצי מהסכום שקיבלה ג'נט, כי הוא לא נשאר אדיש והביע את עמדתו לגבי התקרית הכי דוחה וגועלית בתולדות הישרדות ורגע אחר כך הודח. אך ממש לא מובן לי למה השלישית שקיבלה וסכום דומה לג'נט זו איליין ולא קלי שהיתה הקורבן להטרדות שהתלוננה להפקה שלא עשתה כלום בנדון וחיכתה עד היום ה 36 בשביל לעשות את מה שהיתה אמורה לעשות כבר אחרי התלונה הראשונה של קלי, ולא עד שתוטרד על ידו גם אשת הפקה, כי הכתובת היתה רשומה על הקיר מזמן, ואילו איליין שההפקה אמנם דאגה לצמצם את חלקה, נטלה חלק והשתתפה גם היא בתקרית הכי דוחה וגועלית בתולדות הישרדות, וכולנו הרי ראינו זאת, ולכן ממש לא הגיע לה מבחינתי הפרס הכספי שקיבלה מסיה וגם כל ההנחות שעשו לה בהפקה ובכלל כאילו היא לא היתה חלק מהמזימה של מיסי ואליזבת ששלחו אותה לשקר לג'נט וקלי והיא הלכה ושיקרה להן. קלי היא הקורבן ולה הכי הגיע לקבל את הפרס הכספי של סיה עוד אפילו יותר מג'נט.

ולגבי התקרית הכי דוחה וגועלית בתולדות הישרדות, אכזבה רבתית, מה שנקרא גם מעט מדי וגם מאוחר מדי, ובעיקר לא קיבלנו שום פרט נוסף. מאידך אני שמח שהחליטו לנתק כל שר עם המטרידן ולא להזמינו לריוניון ולתת לו במה נוספת להצדיק את מעשיו הדוחים, ראינו ושמענו אותו מספיק בזמן שהשתיקו את הקורבן שלו קלי שהודחה, גם במועצת השבט שבה הודחה קלי בעקבות המזימה הכי דוחה וגועלית בתולדות הישרדות של מיסי ואליזבת וגם איליין ולורן שידעו על מעשיו של דן והעדיפו לשתוק. (ג'ף אפילו הודה בפני קלי שכשההפקה לקחה כל אחד מהם בנפרד לשיחה על הטרדות מיניות, למרות שלא הבהירו להם במה ובמי מדובר, כולם למעשה ידעו היטב שמדובר בדן, אך תכננו לקחת אותו כעז לגמר, כי ידעו שיוכלו לנצח מולו, בדיוק כפי שטענתי כל הזמן שדן נחשב לעז בעיני כולם שם, כפי שג'ף הודה בפני קלי והצופים בריוניון, בנוסף לזה שקלי צדקה לגביו ושההפקה טעתה ובגדול באופן הטיפול המאוחר מדי בו, אחרי שהנזק לקלי ולעונה כולה ולהנאת הצפייה ממנה כבר נגרם.

ולא, אני ממש לא מוכן לעשות הנחות למי שהרס אתהעונה הזאת בהתנהגותו והפך אותה לעונה הכי גרועה, דוחה וגועלית בתולדות הישרדות, כפי שאחרים עושים, בטענה שנגרם לו עוול. אם לו נגרם עוול מה תגיד קלי שכל החווייה שלה והמשחק שלה נהרסו בגללו? בחורה ובכלל לכל מתמודד יש זכות למרחב אישי ושלא יטרידו אותו ויגעו בו, ובעיקר אם אחרי שהוא מבקש שלא יעשו זאת, ובעיקר אחרי שההפקה מזהירה רשמית את המטרידן שלו, ובעיקר בעידן MeToo. ועל כן אין לי שום אמפטיה ושום רחמים כלפי המטרידן שלה ואיני מסכים כלל עם הטענה שנעשה לו עוול. מבחינתי הוא היה צריך לעוף עוד אחרי התלונה הראשונה של קלי ולא לחכות עם זה ליום ה 36 ולתת לקלי לראות אותו כמושבעת שאסור לה לדבר בכל מועצת שבט. אם כבר העוול שנגרם הוא כלפי קלי, שלדעתי היא בכלל צריכה לתבוע את ההפקה ברגע שתסתיים תקופת החוזה הדרקוני שלה מולה, ואני מצפה שלפחות יחזירו אותה לעונת אולסטאר ויתקנו את העוול שנגרם לה והפגיעה במרחב האישי שלה על האי.

ראינו כולנו איך דן המטרידן ממש נהנה כשקלי הודחה ומלמל בהנאה עם עיניים מרושעות שהזכירו גרגמל: "תכבי את הלפיד". ובנוסף הוא גם הכחיש שידוע לו בכלל על מה מדובר כשג'נט התעמתה איתו לגבי זה, וזאת אחרי שהוא הוזהר רשמית ע"י ההפקה, וגם כשג'ף העלה את הנושא במועצת השבט שבה הודח ג'מאל והראשונה של קלי כמושבעת שנאלצה לצפות מהצד מבלי היכולת לדבר ולהגיב, הוא אפילו כעס על ג'ף שמעלה את הנושא, שלא לדבר על הכחיש ולא לקח שום אחריות על מעשיו. ואם יש משהו שאני הכי שונא זה אנשים שאף פעם לא מודים ואף פעם לא לוקחים שום אחריות על מעשיהם הרעים, על כשונותיהם ועל מחדליהם, אך מנגד לוקחים תמיד קרדיט לעצמם על מעשים טובים וחיוביים, אפילו כשבכלל לא מדובר בהם אלה במעשים של אחרים שאיכשהו בעקיפין קשורים בהם, אך לא באמת הם אלה שאחראים למעשים הללו, אך אין להם שום בעיה לקחת קרדיט לעצמם עליהם.

ברוך שפטרנו מהעונה הגועלית והנוראה הזאת, שהכתימה את הישרדות ותישאר לנצח כתם שחור בתולדות הישרדות. ולא משנה כמה ההפקה תנסה לנקות את הכתם הזה, הוא לא יימחק ולא יישכח לעולם.

כולי תקווה שההפקה באמת תפיק לקחים ותטפל אחרת ובאופן מיידי שאינו משתמע לשני פנים בתקריות דומות בעתיד. ובכלל עדיף שמכתחילה לא ילהקו אנשים כמו דן לתוכנית, ואני מתכוון למפיקים וסוכנים הוליוודיים, שגם ככה אין שום טעם ללהק אותם כי הם לעולם לא יזכו, כי אף אחד לא ייתן למפיק הוליוודי מיליונר מפוצץ בכסף את המיליון, שלא לדבר על התנשאותם והמחשבה שהכל מגיע להם כי ככה הם רגילים מסביבת העבודה שלהם בהוליווד, כפי שהסבירה ובצדק ג'ולין.

אין ספק שהפקת הישרדות חייבת לצופים ולמעריצי הישרדות ובגדול, ואני מאוד מקווה שהיא תפרע את חובה ושעונה 40 - מלחמת המנצחים ששידוריה אמורים להתחיל בפברואר 2020 תפצה ובגדול על העונה הדוחה, הגועלית, הנוראה והגרועה הזאת של הישרדות.

אורישקי

New member

טוב שנגר

לסיכום בכמה נקודות:
* חבל שג'נט לא לקחה את זה וזהו
* לורן,טומי ודין כולם סבבה אבל אף אחד מהם לא מלהיב במיוחד
* נורא היא אגדה
* לא בטוח למי כמושבע הייתי מצביע.... בסהכ חושב שטומי שחקן טוב יותר למרות שנהניתי יותר לראות את דין
* המיזוג של העונה הזו ללא ספק דרדר אותה
* מסכים עם ברייר, ההפקה התנהגה בצורה פשוט מעצבנת ודוחה בכל הסיפור של דן
* די ירד לי מקלי, גם כשחקנית וגם כבן אדם משהו בה מרגיש לי מזויף ולא אמיתי וזה לא מקרי שלפי כל השמועות הקאסט ממש לא אוהב אותה.
* האסטרטגיה החדשה במשחק זה להתחבב על סיה כנראה
* סורי אבל אם יש משהו שמעצבן אותי זה ההתלקלקות סביב אילין. סבבה ג'נט ללא ספק אישה מדהימה וערכית, ג'מאל גם אחלה גבר, קלי עצבנה אותי אבל מסוגל להבין ללא ספק את האהדה כלפיה. מה הלוז עם אילין? זה שהיא חמודה ועמך כזו? סורי אבל היא שיתפה פעולה עם כל ה"מעשה הכי דוחה בתולדות הישרדות" בדיוק כמו מיסי ואליזבת שעשו להן ולאהרון ממש עוול, ובנוסף אליהם היא גם שחקנית גרועה ומצטדקת.
* איזה כיף שהעונה הזו נגמרה. זה בסהכ היה באמת קאסט עם פוטנציאל אבל איכשהו זה הפך להיות כדור שלג שפשוט התנהל בצורה לא נסבלת

* עונה 40
איך התרגשתי כבר מהפרומו. פארווטי פשוט נשארת אלה גם אחרי 10 שנים. ובכללי לראות את כולםםםםםם.
באמת יהיה קשה לעודד חצי מהקאסט אבל בהצלחה כמובן לשתי הקוויניות הראשיות.

אני ברצינות שקלתי לוותר על הגמר. הרי סדר ההדחה ברור מההתחלה: ג'נט תודח ראשונה עם מבטל האלילים של דין (טוויסט ארור שבתקווה לעולם לא יופיע שוב... כמובן שהוא יופיע מעכשיו שוב ושוב ושוב
), לורן תודח באתגר האש (שגם כן, כל עונה אני מקווה שיפסיק, אבל נראה לי שהוא לא יפסיק לעולם), נורה לא מקבלת קולות בגמר. התקווה היחידה, וגם היא מאוד קלושה, היא לזכייה של דין. ושוב, לא שזה משנה, כי אולי קצת חוץ מדן (מבחינה אסטרטגית נטו), אף אחד בפיינל 9 הוא לא זוכה ראוי ממש. טוב, אפשר גם לסבול עוד קצת.

רוב וסנדרה מזמינים את כל הפיינליסטים לאי האלילים, נותנים להם באפים חדשים, ונותנים להם לישון במחסה המשודרג שלהם. שוב, בגלל שאין כאן אסטרטגים גאונים, אבל העריכה מצפה לבליינדסיידים כל שני וחמישי, אנחנו מקבלים עונה מאוד מאוד גרועה אסטרטגית, וזה כמובן בלי כל הפרשיות והשערוריות שהיו. ושוב, לא, מולי וצ'לסי לא היו מצילות את העונה. באותו הזמן, טומי מחפש אליל, הפעם עם רמזים ולא אקראית, תודה לאל. אבל עכשיו אין אפילו צל קליל לספק: טומי הוא הזוכה של העונה. לא שחקן טוב, לא דמות מעניינת, וכמובן, שוב פאקינג גבר. זו הזכייה החמישית ברציפות של גברים, ואם מתעלמים מאולסטארס, השישית ברציפות. אם עוד היה בי שמץ קטן של תקווה, גם הוא נעלם. מצידי שעונה 41 תהיה מסיבת נקניקיות, ג'ף בטוח לא יתנגד. זה לא שזה ישנה משהו.

דבר אחד טוב, שאשכרה היה בפיינל 5 אתגר חסינות ראוי לגמר. לצערי, בנקודה הזו הישרדות גוססת. דין זוכה בחסינות, גם יש לו אליל ומבטל אליל. וכמובן שחשוב לציין בוידויים את היתרונות שלו, זה הרבה יותר חשוב מאשר עיר הולדתו או העיסוק שלו. מכאן הכול הולך בצורה כל-כך ברורה: ג'נט משתמשת באליל, דין מבטל אותו וג'נט מודחת. חס וחלילה שיהיו הפתעות במשחק, זו לא הסיבה שאנחנו רואים הישרדות, נכון?

שוב, החדשות הטובות הן שבעקבות הסילוק של דן, הגמר לא מרגיש דחוס, אין בו שלושה אתגרים ולא ארבע מועצות שבט. אבל ממלאים אותו במקום לאסטרטגיה שפשוט אין בעונה הזו. האם זו העונה הכי גרועה אי פעם? לא בטוח, אבל זו אחת העונות הכי גרועות, אני מתנצל בפני עונות 35, 38, 34, אפילו 36. כבר הספקתי לשכוח מה זו עונה גרועה באמת. העונה הקודמת שבאמת הייתה מזעזעת הייתה עונה... 30? כן. העונה הזו די דומה, רק שבמקום קאסט שלם של דושבאגס יש חבורה שלמה של עיזים. ורק אני חושב שהמעבר לאתגר האחרון היה חד מדי? ההפקה החליטה להשתמש באתגר מעונה 35 כדי לעורר בכולנו PTSD לגבי הפעם הראשונה שהיה אתגר אש בפיינל 4. נורה זוכה, בוחרת לקחת איתה את טומי, ואז לורן מפסידה לדין. כמובן, חס וחלילה שיהיה משהו מעניין.

אין שום תקווה. אני לא רואה מצב שבו טומי מפסיד, ואני לא רואה מצב שבו נורה מקבלת אפילו קול אחד. אז מעבר לגבר החמישי ברציפות שזוכה, כריסי היא האישה האחרונה שבכלל קיבלה קולות בגמר, לא שהגיעו קולות לאף אחת מהנשים שהגיעו מאז לגמר. בנוסף לכל שאר הבעיות בעונות מעונה 34 והלאה, שלדעתי אף אחת מהן לא טובה, אני כל-כך שונא את הפורמט החדש של מועצת השבט האחרונה. קשה לשפוט את המתמודדים ואת המושבעים, במיוחד בעונה שבה היו בערך שלושה או ארבעה אסטרטגים, וכולם הודחו בתחילת המיזוג. אפילו דין, כמו שכבר אמרתי, הוא הרע במיעוטו. אז מזל טוב לטומי, ובואו כולנו ננסה לשכוח את העונה הזו.

אין בי הרבה תקווה, אבל אולי עונה 40 תוכל להיות טובה. אבל כשאני כבר יודע שאי ההכחדה חוזר, אני לא יודע אם אני אפילו רוצה לראות פרק אחד. בתקווה תיקנו את הטוויסט ככה שלכל הפחות לא יהיו לנו 17 פאקינג מושבעים. אבל בשביל לחדש לי את האהבה להישרדות, העונה הבאה צריכה להיות לא פחות ממושלמת.

דירוג סופי:

1. מיסי
2. אהרון
3. קלי

מכאן עוברים מהרע במיעוטו לשיא הבעעעע:

4. ג'נט
5. דין - בין האחרונים שחשבו, אבל בגמר הוא פיקשש.
6. אליזבת - מעלה לה על זה שעשתה בשכל ולא הגיעה לאיחוד הגרוע מכולם, כולל זה מעונה 30 שהתייחסו רק לארבעה שורדים
7. דן - לא יעזור כלום, בשבט של עיזים הוא היה היחיד שיזם מהלכים. כן מפריעה לי הפרשייה סביב קלי, ואני כן מוריד אותו כמה מקומות, אבל אני משתדל להתמקד במשחק.
8. צ'לסי - כשמישהי ש"לא הספיקה להוכיח את עצמה לרעה" מגיעה כל-כך גבוה, זה אומר דרשני.
9. ג'ק - כנ"ל לאליזבת
10. נורה
11. מולי
12. טומי - עשה מהלכים, אבל הוא גוש טופו בדמות אדם.
13. ג'מאל
14. לורן
15. איליין - נכון, הטוויסט עשה את רוב העבודה, אבל בניגוד לנורה, שההדחה של אהרון עשתה לה רק טוב, ההחלטה שלך להדיח את מיסי השמידה את העונה.
16. ג'ייסון
17. טום
18. רוני
19. וינס
20. קארישמה

עונות וזוכים

עונות:

1. קאגאיאן
2. מיקרונזיה
3. גיבורים נגד נבלים
4. קמבודיה
5. אי הגלות
6. סין
7. איי הפנינה
8. אמזונס
9. סאן חואן דל סור
10. XYZ
11. אוסטרליה
12. הפיליפינים
13. ונואטו
14. דוד נגד גוליית
15. טוקנטינס
16. דם נגד מים
17. HHH
18. קרמואן
19. עולם אחד
20. מרקייזיס
21. גוואטמלה
22. גיים צ'יינגרס
23. סמואה
24. בורנאו
25. אי הרוחות
26. אי ההכחדה
27. עולמות בנפרד
28. קו-רונג
29. אי הנוצרים
30. גאבון
31. ניקרגואה
32. פיג'י
33. איי קוק
34. פאלאו
35. אי המתים
36. אי האלילים - עונה שאין בה שום דבר לאהוב. לא זוכה טוב, לא הרבה אסטרטגיה, ולא מתמודדים אהובים. אי האלילים שתה את כל זמן המסך, עד שהיה רק אתגר פרס אחד כל העונה. וכמובן, הפרשייה. בסופו של דבר סבלתי פחות מאשר בשלוש שמתחתיה, שהיו באמת קטסטרופות.
37. אולסטארס
38. אפריקה
39. תאילנד

זוכים:
1. נטלי אנדרסון
2. פרוואטי
3. שרה
4. טוד
5. טוני
6. קים
7. ריץ'
8. דניס
9. ניק
10. אדם
11. ג'רמי
12. מייק
13. כריס
14. בריאן
15. קוקרן
16. סנדרה עונה 7
17. ג'יי טי
18. וונדל
19. רוב
20. ג'נה
21. טייסון
22. סופי
23. ארל
24. טינה
25. אראס
26. יול
27. טום
28. אית'ן
29. נטלי ווייט
30. סנדרה עונה 20
31. טומי - כן כן, עד כדי כך נמוך. כפי שנאמר, יותר מזל משכל, וזה שיש לו אופי כמעט כמו לשרה לא בדיוק תורם.
32. מישל
33. וספיה
34. דני
35. אמבר
36. בן
37. בוב
38. פאביו

בלתי שפיט - כריס אנדרווד

סטילהוק

New member
לכל מי שטען שרק אחת התלוננה, זה במיוחד בשבילכם

הקטעים מהעונה שכל הבנות מתלוננות על דן והתנהגותו, כולל הדגמות חיות וקטעים מצולמים של דן עצמו בפעולה, לכל "הסניגורים" שלו שטוענים שנעשה לו עוול ולא נתנו לו להציג את הצד שלו בסיפור.

שימו לב שגם מיסי, אליזבת, לורן (ואליה במיוחד) ואפילו מולי לפני שהודחה מתלוננות בטסטות וזו לזו על התנהגותו המטרידנית והקריפית של דן הרבה לפני פרק המיזוג. מה שכנראה כל "הסניגורים" של דן פספסו בפרקים ששודרו העונה.

Worst of Dan- Island of Idols
https://www.youtube.com/watch?v=NWd3tqU_M9E

למעלה