העונה הזאת הולכת ונעשית גרועה יותר ויותר מרגע לדודלי, ובקצב הזה לא אתפלא כלל אם היא תדורג אפילו מתחת לתאילנד והעונות הכי גרועות של הישרדות. אין ספק שכל השחקנים הטובים במשחק כבר לא במשחק, ומה שנשארנו איתו זה הבררה, להוציא ג'נט, היחידה שזכייה שלה אולי עוד אכשהו תציל את העונה הזאת מכישלון מוחלט, ואולי איליין, אבל הרבה פחות לנוכח התנהלותה, כולל בפרק הזה ובזבוז אליל החסינות שלה על פארש.
ונורא, אוי נורא, שבעצמה הודתה הפרק שהיא האויב הכי גדול של עצמה, התגלתה שוב, נו טוב, לא ממש מעכשיו, אלא כבר מתחילת העונה, כמשוגעת אמיתית על כל הראש. לא פלא שאחרי מועצת השבט האחרונה שכמעט הודחה בו בעצמה, מרוב הטירוף שלה שגרם לכל מועצת השבט האחרונה להיראות ממש כמו בית משוגעים טוטאלי, (הטירוף בשיאו, כפי שאפשר לראות ולשמוע בקטע הוידאו המצורף ממועצת השבט האחרונה) כשהלשינה על מה שהיא עצמה יזמה ותכננה עם הקבוצה השנייה
, כבר לא תהיה אמינה אצל אף אחד מהמתמודדים הנותרים במשחק. אין ספק בכלל שנורא היא שחקנית גרועה (ומסתבר שאפילו בחישוב מתמטי פשוט היא מתקשה), והאויבת הכי גדולה של עצמה. זה גם למה דין לא סמך עליה, וכולם חשדו בה מכתחילה, כי אי אפשר לסמוך על נורא ולשתף אותה בשום סוד, ואפילו כשהיא עצמה היוזמת של זה, אי אפשר לסמוך עליה.
צדקה קלי שלחשה לחבריה המושבעים שזה היה אחד המהלכים הכי מטומטמים להדיח את קארישמה בשלב הזה. והמושבעים הסכימו איתה.
ואיך אמר רוב לסנדרה? כל הטררם הזה רק בשביל שבסוף ידיחו את קארישמה? נראה לי שגם רוב וסנדרה כבר קולטים שהם נמצאים באחת העונות הכי גרועות של הישרדות, אם לא אפילו הכי גרועה שבהן.
ועל פי הפרומו לפרק הבא מסתחררים, כאילו לא הסתחררו מספיק וסחררו גם את כולנו לאורך כל העונה. וטומי ולורן מגיעים לשלב של זה או אני או את. והאמת, שניהם שחקנים גרועים ולא סובל את שניהם. כך שלא ממש איכפת לי מי מהם יודח ראשון.
ואם חשבנו שדן הבעיה הכי גדולה של העונה הזאת, מסתבר שרוב הקאסט זו בעיה אחת גדולה, להוציא בודדים שעוד היה שווה לצפות בגללם בעונה הזאת, רוב הקאסט הזה פשוט קאסט גרוע שפשוט לא יודע לשחק ומוריד את הרמה של העונה בפרט ושל הישרדות בכלל הכי נמוך שאפשר.