בנקודות:
1. איליין פעם נוספת נזכרת לשחק רק כשהגב שלה אל הקיר. היא באמת ניסתה לעשות את הכל, ולמרות זה שלא יכולתי לסבול אותה מאז ההדחה של מיסי די התבאסתי שהודחה.חבל שהיא נזכרה מאוחר מדי, וחבל שהיא לא חשבה כמו שצריך כשיכלה להדיח את טומי, שהוא פשוט לא חייב לה כלום, והדיחה במקום בת ברית שלה, כשאין לה הרבה כאלו. בסופו של דבר די הגיע לה...
2. מבאס שפעם נוספת מחזירים לעונה טוויסט כושל. איך זה הוגן בדיוק להכניס למשחק מבטל-אלילים בלי שהקאסט יודע שיכול להיות כזה במשחק? זה פשוט שקוף שג'נט הולכת לעוף פרק הבא בגלל המבטל-אלילים הזה.
3. מצד שני, למה לעזאזל ג'נט משתפת חצי שבט שיש לה אליל? תמימה מדי וזה אולי גם סיבה למה יגיע לה לעוף.
4. לורן וג'נט היו צריכות להעיף את נורא, כל הסיבות לזה היו ידועות להן ולא ברור לי למה בכל זאת בחרו להדיח את איליין ולהשאיר את העז במשחק. כנראה שלורן באמת תהיה באתגר אש ואולי אפילו תפסיד, ואז שוב - זה גם יגיע לה.
5. דין ניצל ממבוכה בפרק הגמר בשימוש בלגסי המזוייף.
6. אני כבר שעה לא מצליח לישון ולא מפסיק לחשוב על ההוצאה של דן מהמשחק ואני ממש מבואס מכמה סיבות. קודם כל זה ידוע שמאוד האמנתי לו והייתי בעדו. ורציתי לראות אותו מתקדם במשחק והאמנתי, ועדיין מאמין, שיכל להגיע לגמר ואולי אפילו לנצח. ואני מבואס בשבילו שככה בסופו של דבר החלום שלו להשתתף בהישרדות הפך לסיוט(אחרי שכבר כמעט היה אמור להשתתף בעונה קודמת וברגע האחרון נפצע ונמנע ממנו, וציפה לעונה הבאה בשביל להשתתף) ובשביל המשפחה שלו, ובעיקר בעיקר על הילד שלו שהגיע לאי להיות חלק מהחוויה של אבא שלו, חוויה שלא הסתיימה בצורה נעימה בלשון המעטה והוא בטח צריך להתמודד גם כן עם כל התגובות שהוא בטח לא מפסיק לשמוע בבית ספר שלו וצריך להתמודד איתן, וממש עצוב לי עליו. ואני מבואס גם כי אני מאמין שאם הוציאו אותו ככה, 3 ימים לסוף, בן אדם במעמד גבוה חוץ למשחק, הייתה לזה סיבה טובה ואמיתית, וזה מבאס ומצער. וחבל שלא נתנו קצת יותר פרטים כדי לא לתת מקום לשמועות, וממש לא צריך לנקוב בשם של אותה מתלוננת או בתפקיד שלה בשביל להסביר מה קרה. השמועות אגב, אומרות שבסירה בדרך מהמועצה למחנה הוא נגע באחת מעובדות ההפקה שהייתה איתם, וזה כמו שאנחנו יודעים מהפציעה של פאט שטח-מת שלא מצולם. מניח שמעבר ל"שמירה על פרטיות" שג'ף אמר בראיון שפורסם הלילה, יש מאחורי זה סיבה משפטית מול דן. אני בכל אופן מרגיש ממש רע עם זה וזה ממש הרס לי את הלילה ומהטעם הטוב שעוד נשאר מהעונה הזו.
7. שבוע הבא בפעם הראשונה הריוניון יוקלט מראש כמה שעות לפני שישודר, כלומר לא ישודר בלייב. זה כדי למנוע מפרובוקציות מהקהל בשידור חי, וזה אומר גם כמו שהבטיחו שהולכים לדבר על כל הנושא הזה בריוניון בפתיחות, אני מקווה לפחות שככה יהיה כי זה לגמרי הכרחי. לא הוגן משום צד שהם לא מדברים על הנושא הזה באופן מפורש ומתחבאים מאחורי כותרות. ומעניין אם זה אומר שדן גם יגיע וידבר על זה(כי עד עכשיו הוא לא הוציא מילה על הנושא), או שפשוט זה נטו להגן על מיסי ואליזבת שכבר חוטפות ברשת.
וזהו, עונה 40 תגיעי, מחכים לך בדחיפות