מנסה לדמיין את הסיטואציה
דן מטפס על הסירה, אוחז ברגל של עוזרת הפקה, עוזרת הפקה מאבדת שיווי משקל ונופלת (כי זה מה שקורה לאנשים כשתופסים להם בקרסול) מסובבת את הראש לאחור ורואה את דן מאחוריה
כן, זה אירוע לא נוח שהיה מעורר זעם גם אם זה היה מקרה ראשון של דן
בעיקר אם לא ידע איך לצאת "יפה" מאותה סיטואציה ובמקום להתנצל שתק או צחקק או אמר משהו לא במקום
לגבי הסיטואציה עצמה
אם דן ניסה לטפס ותפס ברגל כאמצעי עזר זה לא דבר נורמטיבי
אלא לצעוק "חבר'ס מישהו יכול לעזור לי"
אם מעד ותפס ברגל קשה לי לראות את זה קורה אלא אם כן העוזרת הפקה ישבה על דופן הסירה ממש ליד הסולם או איפה שהמתמודדים עלו
בכל מקרה האחריות עדיין על דן במקרה הזה
כמו שהייתה אחריות עליו אם היה תופס בה וכתוצאה מכך הייתה נופלת ונפצעת וזקוקה להוצאות רפואיות לאחר מכן
או כמו שהייתה אחריות שלו אם היה מתקרב מאוד למכונית שלא היה רואה ואז לוחץ על בלמים מאחורי מדי
תכנון המרחב שלך על מנת שלא תפגע באחרים זו אחריות שלך
וגם אם לא מדובר בעובדת הפקה שפעם ראשונה יצאה להישרדות אז זו לא פעם ראשונה שהיא נמצאת על סירה שמתמודדים עולים עליה
אם הפעם היא התלוננה כנראה שקרה משהו חריג שם
בכל מקרה זה לא קשור
דן צריך להיות מסולק מהמשחק כי ההפקה אמרה שהוא צריך להיות
גם אם זה משהו קטן וגם אם לקח במבה וביסלי
מה שמעצבן אותי זה ההתייחסות לזה
קודם כל הוספת עוד אלמנט להישרדות כתכנית מתוסרטת
אותו מקרה קרה אחרי משימת החסינות, דיברו עם דן כנראה אחרי המועצה שאיליין הודחה
כל הלילה המתמודדים תהו ולא ידעו איפה דן?
ג'ף פרובסט הגיע בבוקר על סירה והכניס אותם להלם?
GIVE ME A BREAK הרגע הזה הוא עלבון לאינטיליגנציה של כל צופה
עכשיו, מעצבן אותי גם הדאבל סטנדרט שיש שם
בהישרדות היה את ריצ'ארד שהתחכך בסו
היה את טד וגאנדיה
היה את בוב עם שמועות חזקות שנגע בבנות וטייחו זאת
אז פה כלכך חשוב להם להתייחס להטרדות מיניות ודן בתור המוקצה?
העונה הזאת נוראית מבחינת המשחק שלה, הסנסציה של פרק האיחוד הביאה המון באזז לעונה הזאת ולתכנית והסיפור הזה בטוח יהיה הדבר העיקרי אם לא היחיד שג'ף ידבר עליו באיחוד
השקופית הזאת ואי הרצון לספר מה קרה נראה לי כמו עוד ניסיון לייצר בז לתכנית, לגרום לכך שידברו על המקרה, שינסו לנחש מה קרה
שכל אחד ייתן את סיפור "דן" שלו כמו שאנחנו עושים פה עכשיו וקצת נופלים למלכודת הזאת