הישרדות דוד נגד גוליית פרק 12

sapir aloud555

New member

אם רוצים לדעת מה קרה בעונה עדיף לראות סרטונים ולקרוא ראיונות של המשתתפים שהשתתפו בה. כל הבלוגרים סתם חופרים.

sapir aloud555

New member

כן
קראתי קצת מהראיון של כריסטיאן ועושה רושם שהשחקן הכי חזק חברתית העונה הוא מייק. מעניין למה בקושי מראים אותו, הוא לא בדיוק סוג האנשים שלא יודעים לדבר למצלמה

NP23

New member
לתחושתי מראים לא מעט

אבל למרות שהוא מאוד חכם יודע להתבטא הוא פשוט לא דמות צבעונית ומיוחדת,
וגם יצא כך שהוא לא איזה אנדרדוג שכיף לעודד (בנתונים אחרים עונה אחרת יכל בכיף להיות)
יתכן שגם השיחות שלו מסגירות מדי את זהות המודח, בתור מישהו מאוד מעורב

Bar EL

New member

להגיד מייק טוב רק כי הדוידים גרועים זה כמו להגיד שקים טובה כי הבנים היו גרועים , או כי פארווטי וסירי היו טובות רק כי הבנים בעונה ההיא היו גרועים, ויש עוד מיליון דוגמאות.
תמיד יש שחקנים גרועים אבל כשחקן טוב אתה צריך לדעת לנצל את זה ובלי משחק חברתי טוב לא יספיק לך, בעיני מייק השחקן הכי שקול וטוב בעונה הזו גם אם הוא לא עונה לקריטריונים שלך .
וכן הוא לא ממש גוליאת אבל מה זה קשור?היו שחקנים יותר חלשים ממנו פיזית שהודחו והנה בסוף זכה בחסינות!
זה שלא משנה מול מי יעמיד יפסיד רק בגלל שהוא עשיר זה לא ממש משהו שהוא יכול לשנות ולא הופך אותו לשחקן פחות טוב, הוא עושה מה שיכול.

סטילהוק

New member

לא אמרתי שמייק לא שחקן טוב, אמרתי שהוא לא כזה שחקן טוב כמו שעושים ממנו, אך לעומת השחקנים שמשחקים מולו הוא מספיק טוב.

ובכדי שתבין יותר למה הכוונה אביא לך דוגמא מעולם הספורט.

קח כל שחקן כדורגל ממוצע עם ראש על הכתפיים שיודע לשחק כדורגל ולבעוט כדור לשער, אך לא מלך השערים מה שנקרא, ותן לו לשחק מול קבוצה ששחקניה מסוכסכים ביניהם ובשל כך מכניסים גולים עצמיים. האם כשאותו שחקן שיודע לבעוט כדור לשער, אך אינו מלך השערים, יבקיע את גול הניצחון שיביא לניצחון קבוצתו על הקבוצה היריבה ייחשב לשחקן הכי טוב? או האם עצם העובדה שהוא שיחק מול קבוצה שהבקיעה לעצמה גולים עצמיים, צריכה להילקח בחשבון יותר משהוא הבקיע את גול הניצחון של קבוצתו?

noamlah

New member

טוב, לפחות נפתרנו מכל היתרונות והאלילים

אני חושב שעכשיו נראה יותר מתמיד שהתחזיות פה היו שגויות ויהיה גמר של גולייתים
אני בהחלט רואה את ניק ודייבי מודחים מקומות 5 ו6 אחריי ההתנהגות שלהם בפרק

אני גם חושב שבניגוד להרבה תחזיות פה מאוד סביר שיהיה גמר של בנות אבל זה כבר תלוי בטוויסט המטומטם של אתגר האש

ובכל מקרה, גם עם מייק בגמר אני דיי מאמין שקארה זוכה, כרגע אף אחד לא מסמן וסימן אותה בעבר, יש לה את הסיכויים הכי טובים לעלות לגמר והמצב אצל המושבעים מספיק מבולבל ולא ברור כך שקארה יכולה לזכות זכיית "סופי", כלומר זכיית "אין לנו ממש כיוון למי להצביע ולמען האמת אנחנו לא ממש רוצים להיות פה אז נצביע למי שיבכה ויספר על המסע שלו בצורה הכי מרגשת"

קארה יכולה לעורר המון אמפתיה אצל המושבעים ולספר על איך היא נשארה לבד בשבט שלה אחרי שנטליה הודחה ואז באיחוד מצאה את עצמה לבד כשהגולייתים במיעוט ובכל זאת לא ויתרה וכמובן איך שכולם זלזלו בה כל החיים על זה שהיא בחורה יפה ובלונדינית ואף אחד לא חשב בחיים שהיא חכמה....

וכל החרא שמושבעים אוהבים, היא הכי יכולה לעשות את זה מכל מי שנשאר ומהווייב שאני קולט בפונדרוסה זה הטייפ שהם יצביעו לו

אני דווקא רואה את אליסון זוכה, לא יודע למה היא מועמדת להדחה כבר כמה פרקים אבל היא יכולה לנצל את זה לטובתה בגמר, וכמובן כמעט כל פרק מאז פרק 6 היה לה וידוי משחק קטן אבל מפליל.

כמובן שמבחינתי הבחורה היחידה שממש מגיע לה לזכות היא אנג'לינה, ובכלל שעד כמה שאני רוצה שיותר נשים יזכו, דווקא בעונה הזו, אולי מכל העונות בתולדות הישרדות, זה לא הזמן. כל השחקנים הכי טובים בעונה הזו, כולל כמה שחקנים חזקים שכבר הודחו כמו אלק (כלפחות עשה מהלכים, גם אם הם היו גרועים) הם גברים. זה כמו להעדיף שקורטני תזכה מול טוד - אני מחבב אותה יותר כי היא מלכה ודמות מעולה, אבל מבחינה אסטרטגית?

סטילהוק

New member

אנג'לינה? אם כבר היא האחרונה שמגיע לה לזכות. מה היא עשתה שמגיע לה מיליון דולר? מקשקשת כל היום ובכל הזדמנות על האורז עד כדי כך שכבר הפכה לבדיחה מהלכת בקרב היוטיוברים שמהמרים מתי וכמה פעמים היא עוד תזכיר את הקטע עם האורז שהיא רוכבת עליו... ובכלל, אם אנג'לינה תגיע לגמר זה רק אם תילקח לשם ע"י מי שיזכה או תזכה במשימת החסינות של הפיינל 4, וכמובן בתור עז שאף מושבע לא יצביע לה, בדיוק כמו ללורל בעונה שעברה, שהעדיפה להיות העז של וונדל ודום מאשר לשחק את המשחק ולנסות להגיע עם ברית בנות לגמר, כשלכל אחת מהן יש סיכוי שווה מול המושבעים.

sapir aloud555

New member

הפכו אותה לבדיחה אבל היא שיחקה הכי חזק ומסוכן מבין כל הבנות שם
- הובילה את ההדחה הראשונה בשבט שלה, והצילה את נטלי, ההדחה הכי פשוטה שיכולה להיות. מי לעזאזל מצליח לעשות את זה בלי לסמן את עצמו?
- זייפה הצביעה למתמודדת בשביל **ג'קט**, וגם אחרי ששרפה את עצמה בתוך שבט של ארבעה, עדיין לא הודחה
- שרפה את עצמה כשניסתה להשיג קול של מושבעת, ואחרי ששוב כולם ראו כמה חזק היא משחקת, ושכל שבט דוד ניסו להפיל אותה במועצה, לא הודחה
- גרמה לדן לבזבז אליל עליה
- הורידה הילוך ולקחה את המקום של גבי בברית עם קארל
- השיגה אורז לשבט (כן, זו בדיחה ענקית עכשיו - אבל השבט שלה העריך אותה על זה כשזה קרה - רואים את זה בסרטונים שלהם. כולם אמרו שהיא עשתה משהו מרשים. ג'ף בדרך כלל לוקח הכל מהשבט כשמבקשים ממנו טובות, ראו את זה בעונות קודמות. לפעמים הוא אפילו לא טורח להקשיב לבקשות, אבל לאנג'לינה הוא הקשיב ונתן "דיל")

מה אליסון וקארה עשו..?
לאנג'לינה אין באמת סיכוי לזכות, העריכה עשתה לה וידוא הריגה, הפכו אותה למטורללת שאף אחד לא לוקח ברצינות. אבל להגיד שבדיחת האורז זה הדבר היחיד שהיא עשתה כל המשחק זה בולשיט. היא אשכרה הייתה בסיכון כמעט כל שבוע, לרוב בגלל ששיחקה חזק מדי, ועדיין, הגיעה לפרק הגמר.

סטילהוק

New member

הפכו אותה לבדיחה מהלכת כי היא בדיחה מהלכת. והסיבה היחידה שלא מדיחים אותה היא כי היא העז המושלמת לקחת לגמר בגלל שהיא לא תקבל אפילו קול אחד מהמושבעים, אז כולם רוצים לקחת אותה איתם לגמר. זה לא כבוד כזה גדול להיות עז ובשביל זה להגיע לגמר. תשאלי את לורל...

סטילהוק

New member
שאלה טובה...

אם את לא מסוגלת להתמודד עם עובדות עדיף באמת שלא תגיבי.

והיי, אף אחד לא מכריח אותך להגיב.

motit3

New member

אני בד"כ רק קורא את התגובות כאן.
אבל השלמתי צפייה של כל 12 הפרקים בסופ"ש - יש לי כמה תובנות לקראת הגמר.
מבחינת העריכה אליסון היא הזוכה....
ההתמקדות בה בפרק הראשון, הוידויים הלא כל כך חשובים במהלך העונה,
אפילו הקריצה שלה למושבעים שהראו לנו בפרק האחרון.

מבחינת משחק חברתי - המתמודד היחיד שהמושבעים אמורים להצביע לו, ואם אתם אומרים שג'ף לא אוהב את הזוכה של העונה הזאת - זו יכולה להיות קארה,
אבל מבחינת עריכה זו לא אמורה להיות היא.

אני לא רואה אף אחד שיש לו סיכוי לזכות חוץ משתיהן.

Confide In Omer

New member
כמעט נגמר

לא נקשרתי יותר מדי לאף אחד מהשורדים, ככה שלא ממש משנה לי מי מהם יזכה. לכן גם העונה הזאת היא די טובה בעיניי, אבל לא הגיעה לרמות של צפייה חובה (לצערי כבר הרבה זמן לא היתה לי עונה כזו).
מבחינת השורד שהכי בידר אותי והיה הכי כיף לצפות בו - אין ספק שהזכייה מגיעה לאנג'לינה. היא זו שעשתה את העונה והיה הרבה יותר משעמם אם היא לא היתה. כמובן שהיא גם זו שהכי אין לה סיכוי לזכות.
מבחינת המשחק עצמו - אני חושב שהכי מגיע לניק, דייויד או מייק.
&nbsp
לדעתי מי שיהיו בגמר בסוף הם ניק, אנג'לינה וקארה, עם זכייה של ניק.
על בסיס העריכה היחסית מינימלית שהיא קיבלה, לאליסון אין סיכוי.

למעלה