הישרדות הישראלית ; זיוף אחד גדול

הישרדות הישראלית ; זיוף אחד גדול

בתור מעריצה מושבעת ובתור אחת שניסתה להתקבל אני מתביישת ואפילו על סף דמעות מודיעה ש: המגזין פנאי פלוס מביא ידיעה ובה הוא מפרסם שאת ראיונות המתחרים בתוכנית הישראלית עשו לאחר מעשה, בכלל מאות אלפי קילומטרים מהאיים הקאריבים, בצורה מתוסרטת בקיבוץ בישראל, בצורה שבכלל מראה כמה החיקוי הישראלי הוא כלום לעומת האמריקאי. עוד נודע לי שהמתחרים עפים בסדר שנקבע מראש, הם אומרים, נושמים ועושים הכל מתסריט כתוב ובואו נודה בזה .. כולנו מחכים לדבר הגדול הבא מג'וני פייר פליי מאשר לפגיעה המתוכננת מראש של נועם.. אשמח לסרוק את הכתבה לכל הסקפטים. אבל העיתון עושה כסף על זה שתלכו ותקנו אותו... אז כמו שאמרנו פנאי פלוס של השבוע כבר על מדפי החנויות..

kaktus28

New member
שום דבר לא מכור מראש

ערוץ 10 כבר הודיע מראש שחלק מהראיונות האישיים צולמו בארץ בשלבים של עריכת התוכנית לצורך השלמות\הוספות. אין בכך שום דבר פסול וזה נעשה בעבר בתוכניות של הישרדות המקורית. בתוכנית עצמה: התחרויות , סדר ההדחה , הריבים וכו - לא מבויים ב-98% . תפסיקו להיטפל ל 2% שכן מבויים ותנו להינות מהתוכנית.

EyeSeeYou

New member
כולה השלמות, סתם שטויות

עושים את זה לכל תכנית ריאליטי או שעשועון בארץ ובעולם גם בדוגמניות, גם בשגריר, גם בלרדת בגדול... בשלב הצילומים לא תמיד שמים לב שחסרים משפטים מנחים..שהם משפטים שמסייעים לצופה להבין מהלך שלא רוצים לתת לו קריינות משעממת של מנחה סתם דוגמא - "כשראיתי שמושיק עוזר לטינה, נורא התעצבנתי אז החלטתי שאני חייב לעשות הכל" אין לזה שום השפעה על הסדרה, מלבד אסטתית שהם אולי נראים טיפה שונה

למי אכפת אם זה אמיתי או זיוף.

מצידי שיצלמו את זה בחוף ירושלים בתל אביב, ממש לא משנה לי, העיקר שאני נהנת, שיש תחושה שזה אמיתי, יאללה! מה קרה כבר? כולה תוכנית טלויזיה. רדו מזה... [אפילו שאני לא מאמינה שזה באמת צולם בארץ]

זה נראה לי צילומים לקראת הגמר

שנותנים לפיינליסטים לדבר. אבל אני בספק. נראה אלה פשוט צילומי השלמה כמו שאמרו פה. עכשיו תדמיינו שאני מזכיר שזה קורה גם בהישרדות האמריקאית, והנה הבעיה נפתרה.

שטיות במיץ!! תקשבו כולם../images/Emo124.gif

נכון הפרקים התחלקו לשתי חלקים
רביעי ושבת ? אז חסר קטעים שהמתמודדים מדברים זה כל הצילומים המסתורים אתם סתם עושים עניין משטיות

לכל הסקפטים

מסכימים איתי שבארה"ב רצמת הפפראצ'י הרבה יותר טובה, מקצועית ויעילה מזו של ישראל? אחרי הכל מי היה נכנס לתחתונים של בר רפאלי פה כמו שנכנסים שמה לאלו של בריטני ספירס.. אתם יכולים להאמין לכל מה שאתם רוצים.. אחרי הכל זה האמונה שלכם ואני מכבדת את זה. אבל מי שמקשקש שטויות כמו שזה ככה בכל סידרה הוא די בור ועם הארץ שלא יודע אפילו דבר וחצי דבר על תוכניות מציאות אמריקאיות... כי שם רמת המקצועיות גבוהה ביותר מאשר בישראל, ואם היה קורה כזה דבר ממזמן היו מחרימים את הסידרה.. עובדה שתראו את קשת התגובות שיש פה.. מבחינתי מרגע זה הבנתי את פרצופה האמיתי של הריאליטי הישראלית וזה מונע ממני כעת את הרצון לצפות בתוכנית הרדודה הזו..

LiRs Lullaby

New member
תסבירי לי מה הבעיה.

יש צילומים שנערכים בארץ, שבהם המתמודדים מדברים על המשימות. זה כבר ידוע. וגם אז, מה הבעיה? זה לא הכל השלמות מהארץ, כי ברוב הגדול של הצילומים רואים את הנוף הקאריבי (צוק מאחור, העצים שרואים על האי וכו'). מה הבעיה בזה? זה לא גורע מהסדרה, וזה לא שהצילומים כולם נערכו בארץ ורק מספרים לנו שזה בקאריביים. אז בהפקה שכחו כמה קטעים, הם ילמדו להבא. נקווה גם שלהבא הם ילמדו שאין לכח הכפול והמסורס שום יתרון ושהרבה אנשים דופקים את הראש ברחבי הארץ בניסיון להבין מה זה אומר. ולא הבנתי מה את רוצה בקשר לפפראצי, גם שם נכנסים לתחתונים של בריטני (תרתי משמע) כמו שעושים כאן לבר רפאלי.

למעלה