הישרדות הישראלית ; זיוף אחד גדול

karyn

New member
כאילו מה חשבת?

זה ריאלטי אין ריאלטי לא מבויים אבל מה אכפת לך? את נהנת? אז תצפי וזהו למה צריך להתאכז מזה שזה מבווים? /: כמו להתאכז שWWE מבויים הרי ברור שזה מבוים! למרות שלא לא נראה לי שהישרדות בכלל מבויים... אולי קצת אבל עכשיו מלא אנשים מחפשםי להפיל את הסידרה כי מקנאים בהצלחה שלםה הז הוכל..

y oh why

New member
דבר אחד בטוח:

וזה שג'וני פייר פליי לוקח את דן התחמן ובגדול, ובמיוחד עם הקטע של סבתא שלו. (
)

BrokenDream103

New member
דבר ראשון - מכיר../images/Emo89.gif,

ודבר שני - מתכנית ריאלטי שנקראת "כוכבי הריאליטי - סרט האימה" משו כזה.. ראיתי פעם פעמיים... וג'וני הזה נמצא שם.. אני חייב להגיד שהוא פשוט דביל... אז הוא היה בהישרדות?? הוא הגיע לשלב מתקדם?

lior48

New member
זה נהוג לעשות צילומי השלמות, אז דיי להשמיץ

כמות הצילומים שעשו על האי כמובן שלא מספיקה בשביל העריכה, ולכן מצלמים עוד צילומים בארץ כדי שרמת הפרקים תהיה גבוהה יותר והעניינים יהיו מובנים יותר. יש פה השקעה מטורפת של ערוץ 10, וישראלים כמו תמיד מחפשים איפה להשמיץ.

s i t a r

New member
זה מובן שצריך היה לעשות צילומי השלמות, אבל...

זה נעשה בצורה די חובבנית. ליה לא צריכה לדפוק פן, היו צריכים לתת למתמודדים זמן לגדל קצת זקן ולשים לב שהם לובשים דברים שהם אמורים ללבוש באותו שלב של התחרות. בגירסה האמריקאית לא רואים דברים כאלו וכמו שהבנתי גם שם זה נעשה. אני מאוד אוהבת את הישרדות אבל חבל שהם קצת מקלקלים עם העריכה הלא הנכונה.

MoRoSH11

New member
סלחי לי

אבל זה פשוט נראה שאת משמיצה כי לא קיבלו אותך

Jen74

New member
לפחות לה יש סיבה להשמיץ

יש כאן משמיצים שממש לא ברור לי מאיפה מגיע אוצר המילים ה"משובח" על המתמודדים ולמה. בסך הכל תוכנית טלוויזיה, אז למה להמשיך להשתמש בתיאורים כמו "מנוול", "טיפשה" ועוד כמה "ברכות" למתמודדים?

למעלה