הישרדות ישראל - נקודות לטובה

bbee0

New member
הישרדות ישראל - נקודות לטובה

על כל הדיבורים (הדי נכונים יש לציין) של הפקה חובבנית, עריכה גרועה, ריאלטי בשיט, דלות בתקציב וכל השאר... כל אחד ירשום פה משהו טוב על הגרסה הישראלית או כמה נקודות שבח - מה גורם לו לראות את התכנית באדיקות, להמשיך להתעדכן, לאהוב אותה יותר מהגרסה המקורית (או פחות) מקווה שהבנתם את הרעיון!

LiRs Lullaby

New member
רעיון יפה ../images/Emo13.gif

סוף כל סוף משהו חיובי בפורום
(חשבתי לפתוח הודעה עם רעיון דומה, לומר כמה מילים טובות על כל המתמודדים, אבל חשבתי שזה ייפגש בציניות מפה ועד הודעה חדשה....) מה שאני הכי אוהבת בתכנית זה בעיקר הדיונים שאחרי - כל ניתוח הדמויות ומה מניע אותם ולמה לעזאזל הם עושים כל מיני החלטות וכו'..... לפעמים גם הפאקים של התכנית גורמים להרבה דיבורים. תאר לך שהם היו עושים הפקה מושלמת מכל הבחינות - על מה הפורום הזה היה מוצף? על זה שהכל בה טוב ויפה ומקצועי?

TheCandyGirl

New member
הטוב הרע והנערה ../images/Emo66.gif שיגיעו לגמר ../images/Emo70.gif

אני ממש אוהבת את התוכנית הישראלית.... אף פעם לא הצלחתי להתחבר להישרדויות אחרות בכל הגירסות השונות... אולם לגירסה הישראלית התחברתי מיד אחרי 5 דקות הראשונות... ונכון אני אוהבת את נועם... והלוואי יזכה בסוף במקום הראשון.... [אמן.. אמן...] ואני מאד מחבבת את דן למרות שפעם הוא נחמד ופעם הוא תכככככככן גדול.... אך שימו לב לפרק הקודם שהיו כל הבנים ביחד ללא דן... היה משעמממממם - חסר שם מישהו תככן... ואחד כזה שכולם אוהבים לשנוא...!!! אז.... הלוואי שיגיעו לגמר - - - הטוב - נועם
הרע - דן
והנערה - נעמה או ליה.....
ונא לקחת את הכל בהומור... זה רק משחק... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dacou194

New member
רעיון יפה ../images/Emo45.gif

אממ אני אוהבת את ההדחות ואי המתים... אהה ומשהו שיטחי.. יש הרבה נוף.. אהם נועם ומולי אהם ..

אני אוהבת את האתגרים

מכניס קצת מתח ואקשן וגם נותן לנו מידע לגבי השחקנים, אפשר ללמוד המון מהנחישות שלהם בזמן המשחק, וכמה הם נותנים מעצמם (לא רק אתגרים פיזים, גם מנטלים).

אחלה רעיון!

מה שאני אוהבת בתוכנית זה: -המשימות המעולות -התככים וכל הקשרים הבין אישיים שנוצרים שם, שנורא מעניין לראות אותם קורים. -נעם! :) וגם זו פשוט תוכנית שאני יכולה להעיד שאני באה לראות אותה ואני וואלה! נהנת, בניגוד להמון המון תוכניות זבל שאני רואה. סוף סוף תוכנית כייפית!

מיידלע7

New member
פשוט הסדרה הזאת יותר מצחיקה בעברית

מה אתם משווים את הגרסה האמריקאית לישראלית. הגרסה הישראלית פי אלף יותר מצחיקה מהאמריקאית. עם כל הירידות והקריזות הישראליות, זאת פשוט סדרה קורעת. שליה מקשקשת עם המבטא שלה על תפקידו הקוסמי של הגבר בחייה הנשיים, זה מצחיק. שדן אומר על משה, נעם, מולי, עידן בקיצור כולם, שהם פשוט טמבלים, זה מצחיק. שכולם רבים ומרכלים שם וזה מזכיר לכולנו את התיכון, זה נוסטלגי . יש המון קסם בגרסה הישראלית, יש יותר הזדהות. אני מכורה רשמית

יש כמה דברים

זה יותר מרתק כשזה בעברית, שמבינים את כל הסליינגים והצחוקים.. לראות את העם הכי שורד בהסטוריה בתוכנית השרדות זה משהו נחמד מאוד ואי המתים זה רעיון מצוין

מסויאס

New member
אין נקודות לטובה ברגע שהם מתערבים בריאלטי

ועושים קומבינות לשחקנים זה הדבר הכי מגעיל שיש.

שאפולי

New member
../images/Emo45.gif

עם כל הכבוד, ברור לי שזו ריאלטי ושזו מכונת רייטינג ועל הכל ניתן להבליג, איפור, לייזר,מלון אבל להתערב במשחק נוסח להציל את דן או להעיף את עומר זה כבר סתם לא ספורטיבי.

אולי הם עשו את זה בחוסר טאקט,

אבל אל תגידו לי שאתם חושבים שבמקור ההפקה לא מתערבת. אל תשכחו שזו עונה ראשונה, המכונה עוד לא משומנת ויודעת איך לעבוד. אז נכון, ההעברה הטיפשית והשקופה לחלוטין של דן הייתה לא במקום, ופה ושם עוד רואים בתמונות את הבום [נו, הרמקול], אבל אני מוכנה להתערב אתכם שבעוד עונה שתיים הכל יטקטק כמו שצריך, וגיא אפילו יפסיק עם ה"צאו-לדרך" הדי טיפשי שלו..

מסויאס

New member
בחוסר טאקט ? את באמת מאמינה למה שאת רושמת?

אחרי כל השינוים שהם עושים כל פרק ואחרי ההצלה של דן זה ממש לא בתמימות. ועם כל הכבוד להפקה זאת אמורה להיות תוכנית מציאות ולא תוכנית שמתערבים בה מי מניעים של רייטינג או משהו אחר. והאמת שהם עשו את זה כל כך שקוף עד גועל.

RoN HaReL

New member
הכי טוב בתכנית..

והסיבה שהתחלתי לראות אותה היא נועעעם!!!!!

Fall Out Shir

New member
../images/Emo45.gif

ונצטט מאחר העיתונים: "נועם? פאדיחות?? מה יש לכם, מדברים פה על נועם, הבן אדם מושלם."

אני מעדיפה גרסה ישראלית בכל תוכנית

אולי זו הפטריותית שבי, אני פשוט מתחברת יותר לישראל, לישראלים ולתרבות שלנו עם כל הטוב והפחות טוב שיש בנו ובישראל. דבר אחד אני לא אוהבת זו מוסיקה ישראלית.

מממ.

רעיון אי המתים הוא אחלה. גם הטוויסטים מעניינים, הבעיה היא שיש עודף מהם. עד כה לא ראיתי משהו מפתיע/מרגש/שונה מהמקור, ולעיתים נדמה שגיא מנסה בכוח לומר בדיוק את המילים של ג'ף.

אוהד 49

New member
סוף סוף תכנית עם הפקה מושקע ורצינית

היחידים ש'הרימו את הכפפה' היו ערוץ 10 ועל זה מגיע להם כל הכבוד! בעיקרון דיי נהנה מהתכנית, חוץ מהקטעים מדיי פעם שיש התערבות של ההפקה..ואני לא מדבר על פה לתת להם משהו, שם לזרוק להם משהו. אלה על ההתערבות השקופה של ההפקה על מנת להציל את דן. למרות שאני טוען שזה לא בגלל ש"מחבבים" אותו- אלה בגלל שהוא שתול, אבל את זה ניראה רק יותר מאוחר אם זה נכון
. וזה דיי סבבה, ומעניין ת'כלס..אחלה הפקה הרימו שם בערוץ 10. רק נקווה שיישתפרו עם הזמן, ועם העונות...דבר אחד אני יודע- מזל שלא ראיתי הישרדות האמריקאית, כי אחרת הייתי משתגע כמו שיש פה אנשים שמשווים את הישראלי לאמריקאי
. אז לי אין את זה
זה בכללי, אתם בטח לא רוצים שאני יכתוב מגילה (אני מניח, ניחוש פרוע..
.)

למעלה