הישרדות ישראל - נקודות לטובה

Y SoulMate Y

New member
אעעללה הישרדות! =]

בתאכל'ס? אנ'לא בדיוק יודע מי אומר שיש לתוכנית הפקה חובבנית וכו' אבל בתור אחד שלומד תקשורת, דווקא נחמד כל העיניין שם =] פ'סדר, אז אולי ב'מת פה ושם יש פאשלות... ובכל זאת, כ-מ-ה תקציב כבר יכול'היות לערוץ ישראלי בשביל להרים כזה פרוייקט? אבל למרות הכל, דפקו אחלה תוכנית ריאליטי, ואני חושב שזו צריכה להיות דלת לעוד כאלו תוכניות :] בכל מקרה, הדברים האהובים? אז... אני חושב שזה האנשים, השודרים ליתר דיוק, הם אלה שעושים את התוכנית :] כל אחד בא מרקע אחר, חלק מבוגרים, חלק צעירים, יש פילוגים, מחלוקות, יש את דן שמסדר(או לא מסדר) את כל העיניינים אני חושב שהם לא סתם בחרו ת'אנשים האלו, ואני אפילו חושב שהם עשו אחלה בחירה בזה שהם בחרו אותם =] המתח והחיבור בינהם עושה ת'סידרה, לא חושבים? :] נ.ב פעם ראשונה שאני כותב פה!(ואי פעם בתפוז אני חושב ;]) להת' :] *@!#!*אין על ויקה*@!#!* ;]

LiRs Lullaby

New member
יש להם דווקא חתיכת תקציב מאחוריהם.

אם להסתמך על מה שנכתב בוויקיפדיה - 5 מיליון דולר הוציאו על התכנית. אנשים שוכחים לפעמים שהערוץ לא ממומן רק מפרסומות כמו בערוץ 2, אלא יש מאחוריהם גם בעלי מניות עשירים מאוד. מאוד. וכן, גם עם כל הכסף הזה יש להם לפעמים הפקה די מרושלת..... וברוך בואך לתפוז
משרשר יפה יחסית לחדש...

ניסיתי לראות את האמריקאי...

ופרשתי אחרי חמש דקות בערך... לא התחברתי לא לשפה, לא למנטליות ולא לתככים... אבל פה... מאז הפרק הראשון אני שם, כל שבת ורביעי ב9, אני צופה. השפה זאת השפה שאני מכירה, כנ"ל לגבי המנטליות והתככים.. והקבלת שבת עם הקידוש, איפה יש דבר כזה באמריקאי... ובכלל, אני לא אוהבת ריאלטי... ולי אין בעיה שההפקה התערבה והצילה את דן. הוא נכס חשוב למשחק, צריך תככן כזה שכל הזמן עושה גלים ומזימות... הוא מקפיץ את המשחק שחבל על הזמן. אולי זה נעשה בצורה מעט שקופה, אבל מה אכפת לי. אני רוצה שדן ימשיך. הנבל שאני הכי אוהבת לשנוא אותו. יש פה הפקה מושקעת. אין ספק שמושקעת פה הרבה מחשבה איך לעשות לצופים הנאה בבית. והמספרים מדברים בעד עצמם. זה שכל יום מישהו מדבר על קונספרציה ודברים לא כשרים בהפקה, זה רק מראה את הבאזזז הענקי שהתוכנית הזאת עשתה. כל הכבוד לערוץ 10 שמביא טלוויזיה מעניינת ולא פוחד להעז בדברים חדשים...

Fall Out Shir

New member
אהבתי את הניסוח שלך.

חלק מהקטע של "הישרדות בגרסא ישראלית" זה שפשוט קל לנו יותר להתחבר לשפה, לדמויות, לרקע ולתרבות. להבין בפשטות על מה מדובר שם ללא קשר לשפה. להנות מבדיחות אישיות [בינינו, באיזה עוד אי תמצאו תרנגולת בשם קוריצה?] הבנתם את העיקר.. כשמדובר על הפקה בסדר גודל כזה, הרבה יותר קל לנו להתחבר לישראלי. ובכ"ז למי שמעונין - אתמול התחיל הישרדות סין. אני אישית ראיתי רק את הגרסא הישראלית.

123SimSit

New member
נקודה אחת מרכזית לטובה

פה יש אנשים שכולנו מכירים ומזדהים איתם. באמריקאי לא לוקחים אנשים רגילים מהרחוב, לוקחים חבורה של מטורפים.

AshkenaziAmiti

New member
מאיפה הבאת את השטות הזאת?

בהרדות האמריקאית יש משתתפים מכל הגילאים והגזעים והיא לרוב מייצגת נאמנה את אוכליסיית ארה"ב. תוכנית אמריקאית שכן מלקטת את מתמודדיה בדומה להשרדות הישראלית היא Fear Factor

למעלה