הישרדות ישראל - פרק 6

Confide In Adam

New member
הישרדות ישראל - פרק 6

מצטער, יש לי קצת בעיה עם הפורום של הישרדות ישראל, יש שם יותר מדי אנשים ויותר מדי אוהבים להתווכח על כל שטות.. אז אני פשוט פותח כאן שירשור, ואם עוד מישהו רוצה, הוא מוזמן לכתוב את דעתו גם כאן! אני יודע שאני במיעוט, אבל השבט האהוב עליי הוא ג'יבארו והשחקן האהוב עליי הוא דן. אומרים שהוא נחש, ובוגד ומנייאק - אולי זה נכון, אבל לדעתי הוא בין הבודדים שם שבאמת משחק את המשחק וחושב באופן אסטרטגי. הוא לא יושב כל היום ומרכל (או לפחות לא מראים לנו אותו עושה את זה) אלא מדבר גם על דרך המשחק ועל התוכניות שלו.. אני מאוד מחבב גם נעם, נעמה וסיוון.. מקווה שארבעתם יגיעו רחוק. מצד אחד אני שמח שג'יבארו ניצחו בחסינות, אבל מצד שני אני חושב שדי ברור שטינה תודח בפרק הבא, וזה קצת חבל, היא נחמדה והיא נותנת קצת גיוון מכל הדוגמנים והדוגמניות שיש שם.. את ליה וורה לצערי אני לא כל כך מצליח לחבב וגם ממש לא את גיא (מאז האתגר שהוא השפיל בו את משה, התנהגות דוחה) עידן ומושיק לעומתם הם 2 הפייבוריטים שלי מהשבט הזה. למרות שבהתחלה הייתי בעד הליהוק של גיא זוארץ בתור ג'ף פרובסט הישראלי, אני חייב להודות שהוא מתחיל לעצבן אותי.. נקווה שעד העונה הבאה (בתקווה שתהיה) הוא ישתפר

RageBot

New member
גם אני ככה

דן הוא גם אחד הפייבוריטים שלי, בגלל שהוא משחק את המשחק כמו שצריך. גם את מושיק אני אוהב, אבל בגלל האישיות, לא המשחק האסטרטגי (שנראה שאין לו בכלל). אגב, מושיק הוא חבר של אבא של מישהו שאני מכיר
וכן, את עידן אני חושב שאני הכי אוהב - גם שחקן אסטרטגי (למרות שעדיין לא כל כך מראים את זה, יותר מדי הדחות "קלות" לסבאנה) גם אחלה one liners, וגם באופן כללי הוא מגניב.

neta333

New member
אני דווקא לא חושבת ככה!

אני מעודדת את סבאנה.. אני לא ממש יודעת להסביר את זה,אבל בכל אתגר אני מוצאת את עצמי מקווה שסבאנה ינצחו. לצערי-זה לא קורה הרבה! אני חושבת שידיחו את טינה או שחר.. אני מעדיפה שיעיפו את שחר!! היא לא משפיעה על השבט,לא תורמת לו כלום, ולא מביאה לשם שום דבר חדש. רציתי שסבאנה ינצחו שמשימת החסינות ושסיוון תעוף. אני לא יודעת למה השאירו אותה במקום את עומר.

Insulted

New member
יש לי בעיה

אני מוצאת את רוב משתתפי הגירסה הישראלית מעצבנים ומניאקים. הרבה מהם מגעילים אותי, גם מבחינת האישיות וגם בזה שהם רוצים להרוג חיות. כל אלה שעודדו רצח חיה אני ישר שונאת (מרינה למשל). אני מוצאת שאני יותר בעד סבאנה, במיוחד אחריי שסילקו את עומר. כל כך קיוויתי שג'יבארו יפסידו בגלל שהעיפו אותו. אבל בגלל טינה סבאנה אכלו אותה. לדעתי חיייבים לסלק אותה בשביל טובת הקבוצה. היא נחמדה ומהיחידים שנורמליים שם, אבל הם יפסידו משימה אחריי משימה אם לא יעיפו אותה, והיא מודעת לזה.

RageBot

New member
../images/Emo31.gif

"רצח" חיה? מה? זה לא רצח, זה הריגה בשביל לאכול אותה, זה לא שסתם "רצחו" את הצפרדע, והשאירו את הגופה שלה, הרגו אותה בשביל לאכול אותה, הם היו רעבים, ככה זה בטבע, המותאם שורד. חוץ מזה, ראית את הגרסה האמריקאית שאת אומרת שהמתמודדים מהגרסה הישראלית מניאקים?

Insulted

New member
כן, רצח

לדעתי כל הרג של חיה זה רצח, לא חשוב בשביל מה. אבל לא ניכנס עכשיו לדיון על צמחונות. ובגירסה של אמריקה לפחות לא מראים כל פרק רצח של חיה. בישראלית כל פרק הורגים חיה באכזריות, ומשתמשים במילים שכן מתאימות לתיאור של רצח.

RageBot

New member
תבדקי את ההגדרה החוקית של רצח

ואז תגלי שהרג של חיה למטרת אכילה זה לא רצח. כמובן שאת (או אתה, במקרה שאני טועה) יכולה לטעון שזה רצח מבחינתך, אבל רצח זה דבר שיש לו הגדרה, והרג של חיה למטרת אכילה זה לא רצח. לא מפריע לי אם סתם היית אומרת שזה מפריע לך שהם הורגים חיות, אבל זה לא רצח, כשאנשים מכלילים מושגים לפשעים כנגד בני אדם על חיות, זה מפריע לי.

Insulted

New member
הרג חיה

מבחינתי ומבחינת הרבה אחרים (צמחונים, אם תרצה) הרג חיה גם בשביל מאכל - זה רצח. לא תצליח לשכנע אותי שלא. לא משנה אם זה הרג של בן אדם או של חיה. הרג של משהו שיש (היה) לא נשמה שיש (היה) לו הורים - זה רצח. אולי לך זה לא מפריע, אבל לי כן. ואני רק כנה. מה, אתה רוצה שאני אגיד: "איזה יופי! הם הורגים חיה!" שאני אשמח על זה שהם הורגים חיות כשהם יכולים לאכול פירות, אורז, וואטאבר? בשבילי, כמה ימים של בקושי אכילה לא מצדיק רצח של חיה. זה לא שהם ימותו שם אם הם לא יאכלו את החיות.

RageBot

New member
טוב, זה וויכוח טיפשי

יודעת מה? עזבי. זה באמת וויכוח חסר שחר, גם אני לא מכיר טוב מספיק את הצד שלך, גם את לא מכירה את הצד שלי. אין שום טעם לבזבז על זה זמן, כי זה לא שנצליח לשכנע אחד את השניה, נכון? אני מתנצל שהתחלתי את הוויכוח הזה . סליחה

אני מבינה מאיפה את באה

הם יכולים אולי להסתדר בלי זה, והכי חשוב אנחנו יכולים להסתדר בלי התמונות הנוראיות האלה, בהשרדות המקורי די חסכו מאיתנו את התמונות הנוראיות האלה. אבל לגבי המילה רצח, אני לא איתך. שחיה הורגת חיה אחרת לשם תזונה והשרדות זה לא רצח, נכון? הם לא הורגים בשביל הכיף, אלא להזנה והתחזקות.

ניסיתי וניסיתי ושוב פעם נסיתי

אני לא מצליחה להנות מהגרסה הישראלית. אני מוצאת את עצמי משווה הרבה למקורית למרות שזה לא פייר, אבל אין מה לעשות ההשוואה תמיד תיהיה קיימת, ואני בעיקר מתעצבנת, אז הפסקתי לראות. אז אני יתעדכן מידי פעם פה. אתה צודק בקשר לפורום השני, הם רק מחפשים לתקוף ולהכנס שם אחד את בשני, ממש לא כייף לכתוב שם. ראיתם מה היה בכתבה בכלבוטק על השרדות הישראלי והדירה המובטחת? מסכן הזוכה.

RageBot

New member
אני מניח ש...

יש לערוץ 10 מספיק זמן בשביל למצוא פרס אחר. אני מניח שבסופו של דבר זה פשוט יהיה צ'ק על סך מיליון-מיליון וחצי ש"ח. ערוץ 10 בטוח ייתן פרס למנצח, זה יהיה דפוק אם הוא לא P:

n o g a m o o n

New member
גם אני כמוך, לא מצליחה להנות ממנה

למזלי אני מקליטה את התוכנית ומריצה קדימה בחלקים שלא נראה לי כשאני צופה בה. וגם אני משווה למקורית.אי אפשר אחרת. ההתמרחות והפיצול ממש לא לענין מבחינתי. אייך האמריקים מצליחים להביא את הפרק עם ההדחה וגם ליצור עניין, וכל זה בשעה בלבד? ובקשר לפורום השני ,נכנסתי וברחתי. מריבות והשמצות על המנהלת. לא כיף לכתוב שם בכלל.

RageBot

New member
כי

לאמריקאים יש קהל צופים הרבה יותר גדול, אז הם יכולים להרשות לעצמם לשדר במשך פרק זמן קצר יותר --> פחות פרסומות. אז פה, מאחר ויש קהל צופים קטן פי... 75? וגם מאחר ופה יש לתוכנית באחוזים רייטינג נמוך יותר (בארה"ב, צופים בהישרדות יותר אנשים ממה שצופים באמריקן איידול). אז כן, הם חייבים לשים יותר בשביל לקבל החזרה מספקת להשקעה. חוץ מזה, יש את אתגרי אי המתים והכוח הכפול (למרות שהם לא ממש משהו ^^)

Fairywitch

New member
../images/Emo51.gif על התמיכה שעולה מההודעה שלך../images/Emo24.gif

אני גם לא ממש נהנית לנהל את הפורום השני...
איתכם פה כ"כ טוב לי

אני חושבת שכל אחד היה מתבאס לנהל אותו

הם אפילו לא מנסים להיות נחמדים אחד לשני,וראיתי שאת ניסית להשכין שלום. עזבי, העיקר שפה נשאר טוב ומהנה.

omer719

New member
אם הם לא יעיפו את טינה הם יעשו טעות.

היא פשוט הרסה להם את 2 המשימות.. הם זכו בחסינות הקודמת בגלל שהתפקיד של טינה במשימה היה הכי קטן.. עם כל הכבוד לעבודה שלה בשבט , ולגיוון שהיא מספקת , היא הורסת להם את המשימות , ורק בגלל הם הגיעו להדחה בפרק הזה.. וכן הפורום השני קצת עמוס , וגם יש הרבה מריבות , לא נורא , דברו פה :p

inbalinbal1

New member
אני רואה את האתגרים דרך האתר של נענע

השבוע ראיתי בטלויזיה לאחר שלא ראיתי מפרק 2, היה פרק ממש טוב וקצר יחסית בגלל המהדורה האלף של "היום שהיה".

למעלה