Confide In Adam
New member
הישרדות ישראל - פרק 6
מצטער, יש לי קצת בעיה עם הפורום של הישרדות ישראל, יש שם יותר מדי אנשים ויותר מדי אוהבים להתווכח על כל שטות.. אז אני פשוט פותח כאן שירשור, ואם עוד מישהו רוצה, הוא מוזמן לכתוב את דעתו גם כאן! אני יודע שאני במיעוט, אבל השבט האהוב עליי הוא ג'יבארו והשחקן האהוב עליי הוא דן. אומרים שהוא נחש, ובוגד ומנייאק - אולי זה נכון, אבל לדעתי הוא בין הבודדים שם שבאמת משחק את המשחק וחושב באופן אסטרטגי. הוא לא יושב כל היום ומרכל (או לפחות לא מראים לנו אותו עושה את זה) אלא מדבר גם על דרך המשחק ועל התוכניות שלו.. אני מאוד מחבב גם נעם, נעמה וסיוון.. מקווה שארבעתם יגיעו רחוק. מצד אחד אני שמח שג'יבארו ניצחו בחסינות, אבל מצד שני אני חושב שדי ברור שטינה תודח בפרק הבא, וזה קצת חבל, היא נחמדה והיא נותנת קצת גיוון מכל הדוגמנים והדוגמניות שיש שם.. את ליה וורה לצערי אני לא כל כך מצליח לחבב וגם ממש לא את גיא (מאז האתגר שהוא השפיל בו את משה, התנהגות דוחה) עידן ומושיק לעומתם הם 2 הפייבוריטים שלי מהשבט הזה. למרות שבהתחלה הייתי בעד הליהוק של גיא זוארץ בתור ג'ף פרובסט הישראלי, אני חייב להודות שהוא מתחיל לעצבן אותי.. נקווה שעד העונה הבאה (בתקווה שתהיה) הוא ישתפר