הישרדות ישראל - פרק 6

N B I

New member
לפי דעתי

הגרסה הישראלית לא נופלת מהרף שהציבו לה. מי שחשב שהיא תיהיה טובה כמו המקורית...תסלחו לי אבל הוא פשוט מטומטם. היתי שמחה אם יותר אנשים היו זוכרים את העונות הראשונות של השרדות ולא את העונות המאוחרות בהן עוד לפני שאנשים הגיעו לאי הם ניהלו קרב אסטרטגיה. אני חושבת שיש דווקא הרבה שחקנים אסטרטגיים במשחק, כל אחד והאסטרטגיה שלו. תחשבו על זה, לכל אחד יש דרך פעולה משלו (חוץ מאלכס, שאף פעם לא מראים את הראיונות איתו)לדוגמא: ג'יבארו: דן- תחמן שקיבץ סביבו ברית של חלשים שפשוט מחכים שהוא יגיד להם מה להצביע (נעמה, משה, ויקה..) נעם (פייבוריט)- הוא בונה את המעמד שלו על הכוח הפיזי שלו, הוא יודע שאף אחד לא יעיף אותו לפחות עד המיזוג ואז הוא כבר יוכל לדאוג לעצמו. מסיבה בלתי ברורה נראה לי שהוא יחבור אל מרינה במיזוג. מרינה (האישה הראשונה מכל העונות שהיא הפייבוריטית שלי)- ניסתה להריץ מהלך חכם מאוד אבל כולם נסוגו, אני באמת חושבת שכשאר יהיו פחות אנשים היא תיקח את העניינים לידיים. לפי דעתי האסטרטגיה של יעל ועומר פשוט התפוצצה להם בפנים, כך שכשאר ג'יבארו יגיעו להדחה הבאה היא זאת שתעוף (אלא אם מישהו יעשה טעות גסה מאוד) סבאנה: מולי, גיא, ורה ליה- התאגדו להם לברית בלי שאף אחד שם לב. ורה היא בעצם זו שמזיזה את העניינים מאחורי הקלעים, האסטרטגיה שלה היא לשלוח את ליה לעשות בשבילה את כל העבודה השחורה ולקטוף את הפירות שלה. מושיק- הוא מתכנן משהו, זה ברור. השאלה האמיתית היא למה הוא שומר את טינה כל כך קרוב? אני לא מאמינה בתירוץ המטומטם של שותפות גורל. הוא מתכנן משהו ואף אחד לא משתף אותנו מה. אחרי שהתרגלתי, העניין של שני פרקים כבר לא כל כך נורא. בגלל שאני כזאת שרופה של השרדות באמת מעניין אותי לדעת מה הם עושים כל היום. כאילו, זה א שהם חיים 45 דקות בשלושה ימים וגם הדקות האלה כל כך מעניינות. העניין של הפיצול היה עובד טוב יותר אם היה קהל יותר גדול. תחשבו על זה, אלפי אנשים מסתובבים עם וויכוחים וממש נכנסים לסדרה במשך שלושה ימים. יש לכם שלושה ימים להסתובב עם זה בראש, לנתח להתווכח ולהעלות ספקולציות מפה ועד הודעה חדשה. מה גם שערוץ 10 מלבים את העניין עם פרומואים מושקעים. רעיון חכם ביסודו, הביצוע קצת לוקה בחסר. גיא זו ארץ- אין מצב שהוא היה נכנס לנעלים של ג'ף, זה היה ברור מההתחלה. לפי דעתי הוא עושה עבודה טובה מאוד. הוא מסביר כמו שצריך, נראה טוב, שימו לב שהוא תמיד מחייך מה שעושה תחושה טובה. במועצת שבט הוא מתנהג כמו שהוא צריך להתנהג. ברור שהכול נשמע הרבה יותר טוב באנגלית ולכן זו לא חוכמה לרדת עליו. בקשר לפרק 6: אתגר פרס- גאוני. חתיכת רצח היסטרי. ממש ריחמתי עליהם. האתגר היה בנוי טוב מאוד, היה ותח מאוד בחלקים מסויימים. כמו שצריך. אתגר חסינות- אחלה אתגר, הצטלם הרבה יותר טוב מאשר בעונה 10 לדעתי, עם כל הבוץ וזה... מולי ממש איכזב, אתה לא אמור להיות איזה מדריך סופר דופר לאומנויות לחימה? מה אתה נופל כל כך מהר? אהבתי את זה שבגיבארו עשו אירובי (עם המוזיקה ברקע
). חבל שהפסיקו לנסות ליצר מתח בין המינים (כמו יעל-עומר) זה היה יכול למלא יפה את הפרק במקום לראות את סבאנה אומרים כל אחד בתורו "מתוך הנדיבות והאונושיות של השבט השני זכינו לחגוג שבת כהילכתו" בלה בלה בלה אתגר אי המתים היה ח-ז-ק יואב הזיין שכל הזה איזה כיף שעומר ניצח אותו! אהבתי שעומר פתאום באמצע כל זה שהידיים שלו עומדות להיקרע חייך (
) זהו, נגמרה החפירה
שבת שלום

McFlyRoni

New member
../images/Emo45.gifצודקת מילה במילה.

חוץ מהדעה על גיא זוארץ. לא ציפיתי שיהיה קופי של ג'ף [!] אבל לפחות משהו שיהיה נורמלי. ישנם אנשים בארץ שלדעתי היו יכולים לבצע את התפקיד בצורה יותר טובה. אך, כל אחד ודעתו שלו

אני כנראה מטומטמת

לגבי האנשים - איתם אין לי בכלל בעיה, זה טוב שיש את החתיך, והדביל והשרמנטי, החזקה, הסתומה והברבי, הם לדעתי בסדר גמור. הבעיה והאכזבה שלי זה מכמה דברים אחרים כמו: העריכה, לטעמי ארוך מידי מייגע, מסטיקי מידי, יותר מידי דיבורים ויותר מידי סלקציה בניהם, יש את אלה שרק מדברים כל הפרק, וכאלה שאנחנו אפילו לא מכירים, אז אני מבינה שלא כולם חתיכות/חתיכים או מעניינים/מעניינות, אבל תנו להם כמה משפטים קטנים, שנכיר אותם ראבק. אתגר הכוח הכפול, שמשהו יסביר לי למה לתת לבן אדם כזה כוח ביד (2 שמות בהצבעה אחת), ולסרס את זה שאי אפשר לאותו אדם. לא מבינה את ההגיון בעניין הזה. גיא - מתוק, אבל חופר, כמה הוא מדבר??? כאילו שאנחנו עיוורים, מסביר כל צעד באותו קול מונוטוני. מגאנה קיבלתי ממנו. ואולי הצלחת להתרגל אבל אני לא, ארוך לי מידי, אני אמא לתינוקת קטנה, וזה דיי קשה לתת תשומת לב לסדרה במשך שעה וחצי (כל פרק פעמיים בשבוע). זהו
תודה על הבמה וסליחה על החפירה. NBI, למרות שפה אני לא מסכימה איתך, אני עדיין אוהבת את התגובות שלך.

N B I

New member
אני מסכימה עם

חלק מהדברים שאמרת, אבך אני עדין חושבת שאי אפשר היה לצפות באמת ובתמים שהחיקוי יהיה טוב כמו המקור... מצטערת אם נעלבת ממה שאמרתי, הכוונה שלי לא היתה לפגוע

yodan

New member
הכוח הכפול באמת מטומטם

הרעיון דווקא היה יכול להיות נחמד (אם היה אפשר להצביע פעמיים לאותו בנאדם), אבל הוא איבד כל משמעות שהיתה לו ברגע שהחליטו שחייבים להצביע ל-2 מתמודדים שונים. איזו תועלת מקבל הזוכה כשיש לו זכות להצביע עבור 2 מתמודדים שונים, כאשר רק אחד מודח בסופו של דבר? הקול הנוסף פשוט הולך לאיבוד.

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo27.gifרק אני חושבת ש...../images/Emo37.gif

~העתקתי את התגובה שכתבתי בפורום הישרדות הישראלית~ ...גיא זוארץ עדיין נשמע ומשחק אותה כמו שדרן כדורגל?! זה משגע לי את השכל. ונעם הזה הוא שקט וערמומי. עוד יגיע רחוק
וכל פרק שעובר, יואב נראה יותר ויותר-שתול של ההפקה. ><" ויקה, סיון, ומשה-שלושתם נשמעים כמו כבשים מעוכות וזה כלכך מצחיק
הם מדברים כמו..סליחה על הביטוי.. דיסלקטים
ברצינות. או שזה מבטא, או שזה סתם צורת דיבור- זה מוזר D: טוב ממ מה עוד? אני לא הייתי מתחלקת בפרס. כל המטרה היא להחליש את האויב כדי להיות רוב כשמגיע האיחוד?! אז למה לתת להם אוכל ועידוד? טעות. אה וממש צחקתי כשהם שרו "היום יום שישי! היום יום שישי! מחר שבת מחר שבת, שבת מנוחה!" XDDDDDDD אני לא יכולה לחכות לאתגרי פרס של אוכל. אני מתה לדעת מה יהיה האוכל. חומוס? פלאפל? שווארמה?

lihi50

New member
../images/Emo45.gifמסכימה איתך בכמעט הכל../images/Emo42.gif

לפי דעתי הם עשו טוב כהתחלקו בפרס...אז נכון שמבחינה אסטראטגית זה אידיוטי, אבל אם מסתכלים על זה בכיוון של אנושות, דת, והיגיון, זה קצת מסביר את הטענה שלי...

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif בגלל זה הבחירה קשה...

כי מצד אחד כל המטרה שלך זה להחליש את השבט השני כדי להיות חזק במיזוג אך מצד שני אתה צריך להיות מתחשב ולהבין שכל יהודי היה רוצה לקיים גם באיזה אי נידח קבלת שבת.. אבל במשחק הזה האסטרטגיה יותר חשובה אז בגלל זה אני חושבת שזו טעות

אליגטור

New member
אני מתפרץ כאן לדלת פתוחה

אז אם לא אכפת לכם גם אני אוהב מאוד את השרדות האמריקאית וגם אני לצערי עושה השוואה תמיד בינה לבין הישראלית, איך אפשר שלא? גם אם אתה מבין ושוקל אובייקטיבית את כל הגורמים שמביאים לכך שההפקות שונות בהרבה דברים, אני לא יכול שלא להשוות כי הקונספט והרבה דברים הועתקו בדיוק כמו מהמקור, רק בצורה עקומה. והנה ההשוואה - פשוט קשה לי לראות את השרדות הישראלית. לדעתי דווקא העניין של התככנות זה לא מה שחסר, הבעיה העיקרית טמונה בכך שיש כל כך הרבה מריחות של זמן ושל דיבורים מיותרים וסצנות שהיו נחתכות מזמן בהפקה אחרת אם לא היה צריך למלא חלל של שני פרקים מלאים (בקנה מידה ישראלי) ואם להוסיף לזה את הפרסומות + חסויות + פרומואים (רק על מסע השיווק שלהם הם הוציאו תקציב עתק) זה כבר נהיה ממש מוגזם. הדבר שהכי הורג אותי זה שאני מרגיש שראיתי כבר אלף פרקים ושום דבר לא קורה! חוץ מההדחה של עומר, אני רואה את אותם מתמודדים כל הזמן עם אותם שטויות, מדיחים בקושי בן אדם אחד בשבוע ואז צריך לסבול אותו עוד 2 פרקים (ורוב המודחים הראשונים הם לא חביבי הקהל בדיוק) עד שהוא מודח גם מאי המתים המחורבן הזה שם הוא ידפוק עוד כמה דיאלוגים שהוכתבו לו במיטב הקלישאות. עוד פעם אחת שמישהו אומר משהו בסגנון: "משימת הכוח הכפול היא משימה חשובה. אני רוצה לזכות בה כי היא יכולה לתת כוח כפול בהצבעה במועצת השבט". מי זה הקופירייטר הבזוי שכותב להם את הטקסטים?!

למעלה