הישרדות פסגת/סף ההכחדה/וואטאבר פרק 3

Uri04

New member

כן, גם הם אשמים. כריס יחזור ואני מקווה שהם הצטיידו בהרבה KY.

noamlah

New member

המעשה הנכון מצד דיוויד וריק היה להגיד לכריס שוורדוג גילה להם על התכנית ושהוא מכוון עליו ואז לגייס אותו ואת וונדי בברית יציבה נגד השלושה
נכון שהברית השנייה כבר יודעת ויש סיכון לשימוש באליל כך שיצטרכו לעשות את ההדחה קצת יותר חכמה בבחירה בין וורדוג לקלי (ואולי לעשות אדגארדו ובכלל להצביע ללורן)

אבל אז היו מרוויחים את כריס שמודה להם שהצילו את חייו במשחק כחייל נאמן להם בלבד, גם שומרים על הכוח של השבט, גם שמים את עצמם ברוב וגם נפטרים מאיום גדול

עכשיו גם וונדי, שאם כמה שהיא בלתי נסבלת עדיין קול יודעת שהם לא מחשיבים אותה
וגם אם וורדוג, קלי ולורן לא יודעים ולא יידעו על התכנית להדיח את קלי דיי ברור שהם יותר אחד עם השני מאשר איתם

דיוויד עשה את הסיכון הזה בעונה 33 עם ג'סיקה כדי להרוויח בת ברית, פה הוא דיי הלך על בטוח וזרם עם התכנית להדיח את ג'סיקה (כריס)
שזה דיי פחדני ביחס לאיך שמכירים אותו

Seosi

New member

כריס למה??!?!?!? סמכתי עליך!!!!! ועוד דיוויד וריק אומרים לך במפורש לא לההגיד לוורדוג. ועוד מה שלא יותר מובן לי פה שדיוויד וכריס עדיין יכלו להצביע נגד קלי והיא הייתה מודחת, אני מבין שהם רוצים לשחק באמצע, אבל הייתה להם פה הזדמנות פז לקחת שליטה על המשחק. אכזבו. לקלי היה מזל שוורדוג סמך עליה יותר מכריס, ואולי אני ממעיט ביכולות החברתיות שלה? אני כבר לא יודע...שמח שאודרי מצאה פסלון חסינות, השנאה כלפיה וכלפי דיוויד פה די מוגזמת. שבט קאמה לא כל כך מעניינים, הערבוב שבטים מגיע במקום.

למעלה