הישרדות 16- אולסטאר מסובך!

הישרדות 16- אולסטאר מסובך!

כן. הישרדות 16 הולכת להיות מורכבת ממתמודדים מעונות 9-12 ושני מתמודדים מהאולסטארס הראשון (עונה 8). בבקשה: http://entertainment.iafrica.com/realitytv/survivor/scolumn/968667.htm

הימור:

לדעתי הם ירכיבו את האול סטאאר הבא: (לא סביר שהם יביאו מנצחים אחרי מה שקרה עם המנצחים המסכנים באולסטאר הקודם) עונה 8- רוב ססטרנינו וג'רי מנתי (ותשהיה ביצ'ית כמו בעונה 2!) עונה 9- אלייזה, איימי, טווילה, ג'ולי (the girls season) עונה 10- קובי, גרג, איאן, אנג'י עונה 11- רייף, ג'יימי, ג'אד, סינדי עונה 12- טרי, סירי, שיין, קורטני 9 בנים, 9 בנות, 18 משתתפים, שורד אחד! חלוקה אפשרית: שבט קוסיקה: רוב ססטרנינו קובי סינדי ג'ולי טרי קורטני שבט חמוטו: ג'רי מנתי טווילה אלייזה גרג ג'אד שיין שבט בוטל בוטל: ג'יימי רייף איימי סירי איאן אנג'י אמור להיות טוב =]

Boran

New member
נשמע לי קצת שקר

זה גם נכתב ביוני 07, כשעוד לא התחילו לצלם את עונה 15 בכלל. אני בספק אם עונה 14 כבר נגמרה... בכל מקרה, זה יהיה מטופש מאוד לא לכלול מתחרים מעונות 13-15 (בעיקר 13 ו-15). ולדעתי חייבים לצרף גם שורדים מעונה 7, שבגלל שהאולסטאר הראשון צולם במקביל לשידור שלה, אי אפשר היה לראות יותר מדי את מי צריך לקחת לאולסטארס (חוץ מרופרט, שהיה די בטוח שיאהבו אותו).

יש לך טעות

זה הולך להיות 9-15... מה שאתה קורא שם שרשום 9-12 זה ההימורים של האדם שרשם את הקטע והוא בחר להתייחס רק לעונות הישנות יותר...ומאיפה הבאת את הקשקוש הזה שיביאו אנשים מהישרדות 8? זה גם לא מופיע בקישור שנתת, וגם אם כן אז זה אומר שנראה את אותם שחקנים 3 פעמים .. לא נשמע הגיוני ולא נשמע מעניין ...

gah

New member
בולשיט

למטה אני אפרט בדיוק את כל מה שידוע עד עכשיו. אני רק אגיד שזה ממש אבל ממש לא מה שרשום בכתבה, אולי אפילו הפוך. בקיצור, מי שרוצה לקרוא שירד למטה: אז למי שלא יודע, הצילומים קורים ממש בימים אלו (אני חושב שזה עכשיו היום ה-5 בשביל השורדים). מהשמועות שרצות כרגע, נראה שמדובר בעונת אולסטאר חלקית. כלומר, 8-10 שורדים שחוזרים לשחק בפעם השנייה מול 8-10 אנשים חדשים. כרגע אפילו מדברים על זה שאולי לא קראו נכון בין השורות ומדובר ב-8-10 שורדים שהגיעו רחוק במשחק, מול 8-10 שורדים שנפלו לפני המיזוג. בכל מקרה, כמעט בטוח שלא מדובר בעונת אולסטאר קלאסית מלאה (כמו שהייתה עונה 8). יותר למטה אני אכתוב ספויילרים לגבי מי שנבחר ככל הנראה לעונה: אז זה גם לא סופי עדיין, אבל כרגע מי שכמעט בטוח שם זה: אלייזה (עונה 9) וג'ונתן (עונה 13). מי שכנראה שם זה: יאו-מן (עונה 14) וג'וני פירפליי (עונה 7!). ומי שכנראה שם, אבל עם קצת פחות סבירות: ג'יימס (עונה 15), איימי (עונה 9). כל השאר, כאמור בשלב הזה לא ידוע. מה שכן, נראה שויתרו ברגע האחרון על: שיין (עונה 12), טרי (עונה 12 - גם רומז על זה בטור שלו לפרק בשבוע שעבר), טווילה (עונה 9), יול (עונה 13), קובי (עונה 10), ג'ן (עונה 10). טום (עונה 10) מסתבר רצה כסף. איאן (עונה 10) וסירי (עונה 12) כנראה שאמרו לא. אני מזכיר שוב, הכל שמועות, חלק מבוססות יותר, חלק פחות. אבל בכל מקרה לא נראה שמדובר באולסטאר מלא. אני באופן אישי ממש מאכוזב, אבל בקטנה, מחר אני בדרום אמריקה. למטה ספויילר אחרון ודאי למיקום של העונה. חזרה לפלאו. ביי.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif מה שהוא אמר

למרות שאני לא מאמין שהם הלכו על האולסטארז נגד "החדשים", כי אם זה היה המצב כבר בשלב זה היינו מקבלים מידע לגבי אותם אנשים. חוץ מזה כרגע יש יותר מידי בלגן כדי לקבל מידע קונקריטי כלשהו,במיוחד שעושה רושם שלכל אדם שני יש "מקור פנימי"... אני לא אתפלא אם נראה בקאסט חלק מהאנשים שהכחישו או דיווחו שלא יופיעו (בדומה לדניאל בביג בראדר 7)

Woogyman

New member
אוי ואבוי. ../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

אני ממש ממש מקווה שאתה טועה. עונה בלי סירי? אולסטארס חלקי?! ומה עם פרוואטי?? אני מאוד מקווה גם שאיימי כן שם! והאמת, קיוויתי לראות גם שוב את סטפני. כן, 3 פעמים זה הרבה, אבל זה אף פעם לא נעשה ואם יש מישהו שזה כן מגיע לו - זאת היא, גם אם יעיפו אותה ראשונה. אני ממש ממש נגד הרעיון של אולסטרס חלקי. או שעושים אולסטרס, או עונה רגילה, לא מערבבים. אם באמת מדובר באנשים שלא הגיעו רחוק זה כבר יותר טוב, אבל חסר להם שמיסטי (
) לא שם.

gah

New member
../images/Emo58.gifבקשר למי שדיברת עליו:

פרווארטי כנראה שם.

Woogyman

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

אז לפחות נקודת אור אחת. אבל אין, אין יותר אולסטארית מסירי והם היו צריכים להציע לה כסף עד שהיא תסכים.

Woogyman

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

גם אני לא אהבתי את טרי ואוזי אבל אני חושב ששניהם כן צריכים להיות באולסטארס. אם מניחים לרגע את העובדה שסירי היא אחת השורדות הפופולאריות ביותר אי פעם, היא פשוט שיחקה משחק טוב והייתה מבדרת מבחינה טלוויזיונית ומגיעה לה עוד הזדמנות.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

לדעתי היא פשוט אוברטייד ברמות על.

Woogyman

New member
סיימתי לראות שוב את העונה שלה אתמול, ../images/Emo110.gif

וגם בצפיה שניה אהבתי אותה באותה המידה.

Woogyman

New member
היה ברור שהוא יהיה שם ../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

אף פעם לא אהבתי אותו יותר מדי (את הסרטי סקס שלו כן), אבל הייתי דיי בטוח שהוא יחזור.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

ג'ולי זה קצת לא לעניין לא? זה סוג של ניגוד אינטרסים...

../images/Emo58.gif הו פליז

כאילו שלמישהו שם בכלל אכפת מניגוד אינטרסים. אריקה מביבי גם ככה מכניסה את כל החבר'ה שלה לשם.

למעלה