בולשיט
למטה אני אפרט בדיוק את כל מה שידוע עד עכשיו. אני רק אגיד שזה ממש אבל ממש לא מה שרשום בכתבה, אולי אפילו הפוך. בקיצור, מי שרוצה לקרוא שירד למטה: אז למי שלא יודע, הצילומים קורים ממש בימים אלו (אני חושב שזה עכשיו היום ה-5 בשביל השורדים). מהשמועות שרצות כרגע, נראה שמדובר בעונת אולסטאר חלקית. כלומר, 8-10 שורדים שחוזרים לשחק בפעם השנייה מול 8-10 אנשים חדשים. כרגע אפילו מדברים על זה שאולי לא קראו נכון בין השורות ומדובר ב-8-10 שורדים שהגיעו רחוק במשחק, מול 8-10 שורדים שנפלו לפני המיזוג. בכל מקרה, כמעט בטוח שלא מדובר בעונת אולסטאר קלאסית מלאה (כמו שהייתה עונה 8). יותר למטה אני אכתוב ספויילרים לגבי מי שנבחר ככל הנראה לעונה: אז זה גם לא סופי עדיין, אבל כרגע מי שכמעט בטוח שם זה: אלייזה (עונה 9) וג'ונתן (עונה 13). מי שכנראה שם זה: יאו-מן (עונה 14) וג'וני פירפליי (עונה 7!). ומי שכנראה שם, אבל עם קצת פחות סבירות: ג'יימס (עונה 15), איימי (עונה 9). כל השאר, כאמור בשלב הזה לא ידוע. מה שכן, נראה שויתרו ברגע האחרון על: שיין (עונה 12), טרי (עונה 12 - גם רומז על זה בטור שלו לפרק בשבוע שעבר), טווילה (עונה 9), יול (עונה 13), קובי (עונה 10), ג'ן (עונה 10). טום (עונה 10) מסתבר רצה כסף. איאן (עונה 10) וסירי (עונה 12) כנראה שאמרו לא. אני מזכיר שוב, הכל שמועות, חלק מבוססות יותר, חלק פחות. אבל בכל מקרה לא נראה שמדובר באולסטאר מלא. אני באופן אישי ממש מאכוזב, אבל בקטנה, מחר אני בדרום אמריקה. למטה ספויילר אחרון ודאי למיקום של העונה. חזרה לפלאו. ביי.