../images/Emo58.gif
אין סיכוי שזה מעונות 9-12 הם לא יצליחו להרכיב נבחרת מ3 עונות לפי דעתי: אנשים שאני ממש רוצה שיהיו וחושב שישימו: איימי (עונה 9), מיש (עונה 14) אנשים שאני ממש רוצה ולא חושב שישימו: סינד (עונה 11), דניאל (עונה 12), קייטי (עונה 10) אנשים שיכולים להביא פוטנציאל ויבואו לשיקול רב בעיניי ההפקה: ברייאן (עונה 11), ג'יימי (עונה 11), ג'יימי (עונה 15), אלייזה (עונה 9), פארוואטי (עונה 13) אנשים שיבואו כשיקול של ההפקה להעפות ראשונות: כריס (עונה 9), טום (עונה 10), שיין (עונה 12) ודרה (עונה 14) אנשים שההפקה תרצה ואני רוצה לטרוק להם את הדלת בפרצוף כי הדבר האחרון שקשור בהם זה אולסטאר: טרי (עונה 12), גארי (עונה 11), אוזי (עונה 13) אנשים שלא כדאיי להם להצטרף כי הם ישרפו את עצמם וישניאו את עצמם על כולם (מקרה סטפאני): סטפאני (עונה 10, 11), טווילה (עונה 9), יאהו מאן (עונה 14), רייף (עונה 11) וג'ונתן (עונה 13) אנשים שלא יירצו להצטרף מחשש שישרפו את עצמם אבל בעצם יש להם עוד מה להציע: סירי (עונה 12) זה מה שאני חושב לגביי הנבחרת רעיון של חדשים נגד וותיקים נראה לי כגימיק פרסומי דיי נוראי שלא ייתרום ממש לעונה או שיהיו 2 קבוצות במיזוג שאחת תעיף את השנייה אחד אחד (בדרך כלל אני אוהב פאגונגינג אבל לא כשהוא מובן מאליו) או שהאנשים ישתלבו ביחד ואז תהיה לנו עונה רגילה רק עם אנשים מאוסים יותר, כמו שהיה עם סטף ובובי ג'ון ורעיון של אלו שלא הגיעו רחוק מול אלו שכן יכול להשמע מעולה אבל ההפקה ממש תצטרך להזהר בבחירות שלה כי זה יכול להתפוצץ להם בפנים