הישרדות 16- אולסטאר מסובך!

מה ז'תמורת מה ז'תמורת?

אריקה מביבי עובדת כמלהקת עבור CBS. חצי מהשורדים המעפנים בעונות האחרונות הם חברים שלה או אנשים שהגישו לה קוטג' בסופרמרקט בלוס אנג'לס.

wissenly

New member
../images/Emo58.gif

נראה את ג'יימס בעונה 16 מעונה סיבה שראינו את רופרט בעונה 8: המפיקים הימרו שכולם יאהבו אותו. והם צדקו (למרות אהבליותו). אם באמת דבריך נכונים, רעיון הטובים מול הפחות טובים נשמע גאוני ואני מקווה שהוא יהיה. אני שמח מאוד שג'ונתן נמצא בעונה, גם על יאו מאן, מתאבל על פיירפליי ושמח גם על ג'יימס ואיימי (תשחק את תפקיד הג'רי מנת'י). אני ממש עצוב על אי בואם של שיין (למרות שפעם שנייה לא הייתה יכולה להיות אותו דבר), יול וקובי. גם טרי היה יכול להיות מאוד טוב בעונה. ג'ן הייתה יכולה להיות בתפקיד העציץ (שג'נה לואיס שיחקה בעונה 8). על טום ואיאן אפשר לוותר.... אבל על סירי לא
....... אולסטאר בלי סירי יהיה ממש עצוב... ג'ולי- משעממת. פרוואטי- חייבת להיות באולסטאר. אוזי- נו טוב. יעיפו אותו בהתחלה (לשם השוואה, קולבי מעונה 8).

nadavhs

New member
לא ממש

דבר ראשון זה נכתב לפני חצי שנה הנה ציטוט מהכתבה שהבאת: "As for the casting of it - only Survivors who've been in seasons 9 to 15 will be considered to be in it 'cos of All-Stars 1 casting from season 1 to 7. " הכותב מדבר על עונות 9-12 כי אלו העונות ששודרו עד אז. כל מי שהוא כתב בסוף היו הימורים שלו ולא מבוססים על נתונים אמיתיים. מה גם שזה מנוגד לרוב הדברים שנשמעו עד עכשיו. שיהיו 8-10 אולסטארס ו8-10 מתמודדים רגילים...

n l m

New member
../images/Emo58.gif

אין סיכוי שזה מעונות 9-12 הם לא יצליחו להרכיב נבחרת מ3 עונות לפי דעתי: אנשים שאני ממש רוצה שיהיו וחושב שישימו: איימי (עונה 9), מיש (עונה 14) אנשים שאני ממש רוצה ולא חושב שישימו: סינד (עונה 11), דניאל (עונה 12), קייטי (עונה 10) אנשים שיכולים להביא פוטנציאל ויבואו לשיקול רב בעיניי ההפקה: ברייאן (עונה 11), ג'יימי (עונה 11), ג'יימי (עונה 15), אלייזה (עונה 9), פארוואטי (עונה 13) אנשים שיבואו כשיקול של ההפקה להעפות ראשונות: כריס (עונה 9), טום (עונה 10), שיין (עונה 12) ודרה (עונה 14) אנשים שההפקה תרצה ואני רוצה לטרוק להם את הדלת בפרצוף כי הדבר האחרון שקשור בהם זה אולסטאר: טרי (עונה 12), גארי (עונה 11), אוזי (עונה 13) אנשים שלא כדאיי להם להצטרף כי הם ישרפו את עצמם וישניאו את עצמם על כולם (מקרה סטפאני): סטפאני (עונה 10, 11), טווילה (עונה 9), יאהו מאן (עונה 14), רייף (עונה 11) וג'ונתן (עונה 13) אנשים שלא יירצו להצטרף מחשש שישרפו את עצמם אבל בעצם יש להם עוד מה להציע: סירי (עונה 12) זה מה שאני חושב לגביי הנבחרת רעיון של חדשים נגד וותיקים נראה לי כגימיק פרסומי דיי נוראי שלא ייתרום ממש לעונה או שיהיו 2 קבוצות במיזוג שאחת תעיף את השנייה אחד אחד (בדרך כלל אני אוהב פאגונגינג אבל לא כשהוא מובן מאליו) או שהאנשים ישתלבו ביחד ואז תהיה לנו עונה רגילה רק עם אנשים מאוסים יותר, כמו שהיה עם סטף ובובי ג'ון ורעיון של אלו שלא הגיעו רחוק מול אלו שכן יכול להשמע מעולה אבל ההפקה ממש תצטרך להזהר בבחירות שלה כי זה יכול להתפוצץ להם בפנים

../images/Emo58.gif יש לי מקורות פנימיים, זה מה שיקרה:

בהשרדות אול סטאר הקרובה, השבט הראשון יהיה מורכב משמונת המתחרים הטובים ביותר בהשרדות, והשבט השני יהיה מורכב משמונה ז'אד. כמובן ששבט הלא-ז'אד יבין שאין לו סיכוי, כי ז'אד הוא מלך המימד, והם יחליטו להתאבד.

maya567

New member
פתחת יוזר חדש? ../images/Emo6.gif

וכן. ז'אד מלך היקום. ויש לו אישה כוסית על

Sole Survivor

New member
?

מה זה זאד? ומה הכוונה מקורות פנימיים? אבא שלך מנהל תוכניות בcbs? ועכשיו לגבי מי הייתי רוצה שיהיה באולסטאר עונה 9 ג'ון ק- סיכוי קלוש שיסכים להשתתף אלייזה- אם השמועות שכתבתם נכונות אז באמת יהיה נחמד לראות אותה. ג'ולי- סיכוי קלוש, למה היא צריכה לשחק שוב פעם אם יש לה בבית את מלך ההשרדות. הם בכלל עדיין יחד? איימי- גם יהיה נחמד לראות אותה. עונה 10 ג'ן- היא לא החלימה מסרטן השד? יהיה נחמד לראות את השינוי הפנימי שעברה בטח. קרין (העו"ד) ג'ולנדה- היא עפה מוקדם מדיי בגלל שבט לא מתאים ג'ף- סיכוי קלוש שיסכים להשתתף. אבל גם הוא עף מוקדם מדיי בגלל הפציעה. עונה 11 ממש ממש לא הייתי רוצה לראות שוב את סטפני. וגם בובי ג'ון כבר מיצה את עצמו. רייף- סיכוי קלוש שיסכים להשתתף כי הוא יהיה כמו רוב סי מאולסטאר 1 שהעיפו אותו בגלל שהצליח בעונה שלו. בריאן- חובה שישתתף. כי עדיין לא מיצה את עצמו. סינדי- היא אמרה שהיא מתגעגעת לגור בטבע... ג'אד- כדי להוסיף לצבעוניות עונה 12 טוב די ברור שאראס וסירי לא יסכימו להשתתף- כולם כבר מכירים אותם למרות שהייתי רוצה לראות אותם שוב. סאלי אוסטין מיסטי הסיכוי קלוש ששלושתם יסכימו... עונה 13 יש מצב שאוזי יסכים להשתתף בגלל חשיפה טלויזיונית אבל הוא יעוף על הפרק הראשון בגלל היכולות שלו. ויש מצב שגם פארווטי תשתתף ויהיה נחמד לראות אותה שוב ג'ונתן- אם השמועות נכונות אז גם יהיה נחמד לראות אותו - יוסיף הרבה צבע לתוכנית. עונה 14 חוץ ממישל ואלכס לא הייתי רוצה לראות אף אחד שוב עונה 15 כנראה רק אדם אחד יגיע מהעונה הזו בגלל הסמיכות. אבל הייתי רוצה לראות את ג'ימיי וטוד באולסטאר

Boran

New member
../images/Emo58.gif

הייתי מוסיף מהפחות טריוויאלים: עונה 11 - אני יודע שכתבת אותו, אבל בריאן חייב להשתתף. בנוסף הייתי שם את גרי במקום רייף המעצבן. ויהיה אדיר אם סינדי גם תשחק. עונה 12 - דניאל, שיין עונה 9 - טווילה עונה 10 - ג'יימס ואיאן. וזהו. כל ארבעת האנשים שרשמת ממש עיצבנו אותי דוקא. דוקא מהעונה הזו חייבים לשים אנשים מאולונג, שלא היתה להם באמת הזדמנות לשחק. עונה 13 - פאברטי חובה חובה חובה. וגם מישל, בגלל איך שדפקו אותה. גם הייתי מוסיף את ג'וני פיירפליי מעונה 7. למרות שטכנית עונה 7 היא לפני האול סטאר הראשון, מעשית לקחו לאול סטאר אנשים מעונות 1-6, פלוס נציג מעונה 7 שהיו בטוחים שאנשים יאהבו.

למעלה