הישרדות 16- אולסטאר מסובך!

הישרדות 16- אולסטאר מסובך!

הישרדות 16 תהיה אולסטאר של מתמודדים מעונות 9-12 ושני מתמודדים מעונה 8. כנסו: http://entertainment.iafrica.com/realitytv/survivor/scolumn/968667.htm הימור שלי: לדעתי הם ירכיבו את האול סטאאר הבא: (לא סביר שהם יביאו מנצחים אחרי מה שקרה עם המנצחים המסכנים באולסטאר הקודם) עונה 8- רוב ססטרנינו וג'רי מנתי (ותשהיה ביצ'ית כמו בעונה 2!) עונה 9- אלייזה, איימי, טווילה, ג'ולי (the girls season) עונה 10- קובי, גרג, איאן, אנג'י עונה 11- רייף, ג'יימי, ג'אד, סינדי עונה 12- טרי, סירי, שיין, קורטני 9 בנים, 9 בנות, 18 משתתפים, שורד אחד! חלוקה אפשרית: שבט קוסיקה: רוב ססטרנינו קובי סינדי ג'ולי טרי קורטני שבט חמוטו: ג'רי מנתי טווילה אלייזה גרג ג'אד שיין שבט בוטל בוטל: ג'יימי רייף איימי סירי איאן אנג'י אמור להיות טוב =]

ממש לא הבנתי למה הם לא לוקחים אנשים

מעונות 13-14 , לא יפה !! בעונה 13 היו אחלה אנשים!

../images/Emo45.gifפרטי../images/Emo99.gifקנדיס../images/Emo99.gif

מצדי שיביאו רק אותם
ועונה 14.? שיביאו את נקודת האור היחידה,ליסי.

Fairywitch

New member
כמה דברים מוזרים לי-

לא הגיוני שלא יביאו אנשים מעונות 13-14, אבל כן יביאו מעונה 8. הרי עונה 8 הייתה אולסטארס בעצמה
ואם יש עונה 13- אוזי בטוח יהיה. אני עדיין אופטימית ומקווה לשינוי בהחלטה שלהם, כי זה גם טוב להם לרייטינג. ולגבי החלוקה שלך- רעיון נחמד, אבל באולסטארס הקודם לא היה מספר שווה של אנשים מכל עונה- אז לא נראה לי שהפעם זה כן יהיה מספר שווה. מאוד מקווה שיביאו את סטפני- אבל אין הרבה סיכוי.

Fairywitch

New member
קראתי את הקישור שנתת-

ולא מדובר בעונות 9-12, אלא 9-15. הנה ציטוט:
As for the casting of it - only Survivors who've been in seasons 9 to 15 will be considered to be in it 'cos of All-Stars 1 casting from season 1 to 7​
בכל מקרה- זה לא מקור רשמי, אלא מישהי שכותבת שהיא מכירה מישהו ש"קרוב לצלחת" מספיק כדי לדעת, אז כלום לא סגור.

dsneddon

New member
אני הייתי מרכיב את האולסטארס ככה

9-15 בהנחה שלא מביאים את המנצחים שהיו 9: אלייזה וצ'אד (כי אני לא מוכן פשוט לראות את סקאוט וטווילה שוב!!) 10: איאן וקייטי 11: רייף, סטפני 12: סיירי, שיין, טרי 13: אוזי, סאנדרה 14: יאו-מן, קאסנדרה 15. טוד, פי ג'י, אמנדה למרות שסביר להניח שזה לא מה שיקרה, כמו שהיה עם רופרט... בטח מ-15 יגיע רק אחד, למרות שהיא אחת העונות הטובות. והאמת שאני מקווה שדווקא כן יביאו את המנצחים... אני מתגעגע לחוכמה של יול!

omer719

New member
זהו.. בכלל שום דבר לא סגור!

זה לא הודעה רישמית...
אני ממש מקווה שיהיה אולסטאר , אבל כלום לא בטוח.

Confide In Adam

New member
האול סטארס שלי

הרשימה שלי, סתם בשביל הכיף עונה 9: ג'ון ק., אלייזה עונה 10: אנג'י, גרג עונה 11: סינדי, ג'יימי עונה 12: דניאל, סירי עונה 13: אוזי, קנדיס, פארווטי עונה 14: מישל עונה 15: טוד, אמנדה, פי ג'י, ג'יימי אם כוללים זוכים ואנשים שהשתתפו כבר פעמיים אז הייתי מכניס גם את אראס
, סטפני
ויול.

omer719

New member
אני ממש ממש מקווה שיביאו את סטפני

זה כמעט בטוח.. כי כול הזמן אומרים שהיא אחת הנשים הפופולריות ביותר שהשתתפו. ולדעתי יביאו אותה.. בכול מקרה נראה לי שזאת הולכת להיות עונה ממש טובה , ידוע מתי בערך היא תצא?

Confide In Adam

New member
אם יביאו אותה אני לא חושב שיש לה סיכוי

להגיע רחוק.. כבר היו לה 2 הזדמנויות וכולם יודעים שהיא חזקה, אני בטוח שיעיפו אותה בהזדמנות הראשונה שיש להם! אם באמת עונה 16 היא אול סטאר זה אומר שמצלמים אותה בימים אלו או בזמן הקרוב והיא תעלה לשידור בארה"ב בפברואר.

dsneddon

New member
גם לא לשכוח שסטפני

היתה אהובה בעונה הראשונה שהיא השתתפה בה, אבל בעונה השניה שהיא השתתפה בה כבר כולם תפסו אותה אחרת ולא אהבו אותה כל כך.. היא כבר פחות פופולרית סיירי הכי פופולרית...

n o g a m o o n

New member
לפי מה שכתוב בקישור זה כבר מצולם

אבל השאלה היא אם כבר גמרו לצלם את עונה 15 כי ג'ף לא יכול להיות בשני מקומות בבת אחת.

Confide In Adam

New member
ברור, מסיימים לצלם עונה כמה חודשים לפני

שמתחילים לשדר אותה.. בדר"כ בזמן השידור של העונה בטלוויזיה כבר מצטלמת העונה הבאה..

noam666

New member
הלוואי שאוזי יהיה!!

אבל אמרו לי שהסיכוי נמוך :\\. ולא נראלי שיביאו אנשים בהישרדות 8 שוב כי גם ככה היא הייתה אולסטאר..

noam666

New member
אווו אני יודעת מי יהיה בהישרדות 16 למי שרוצה

בעיקרון מצלמים עכשיו את העונה ואני כמעט בטוחה שזה נכון אבל יש מצב לשינויים.. עונה 9: אליזה גולי ואיימי עונה 10: קייטי איאן גניפר וקובי עונה 11: לידיה גאד גארי -- מאכזב :\ עונה 12: טרי סירי שיין עונה 13: אוזי, פרווטי, וג'ונתן --- אוי איזה יופי XP עונה 14: יאו מן ומישל עונה 15:עדיין לא הגיע לארץ אז זה לא ממש יגיד לכם משהו. העונה הזאת באמת בלי המנצחים.. הרוב היה צפוי, אבל בכל זאת הולכת להיות עונה טובהה . בכל מקרה החוזה של הישרדות הוא עד העונה ה-16,אז זאת בעצם אמורה להיות העונה האחרונה :(. אבל אמרו שאם העונה הזאת תצליח אז ימשיכו. אני דיי בטוחה שהעונה תצליח בענק כך שאין סיבה שלא ימשיכו.. בכל מקרה אני מממש מקווה.

למעלה