הישרדות 16- אולסטאר מסובך!

noam666

New member
שביעית.

הוא משתתף גם בתוכנית kill reality, זאת תוכנית בערוץ E בימי שבת על כוכבי ריאליטי שמצלמים סרט אימה..

sharonsharon123

New member
אוי אני חולה עליו!!!

איך הוא לא היה באלסטאר באמת????????? הוא הכי מצחיק בארץץץץץץץ

../images/Emo41.gifראיתי שנשברו לו השיניים הקידמיות

כזה דפוק, מי זה הבחור שהוא חנק? ולמה?

omer719

New member
בלי סטף?! :(

חח אבל זה היה דיי ברור.. אפשר לדעת מאיפה את יודעת ? זה לא שאני מפקפק או משהו , סתם רציתי לדעת XD ואני ממש מקווה שזאת לא האחרונה.

hennir

New member
תעשי טובה...

שימי את השמות של מי שישתתף בהישרדות 16 מתוך עונה 15... בגלל שחלק גדול לא רואה עדיין את העונה אז שימי את ההודעה עם ספוילר (או אפילו מש"ש כי מי שצופה עכשיו בעונה 15 יכול להבין שמי שישתתף באולסטארס כנראה לא זכה בעונה 15...) תודה!

noam666

New member
הנה האתר שלקחתי ממנו למי שרוצה:

יש פה גם את האנשים מהעונה ה-15. http://www.tvgrapevine.com/index.php/topic,15776.msg91631.html

Confide In Adam

New member
דעתי על הרשימה + ../images/Emo58.gif לעונה 15

אני לוקח את זה בערבון מוגבל. אני לא מכיר את המקור הזה ככה שאי אפשר לדעת עד כמה הוא באמת יודע.. אם הרשימה נכונה אז אני קצת מאוכזב, יש אנשים שאין להם שום קשר לאול סטאר - ג'ניפר, לידיה וקייטי לדוגמא בקושי שיחקו את המשחק, נתנו לאחרים לגרור אותם לסוף.. ג'אד היה נוראי, הוא אפילו לא היה מאלו שהיו רעים אבל שיחקו משחק טוב ואנשים אהבו אותם בגלל זה, הוא פשוט היה גרוע נקודה. תמוה קצת שג'ולי ברשימה, אני לא מאמין שיתנו לבת זוג של המנחה להשתתף... יאו מן אמר בראיונות קודמים שאין לו כוונה להשתתף באול סטאר, אבל יכול להיות שהוא שינה את דעתו... אנשים מהרשימה שאני באמת מקווה שהם באול סטאר הם אוזי
, פרווטי, אלייזה, סירי
, מישל ו(ספויילר לעונה 15 כאן) קורטני... וקיוויתי לראות ברשימה גם את קנדיס ודניאל.. אנשים שאני מאוד מאוד מקווה שלא לראות יותר על מסך הטלוויזיה שלי: קייטי, איאן, ג'אד וטרי...

sharonsharon123

New member
ג'ולי חברה של גף?????????????

מה?? כמה זמן ממתי איך ולמה רוצה לדעת הכל ... בקשה ובאמת סליחה על הבורות

LeRanch

New member
זה שהחוזה הוא עד עונה 16 לא אומר שהיא אחרונה

CBS יכולים לחדש אותה לעוד עונה (או עונות).

noam666

New member
אבל העונה הזאת....

זה מבחן כדי לראות אם באמת שווה להם לעשות עוד חוזה..

פקמן07

New member
ג'רי??... לא נראה לי שיש סיכוי...

היא לקחה קשה מידיי את האולסטרס הקודם. (מגיע לה... היא דפקה את האהוב עליי קולבי...[לא בגלל האסטרטגיה אלא האמתיות והענווה])

Shnozli

New member
מעניין אם בעונה ה- 19

במידה והתכנית תחזיק מעמד, יעשו אולסטר של כל זוכי התוכנית לדורותיה...

למעלה