הישרדות 16

הישרדות 16 ../images/Emo58.gif

למי שכבר ראה את הפרומו שלה .. מה דעתכם?? ולמי שלא, לפי הפרומואים, זאת הולכת להיות עונה של סופר-פאנס מול פייבוריטים מהעונות הקודמות. והם הולכים להיות במיקרונזיה(WTF??).

RageBot

New member
זאת אומרת

רוב ססטרנינו. טוד הרצוג ג'ונתן פנר סירי פילדס אנשים כאלה :)

מעריצים? מעריצים מול פייבוריטים?

לא, לא נראה לי, אני מעדיפה אול סטאר, יותר מעניין לא?

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo45.gif כן הא? בשביל מה...

להתחיל עכשיו עם כל ההתחכמויות?

omer719

New member
זה בטוח? כאילו זה בטוח יהיה ככה?

סופר- פאנס מול פייבורטיים?

מאז אחוז זה יהיה ככה.../images/Emo58.gif לקאסט

הראו את זה באיחוד, זה אפילו כתוב בלוגו. המתמודדים שישתתפו בשבט הפייבוריטים: עונה 7- פיירפלי עונה 9- אלייזה, איימי עונה 12- סירי עונה 13, פרוואטי, אוזי, ג'ונתן עונה 14: יאו מאן עונה 15- אמנדה, ג'יימס והמתמודדים שישתתפו בזה של המעריצים דווקא נראים מאוד מעניינים. אז יהיה טוב.

asap1

New member
מי מעניין שם?

חוץ מסטפני, וכמה עונות כבר אפשר לשים אותה.

asap1

New member
בעע

איאן, בובי ג'ון (לעוד עונה?), ברנדון???????? הם השלושה האחרונים שהייתי מחזיר ל רייף אולי, ואני בטוח שגם חשבו על להחזיר אותו. אבל לא הייתי חושב עליו כאולסטאר, רק כשחקן טוב ונחמד. לי אישית לא היה אכפת ממנו אז זה לא ממש משנה. גרי הוא באמת היחיד שמגיע לו לחזור, כי הוא גם נדפק במיעוט כל הזמן. אם הוא היה קצת יותר מעניין אז 100% היו מחזירים אותו.. אבל הוא היה ממש משעמם ועונה אחת שלו הספיקה להפקה כנראה.

../images/Emo12.gifאוי לא ../images/Emo122.gif../images/Emo5.gif

פיירפלי, סירי - לא סובלת אותם. איימי אלייזה וג'יימס - יוסיפו פלפל. עונות 13-14, עדיין לא ראיתי. הייתי רוצה לראות שם גם את טווילה (יהיה מעניין מפגש בינה לבין אלייזה), את ג'יימי "אתם הולכים להעיף אותי?" החתיך (11), איאן, אנג'י "תגלחי בית שחי" המתוקה (מגיע לה עוד צ'אנס).

סירי היא המלכה הכי גדולה שהייתה בהישרדות!~

פיירפלי אמנם חרא אבל הוא בהחלט מוסיף עניין(אבל אני עדיין שונא אותו)

MeWithoutU

New member
אוזיייייייייייייייייי../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

חבל שלא ששמים מעונה 12 את טרי........הוא מדהיםםםםם!!!!!!!!!!כל כך אהבתי אותוווווווווווווו!!! סירי סתם מעצבנתתתתתת לא סבלתי אותה!!! טוב העיקר יש את האהוב שלי אוזיייי... טוב זה היה ברור שיביאו אותו... הבנאדם המושלם!!!

איכ פיירפליי

אבל היה ברור שיביאו אותו משום מה לא יודעת למה! אבל אני שונאת אותו וגם סירי לא משהו.

למעלה