הישרדות 16

hhh50

New member
לא שווה בלי סטפני!!!

הלוואי שישימו את סטפני!!! היא הראשונה שהם צריכים לשים למרות שהיא הייתה כבר פעמיים

hhh50

New member
מאיפה השמות??

באיחוד של עונה 15 אמרו שזה יהיה מעריצים נגד פייבוריטים והראו רק חלק המעריצים לא אמרו מי הפייבוריטים.

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif הנה הרשימה האמיתית חברים ../images/Emo58.gif

של הפייבוריטים... זה מהאתר הרישמי של הישרדות אז זה בטוח נכון
מעונה 9-ונואטו: ג'ולי, אלייזה. מעונה 10-פלאו: קייטי, איאן. מעונה 11-גוואטמלה: לידיה, ג'אד, גרי. מעונה 12-פנמה: טרי, סירי, שיין. מעונה 13-איי קוק: אוזי [
], ג'ונתן, פרוואטי. מעונה 14-פיג'י: יאו-מן, מישל. מעונה 15-סין: קורטני, ג'יימס. זה הכל חח... אין ג'יימי
ולדעתי מעונה 11 לא הביאו את האנשים הכי טובים שיש...ג'אד עוד מילא... אבל לידיה?! גרי?! אבל מעונה 9 אהבתי... ג'ולי
אולי היא וג'ף יראו סימנים שהם יחד
ואלייזה תעשה שם בלאגן... יחד עם ג'יימס... XDDD

Confide In Adam

New member
אפשר את הכתובת של האתר?

כי בדקתי באתר של cbs ועדיין לא עלה הדף של הישרדות 16, והאתר שלהם הוא הרשמי.. חוץ מזה שברשימה יש 17 אנשים, יותר מדי אנשים בשביל שבט אחד...

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gifחברה שלי בדקה באתר...

כי אני לא רציתי לבדוק כדי לא להרוס לי מי זוכה בעונה 15

חברה שלך טעתה בגדול. ../images/Emo58.gif

הרשימה הזאת פורסמה (חוץ מזה שגם איימי מונואטו) פעם כשחשבו שיהיה אולסטאר 2. עכשיו זה חצי אולסטאר, במאה אחוז. זה מה שהראו בפריוויו לעונה הבאה. והרשימה שכתובה למעלה היא ככל הנראה נכונה

MeWithoutU

New member
אוזי (13) טרי (12) ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

שני הגברים הכי מושלמים בעת ובעונה אחת...
כן...הרבה פה אמרו שטרי מגעיל...ובלה בלה בלה... לא אכפת לי! לדעתי הוא גבר איכותי ביותרררררררררר......וסקסי...(= כן כן כן!...חחח רומנטי ובחיל האוויר...אוישששששששש.........(= ואוזי?.........
מה כבר אפשר להגיד על אוזי???...לטיני ממסים לבבות... (בגללו אני שוב מתחילה ליראות את עונה 13...אפילו שראיתי את העונה לפני שבועיים!!!...פשוט התמכרות!)

למעלה