הישרדות 2613

Nameless One

New member

הפרק הרגיש מאוד מוזר בצורה בה הוא נערך,אחד הפרקים היותר מדכאים שזכורים לי, לכל הפרק היה וייב דיי מדכא מהוידוי הארוך של אריק, שהיה ערוך בצורה מצויינת, ממש מעביר את ההרגשה שלו על הימים הארוכים באי, הויתור של ברנדה על קרובי משפחה (למה אנשים עדיין חושבים שלוותר על אתגר הפרס עושה משהו, חוץ מלהפוך את המוותר לאיום גדול יותר?!) וההדחה שלה.

הצורה בה ברנדה הודחה גם מסביר את העריכה שלה לאורך העונה, במידה והיא הייתה מקבלת עריכה משמעותית ההדחה שלה הייתה מציירת את קוקרן בצורה מאוד רעה ומישהו פה באמת חושב שלמישהו חוץ מקוקרן, ואולי אריק, יש סיכוי לנצח בזה?
אני משער שאנחנו יכולים להודות לאבא של ברנדה על ההתנהגות של ברנדה העונה, "תהיי צנועה"?! ממש תודה אבא של ברנדה...

NP16

New member

דון !!!!!!! בטח שהיא יכולה. גם מבחינת עריכה קיבלה מספיק התייחסות וגם וידויים כאלה של זכייה. אריק דווקא היה רוח רפאים רוב העונה, לא רואה שום סיכוי שגם אולי הוא זוכה, או שהוא אפילו יכול להגיע לפיינל 3.

NP16

New member
ולדעתי

זה נכון שברנדה בטח לא קיבלה יותר מדי התייחסות כי גם הודחה לפני הסוף בהדחה די "אכזרית" (בגדול זה סך הכל המשחק יש עוד הרבה מקרים כאלה ) ,אבל גם בגדול היא פשוט לא הייתה מעניינת, לא הייתה משמעותית לשום הדחה, רצתה גם להיות בפרופיל נמוך בכוונה כל הזמן. הייתה "צנועה". אז הסיבה העיקרית לחוסר זמן מסך שלה זה בגדול שהיא פשוט לא הייתה שווה אותו, בפרקים האחרונים היה לה זמן מסך ,שלא גרם לי להרגיש שפספסתי ממנה בעבר. (לעומת נניח קורין , עם כמה שאני שונא אותה, לא מובנת העריכה שלה)

Nameless One

New member

יש לי הרגשה שאם דון מגיעה לפיינאל 3 הג'ורי הולך לקרוע אותה לגזרים, לא סתם העורכים בחרו להכניס את הקטע בו ברנדה עזרה לדון עם השיניים לפני כמה פרקים, הם לא היו נותנים לברנדה זמן מסך בפרק הזה אם זה לא היה רלבנטי למה שהולך לקרות.
הבעיה עם המשחק של דון זה לא שהיא בוגדת באנשים, זה שהיא מפתחת קשר שנראה יותר מידי אמיתי עם אנשים *ואז* בוגדת בהם.

Uri04

New member

וזאת הסיבה המרכזית, לדעתי, לעריכה שברנדה קיבלה. לא כדיי למנוע מקוקרן לצאת חרא, אלא למנוע (או בכל אופן למזער את הנזק) מדון להפוך לאחת הנשים השנואות בטלוויזיה. בעיקר כשהיא כזאת תאונת-שרשרת מהלכת.

NP16

New member

הקטע הזה בא לרמוז שיש קשר חזק בין ברנדה לדון ולתת טיזר להדחה של ברנדה שאמרה שדון לא תפנה נגדה. במידה וברנדה מצביעה לדון בגמר והיא זוכה זה עריכה שבאה לטובת דון , וככה זה היה נראה. לא משהו שבא לצייר את דון רע. ותפסיקו להיות כאלה,אפשר לחשוב שבגלל שהיא הביאה לה את השיניים היא חייבת לה את העולם? זה משחק . כל הפייבוריטים הכי גדולים שלכם עשו כאלה מהלכים. זה שדון היא אישה מבוגרת ורגשנית זה לא צריך למנוע ממנה לעשות מהלכים כדי לזכות במליון. לא רק למלקולם מותר.

NP16

New member
ובינתייםם

היא ממש לא תאונת שרשרת מהלכת, השרשרת שלה פועלת באופן מאוד מדויק ונכון בדרך לפיינל 3 כשהיא הנהגת הראשית בשרשרת. יודעת בדיוק מה היא עושה .

Uri04

New member

לא היא לא. היא משחקת את המשחק של קוקרן כמו חיילת ממושמעת. מה שקוקרן אומר לה לעשות היא עושה. כל פיסת אינפו' שהיא מקבלת ממישהו אחר - היא רצה לדווח על כך לקוקרן.
תכל'ס זה עובד מצוין לטובתו של קוקרן (בין אם הוא התכוון לזה או שזה פשוט מה שקורה) - הוא מוביל מהלכים ודון חוטפת את כל האש.

NP16

New member

איזה מהלך בדיוק לא שירת את דון וקוקרן כל כך הוביל?
זה שהמידע כל הזמן הגיע אליה זה מעיד דברים טובים על המשחק שלה שאנשים כל כך סומכים עליה.
ההדחה של ברנדה זה אולי פעם ראשונה שקוקרן הציע משהו ודון שקלה את זה, משהו שהוא יותר הוביל. אבל גם במקרה הזה הוא היה חייב את ההכרעה וההחלטה שלה ולא היה מסתדר בלעדיה.
דון יכולה להגיע לסוף המשחק גם בלעדיו, הוא לא היה מגיע בלעדיה.

Uri04

New member
אני חושב בדיוק ההיפך

ההדחה של קורין היתה רעיון של קוקרן בתיווכו של פיליפ, וזה כבר מהלך שהפך את כל המשחק. ההדחה של אנדריאה גם כן היתה מובלת ע"י קוקרן אם אני לא טועה. היתרון של דון הוא שהיא פשוט מישהי שמצליחה ליצור קשרים חברתיים טובים ולגרום לאנשים לסמוך עליה, אבל לא יודעת להפריד בין זה לבין מהלכים אסטרטגיים, וכל מה שהיא יוצרת זה ג'ורי ממורמר. אני בטוח שכל זה ייראה ברור יותר בפרק האחרון.

NP16

New member
מקווה שייראה ברור יותר

וייראה ברור יותר נגד מה שאתה אומר, אבל בכל אופן הג'ורי יכול להחליט שקוקרן שיחק טוב יותר זה עדיין לא יוכיח שהוא הוביל הכל .
אם היא לא ידעה להבדיל בין זה לבין מהלכים אסטרגיים היא הייתה משאירה את ברנדה והיא לא הייתה מוכרת את קורין ומלקולם, היא לא טיפשה היא עשתה את זה כדי לשמור על הברית שלה וזה לחלוטין מהלך שלה.

B R A Y E R

New member
מנהל

בעונה 20 הייתה הדחה כמעט זהה, כשקים הדיחה את קאת' שהיה בינהן חיבור ממש קרוב ואמיתי, ולא הפסיקו להראות לנו את זה ווידויים של קאת' על כמה קים היא כמו אחות גדולה שלה.
בסוף קים העיפה אותה בבליינדסייד קריר, וקאת' יצאה מהמשחק שבר כלי. בפונדרוסה היא הייתה צריכה לראות פסיכולוגית כי לא הפסיקה לבכות ולהיות מדוכאת.
בסוף היא התגברה על זה והצביעה לקים כמו גדולה.

עכשיו תסביר לי, מה ההבדל? ולמה קאת' קיבלה עריכה וברנדה לא?

Nameless One

New member

ההבדל הוא שקים הייתה הצד שנותן את התמיכה, לא הצד שמקבל את התמיכה.
חוץ מזה התגובות ברשת מדברות בעד עצמן, בעוד במקרה של קאט התגובות הכלליות ברשת היו בצד של קים ("זה הכל משחק!"), במקרה של דון היא מושוות לשטן. (ותראה עוד ע"י מי...)

B R A Y E R

New member
מנהל

התגובות ברשת לא ממש מעניינות אותי, זה אותם אנשים שנתנו לג'יימס קלמנט פעמיים ברצף את הפייבוריט של אמריקה.
בסופו של דבר זה לא משנה תומך-נתמך, יכול להיות שגם לברנדה היו משברים ודון עזרה לה ולא ראינו את זה(אחד כזה היה אחרי ההדחה של פיליפ), ויכול להיות שגם לקים היה משביר שקאת' עזרה לה איתם.
בסופו של דבר הכל משחק ומה שצריך לעניין את דון זה הדרך הכי טוב להגיע לגמר ולהרוויח מליון שקל. היא לא יכלה לעשות את זה אם היא הייתה משאירה את ברנדה במשחק. יש לך הצעה אחרת בשביל דון?
(וראסל עשה את זה בהומור ואני מסכים איתו
כל הכבוד לדון שחתכה את זה בלי להניד עפעף!)

Nameless One

New member

הצעה לדון? לקחת את הכדורים פעם הבאה, ברצינות, רואים שהיא לא ממש הייתה יציבה נפשית העונה, כל הבכי והדרמה שהיא יוצרת בפרוש מזיק למשחק שלה, זה גורם לה להראות תלותית, ואם היא תהיה בגמר עם קוקרן כאשר לשניהם יש קרדיט על אותם מהלכים, קוקרן יראה כ"מוח" ודון תראה כנגררת.

ולא, ראסל לא צחק, בטוויטר הוא גם ציין שדון היא פשוט בנאדם רע. (סביר להניח בגלל הקרבה שלו לפרנצ'סקה איתה יש לו קשר טוב)
המצב הגיע לכזה רמה שדון בחרה לסגור את חשבון הטוויטר שלה בגלל כל תגובות הנאצה,

Nameless One

New member

כן, כל העליהום על דון דיי יצא מכל פרופורציה אפשרית, וזה עוד אחרי העריכה המינמילסטית שברנדה קיבלה העונה, אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם העורכים היו מפתחים את ברנדה לדמות גדולה העונה.

למעלה