הישרדות 2613

B R A Y E R

New member
מנהל

דון אומנם הייתה מאוד אמוציונלית והיו לה משברים במחנה, אבל ברגעי האמת ובכל הנוגע להדחות ולאסטרטגיה - העיניים שלה היו על המטרה והיא עשתה את ההחלטות הקשות מבלי למצמץ.
הבכי שלה היה געגועים למשפחה ולבית ולא בכי מתחסד כמו של ליסה.

אגב, בגמר של עונה 23 סופי הבכיינית הצליחה לשרוד.
ורוב הסיכויים שאם הולי(שהייתה חצי עונה פסיכופטית עם תעודות) הייתה מגיעה לגמר היא הייתה מנצחת.

וכן, מדכא אותי לראות איך זה יוצא מפרופורציות

B R A Y E R

New member
מנהל
צודק

סופי אפילו יותר גרועה, היה לה את האומץ להתבכיין מול כל המושבעים במועצה. דון הייתה בוכה במחנה עם עצמה בצד.

Uri04

New member

חכה, העונה עוד לא נגמרה

ועם זאת, מעניין איך המשחק הזה כל כך משפיע אמוציונלית על נשים שחצו את גיל 40: ליל, סו (אולסטארס), הולי, דון, קאת'י (16), ליסה. כולן חוו איזשהו משבר נפשי במהלך/כתוצאה מן המשחק הזה ולא ממש ברור לי למה. דוקא הייתי מצפה שהצעירות יותר יישברו.

Nameless One

New member
במקרה של סופי

הבכי שלה מול המושבעים פעל לזכותה, היא נתפסה כשחקנית דיי קרה וחסרת רגשות, הבכי שלה גרם לה להראות אנושית יותר.

אורישקי

New member

אתה באמת משווה בכי שהיה לסופי פעם אחת בעונה, לעומת שדון שבוכה פעם אחר פעם, פרק אחר פרק בשתי העונות שלה?
ודון בוכה בכל העונה מול כולם.

Uri04

New member

הסברתי למה, מה לא ברור כאן? נראה לי שברנדה לא קיבלה הרבה זמן מסך חלקית מהסיבה של לא להוציא את דון וקוקרן כל כך גרוע אחרי שהם תקעו לה סכין בגב. קוקרן - משום שהוא הפייבוריט של העונה, דון - כי היא פסיכית עם תעודות (באמת. אישפזו אותה אחרי סיום הצילומים כך אומרים) ולא רצוי להחמיר את מצבה.

B R A Y E R

New member
מנהל
לא קראת את ההודעה שלי ולא התייחסת למה ששאלתי.

תקרא, תתייחס, ותבין מה לא ברור כאן.

Uri04

New member
לא רוצה להתייחס להודעה שלך

אתה לא נעים לי

NP16

New member
ממממ

זה לא שהציגו את ברנדה כל כך שלילי, היא עדיין יצאה איזה גיבורה מסכנה שהרשעים תקעו לה סכין בגב. העריכה לא יכלה להעלים את הבגידה של דון היא רק חיזקה אותה עם וידוי כמו "אני ודון ביחד לנצח ולא נבגוד אחת בשנייה אחרי המקרה הזה".

Uri04

New member
אה, ברור אבל

תחשוב איך זה היה נראה אם ברנדה היתה מקבלת עריכה של מי ששולטת במשחק בערך מהיום הראשון? זה היה גורם להדחה שלה להיראות הרבה יותר צורמת...

NP16

New member
אין לעורכים כל כך הרבה דמיון

ויכולות כל כך קסומות ובכלל סיבה כדי לצייר תמונה כל כך שקרית ומנותקת מהמציאות..

עוד מהיום הראשון? היא הייתה אאוטסדיירית ואמרה בעצמה שלא רוצה לבלוט.

ההדחה שלה הייתה צורמת. היא קיבלה בדיוק את העריכה שהיא צריכה לקבל בתור אחת שלא הגיעה לגמר ולא עשתה מהלך משמעותי במשחק. לא קשור לדון וקוקרן.

willo

New member

אני מאוד אתפלא אם קוקרון לא מנצח את הגמר בהליכה. העריכה כבר כמה פרקים היא לש הגאון המוביל את המהלכים בשקט מאחרוי הקלעים מול דון שתספוג כנראה הכי הרבה אש.

אא"כ דון היא זו שפורשת בפרק הבא (למרות שבד"כ פרומו שכזה הוא הסימון הכי טוב לכך שאף אחד לא יפרוש) אני לא רואה גמר בלעדיה ובלי קוקרון ככראי היא מבחינתם ברירת המחדל לגלגל חמישי, אריק ואדי אם לא יזכו בחסינות ברביעיה האחרונה (מי מהם שלא יעוף בחמישיה) הם היחדיים שמסוגלים לקבל תמיכה מהמושבעים.

לסיכום - אם הייתי מהמהר בווינר הייתי שם את הכסף על קוקרון.

amitooshacham

New member

אם רק ברנדה הייתה דמות קצת יותר מעניינת, הפרק הזה היה יכול להיות הרבה יותר טוב.
אף פעם לא הבנתי את ההייפ סביבה, גם בעונה הקודמת וגם עכשיו, אנשים עפים עליה רק כי חושבים שהיא נראית טוב. לדעתי היא לא משהו בכלל. מבחינת אופי אין ספק שהיא דמות לא מספיק דומיננטית ולא מספיק מעניינת בשביל הישרדות. לא ברור למה החזירו אותה לעוד עונה.
בכל מקרה, המסלול של הפייבוריטים לגמר נראה סלול מתמיד - אדי ושרי הם סתם שני קולות צפים שלא עושים מהלכים יותר מדי ורק מודים לאלוהים שהם עדיין שם. מקווה שאני טועה ויהיה מעניין בגמר.

B R A Y E R

New member
מנהל

לא האמנתי שיש עוד אנשים שחושבים בדיוק כמוני על ברנדה

ואו. בהחלט פרק מדכא.

לא הבנתי למה ברנדה ויתרה על הפרס.
מעבר לזה שזה לא עזר לה למשחק (על זה אפשר להתווכח),
היו לה 2 אפשרויות: או לקחת את דון ועוד אחד לפרס (מה שאומר - 3 אנשים הולכים, 3 אנשים נשארים)
או שהיא מוותרת על עצמה ועל דון ונותנת אותו ל-4 אנשים.
בקיצור, ההבדל פה הוא בנאדם אחד, כשמן הסתם היה מגיע לברנדה להיות בין האנשים האלו.
אז הייתי מקריב בנאדם אחד בשביל שהיא תזכה לזה.
הקטע זה שאני לא חושב שהיא הבינה את זה, כי במועצת שבט היא חזרה על זה ואמרה "או שנינו או ארבעתם"...

מצחיק שהשניים שנשארו אחרונים באתגר, ברנדה ודון, אלו שלא זכו לאוכל וארוחה עם המשפחה.
לא הבנתי אם בסופו של דבר ברנדה ויתרה על האתגר או לא.

גם בזמן מסך הממש מועט שברנדה קיבלה, אני ממש מחבב אותה. היא כזאת חמודה.
ההדחה הייתה ממש אכזרית. ולראות את דון אדישה ומחייכת לא עזר..

אוף. איזה פיינל 5 מוזר.

Oukami Kun

New member
עוד לא ראיתי את הפרק,

אני ממש משמח אותי לראות שהתפתח כזה דיון, זה אומר שקרה משהו מעניין עד מאד

(אחזור עם תובנות לאחר שאצפה)

למעלה