המיקום היה פשוט מחורבן, באמצע המדבר כשאנשים מתייבשים מחום זה גם מייבש את העניין. בלי איזה ים קוקוסים ובחורות בביקיני הישרדות מאבדת את זה. ודווקא האנשים היו בסדר גמור, לקס אית'ן וטום הם אולסטארז, היה שם את הקטע עם פרנק מהצבא והבחור ההומו, קלי שהייתה די פסיכית, אבל הטוויסט היה חלש יחסית ויותר מידי אנשים זקנים בסוף
ואי אפשר להתווכח עם זה... אבל אני חושבת שכמעט כל הפורום אומר ש13 היא אחת העונות הטובות. נראה לי שאתה הבנאדם הראשון שנתקלתי בו, ואומר שזאת עונה גרועה. אבל... תחשוב מה שבאלך ><"
וגם באתר הכי מפורסם בעולם של הישרדות 13 נחשבת לאחת העונות הגרועות. תכתבי בגוגל survivor sucks, תיכנסי לlions,tigers, survivors יש שם הרבה דיבורים על עונות, העונות שנחשבות להכי גרועות הן 13,14,8 ו5.
../images/Emo109.gif חח בעיקרון לא ראיתי אותה ../images/Emo3.gif
אבל חברה שלי מטורפת על העונה הזאת [ובעיקר על אוזי
] והיא כל הזמן אומרת כמה שהעונה הזאת מעולה וכו' וכו'. ראיתי אצלה את הפרק הראשון... וקצת הסתבכתי בגלל ה4 שבטים XD [שדרך אגב ממש גזעניים!] אבל אם זה בטח יהיה כמו עונה 12 [
]: שבפרק השני הם יהיו שני שבטים... בכל מקרה, ראיתי את עונות 9, 10, 11, 12 ברצף, אז עכשיו הגיע תורה של 12
../images/Emo58.gifבחיים אני לא יבין מה הוא עשה שכל כך
אוהבים אותו עונה 13 לדעתי היתה גרועה בעיקר בגלל אקסייל איילנד והאליל חסינות הדבילי וה3 בגמר שזה פשוט על הפנים בעונה 12 גם היה את האליל חסינות וגם בעונה 15 היה 3 בגמר אבל ההבדל שבעונות האלה היה קאסט מעולה וזה מה שמציל את העונה... בעונה 13 כמעט כל האנשים היו משעממים כמו אוזי
ואלה אם כן יש לך סגנון חיים שונה, אז אין סיבה שתתעלף על אוזי, אבל אתה חייב להודות שהוא אתלט מדהים, ואני אישית (חוץ מזה שהוא הורס, כן?) נהנתי מאוד לראות אותו באתגרים. אבל עזוב, ויכוח מיותר לחלוטין, הכל עניין של טעם לא?