הישרדות 38: פסגת ההכחדה - פרק 6

משהו מוזר עובר על הפרקים שעולים לאינטרנט. בשבוע שעבר קיבלנו פרק עם פרסומות, היום פרק שנחתך ממנו ה"בפרק הקודם". פעם שנייה ברצף שאין באפים שחורים במיזוג, הללויה! בקצב הזה לא איכפת לי מה יקרה בעונה הבאה, כי אני אצפה בה רק אם לא יהיו טוויסטים בכלל. המשחק משוחק היטב, אבל העריכה עדיין מקדמת את הדרמה קודם. וזה בגלל שהישרדות סובלת כבר כמה שנים טובות ממשהו שאני קורא לו "תסמונת הוליווד".

בכל מקרה, תודה לאל שאי ההכחדה הוא רק החזרת מודחים "רגילה". למעשה, הגעתי כבר למסקנה שזו הדרך הכי טובה להחזיר מודח בתולדות הפורמט. סליחה, הרע במיעוטו. אין שום דבר טוב בלהחזיר מודח. אבל אם כבר להחזיר מודח, אז שיהיה ריק. וכמובן, ריק חוזר למשחק. למה כמובן? כי אילו הוא היה מודח מוקדם, אין מצב שהיו עורכים אותו בצורה כזו חיובית. אפילו וולדמורט עצמה, אהבנו אותה בגלל הבליינדסייד שלה על דרו, אבל העריכה שלה הייתה אפסית.

ואז ג'ף מתחיל לתשאל את המפסידים, והנה הוא חוזר, אחרי הפסקה של עונה וחצי, כמעט שתיים... הפסנתר! לאאאאאאא!!! אבל הדבר הכי מפחיד זה כמה קרובה הייתה וונדי לחזור. רגע... אי ההכחדה ממשיך? לא מתחילים מחדש? אז מה יהיה עם המושבעים? אוי... יש לי הרגשה ממש, ממש רעה. אבל לפחות קית' פורש. יופי. שלום ולא להתראות. ואז וונדי... יש! יש! קולולולולולולו!!! ובפרק הבא, סוף סוף לא נצטרך לדרג 18 מתמודדים! במקום זה נדרג רק 16

אוקיי. קודם כל, אפשר לדעת למה כולם קוראים לריק בשם המשפחה שלו? הוא לא עשה משהו מרשים במיוחד עד עכשיו, אין לו ניסיון מעונות עבר, הוא אפילו לא אחד מהספורטאים שג'ף כל-כך אוהב! אבל במקום שהרביעייה תתאחד נגד כולם, אני חושש שהם יפנו זה נגד זה. ובמקרה כזה, אני כמובן בעד וולדמורט ולורן. להרבה אמריקאים יש פלאשבקים לויאטנם, אבל למי עוד יש פלאשבקים לקמבודיה? רק לקלי "וולדמורט" וונתוורת'. ואז ריק מקבל... האם יש עונה שבה לא אגיד את זה? הפקה יקרה, די!!! די להמציא מחדש את הגלגל! לא צריך טוויסטים מיותרים ולא יתרון חדש כל שתי עונות, רק אסטרטגיה, בריתות, שקרים, בליינדסיידים, ואולי אליל נחמד או שניים (ולא חמישה-עשרה). נו בא-פאקינג-מת!!!

אתגר חסינות, סיבולת כמובן, האם ג'ו יזכה בחסינות? והאם וורדוג יזכה באיזשהו אתגר? בתור גבר צעיר יחסית ושרירי, הוא די מעאפן באתגרים. ולקראת הסוף, ג'ו נפסל! ג'ולי זוכה בחסינות! עונה של בנות, כבר אמרתי? לוולדמורט וללורן יש אלילים, וכל הבנות, אולי חוץ מג'ולי, עם הראש במשחק. אבל אוי ויי, מבחינת עריכה אני חושש מאוד שזה הזמן של קלי. יש תוכנית להדיח את ג'ו, אבל ג'ו בכלל קיבל וידוי הפרק? אני מניח שהשורדים יתפסו בקרוב את התרנגולות, אז הן יחזרו לכלוב, הטרול מתחת לגשר ומחוץ למשחק, אפשר לנשום לרווחה.

ובמועצת השבט... רגע, מה?!? כל מי שישרוד את אי ההכחדה יהפוך למושבע?!? אז בפוטנציה, יש לנו כאן 13 מושבעים. אוי ויי, אבל לפחות זו לא הכרעה ב-SMSים, וכן, הכנתי את עצמי לגרוע מכל. לבסוף, שבט לסו המשוסע הצביע זה נגד זה (בדיוק כמו בפרק 4, רק שקלי ודיוויד קיבלו קולות) אבל כל קאמה נשארו מאוחדים נגד... ג'ו, חוץ מאורורה שנשארה בעדו. אני חושש שהראש שלה רשמית לא במשחק. לולא אי ההכחדה, העונה הזו יכלה להיות הקאמבק המיוחל, אבל כל עוד ההפקה כל-כך רוצה טוויסטים, קאמבק פשוט לא יכול להיות. הפרק הזה חתם את גורלה של העונה כאחרונה שלי, אבל אני כנראה אראה בהמשך את כל העונות מחדש, בתור פרידה והספד.

דירוג:

1. וולדמורט
2. ויקטוריה
3. לורן
4. אוברי
5. וורדוג
6. אריק
7. דיוויד
8. ריק
9. גווין
10. ג'וליה
11. רון
12. ג'ולי
13. אורורה
14. ג'ו
15. כריס
16. קית'
17. רים
18. וונדי

Seosi

New member
אממ..

אני לא יודע עד כמה זה נכון להגיד שג'ולי לא משחקת, כי היא כן ניסתה להוביל להדחה של קלי עד שרון הציע להדיח את ג'ו.

אורישקי

New member

תגיד אתה בטוח שראית את הפרק?
וונת'וורת' שיצאה פוסטמה אמיתית והתהפכה בלי שום סיבה הגיונית נגד שניים מהאנשים היחידים שיכלו להתחבר אליה מקום ראשון וג'ולי שהפרק הוכיחה ממש שהראש שלה במשחק היא לא משחקת ומקום 12?

Bar EL

New member
ברור לך ש

כל מי שסוגד לוונטוורת גם אם היא תבקש להדיח את עצמה יגידו שהיא טובה ומלכה כן?

סטילהוק

New member

שנאת החינם שלך לקלי ממש לא מפתיעה אותי, אתה מהסוג שרק מחכה שהיא תיפול, גם כשהיא לא באמת נופלת, רק בשביל לנופף בהנה אמרתי לכם.

רק חבל שאינך מבין בהישרדות, ולא רואה את התמונה השלמה. והיא שקלי אחת השחקניות הכי טובות, הכי אסטרטגיות והכי מחושבות בתולדות הישרדות. כן כן אני יודע שאתה צוחק ומלגלג עלי עכשיו, אבל חכה לפרק הבא ותבין כבר בעצמך למה.

קלי גם צדקה לחלוטין לגבי ריק, שצכתחילה הם הדיחו אותו בגלל שידעו שבמיזוג השבטים הוא הראשון שעלול לעבור צד לקאמה, ורוב הסיכויים גם לקחת את דייויד איתו, שלא מבין שברגע שקלי תצא מהמשחק הוא המטרה הבאה, ולכן גם לא חושב כמה צעדים קדימה, אלא מונע מאובססיביות חולנית להדיח את קלי.

ועובדה שהדבר הראשון שאכן ריק עשה מרגע חזרתו למשחק זה לחבור לג'ולי מקאמה ולנסות להצטרף דרכה לשבט היריב. כי הוא לא מבין שהקאמה 6 ידיחו אותו ברגע שיסיימו את הפאגונינג נגד לסו. שחקן טוב? לא ממש. כי שחקן טוב יודע לקרוא נכון את המפה ולראות כמה צעדים קדימה.

וחוץ מזה, תמיד עדיפה ירידה לצורך עלייה מאשר עלייה לצרוך ירידה. גם בחיים, גם בהישרדות וגם בכלל.

שלא לדבר בכלל על כך שקלי לא השתמשה באליל החסינות שלה למרות שיכלה בקלות לבזבזו מתוך חוסר ביטחון כמו טירונית מתחילה, וידעה לשמור עליו גם במועצת השבט הקודמת וגם במועצה האחרונה, רק מוכיח עד כמה היא שחקנית טובה ועד כמה היא מבינה את המשחק קצת יותר ממך, מר השתתפתי בהישרדות 0 פעמים ולכן אני 'גיבור גדול' מהכורסא בסלון.

noamlah

New member
בכל מקרה

אי אפשר לנצח אותך

קלי ממשיכה במשחק שבוע הבא: "איזה גאונה היא"
קלי מודחת שבוע הבא: "זה רק בגלל שהיא חכמה ויודעת שעל אי ההכחדה יש לה הרבה יותר סיכויים לחזור ולנצח את המשחק הזה"
קלי מודחת שבוע הבא ומחליטה לפרוש מאי ההכחדה: "זו ירידה לצורך עלייה, קלי יודעת באינטואיציה שלה שבדיוק באותו זמן יש שעשועון נושא פרסים שהיא תוכל להרוויח בו הרבה כסף"

על כל דבר יש לך תשובה ונותן את הספין החיובי על קלי כי ככה אתה מתוכנט
לא ראיתי את הפרק עדיין אבל ניתן להבין גם מההצבעות פה וגם מהתגובות שלקלי לא היה מושג לגבי ההצבעה הזו והיא לא שלטה בה
מותר להגיד שהיא לא שיחקה טוב הפרק, מותר

"אבל תראו, היא לא השתמשה באליל בניגוד להרבה שבזבזו אותו במקרים כאלו"
כן, גם תאי וטרויזן לא בזבזו את האלילים והשאירו אותם עד הסוף, תאי אפילו נשאר עם 2, הם קבלו ממך איזה סופרלטיבים על "אי בזבוז האלילים" וה"אינטואיציה המעולה שלהם"?

לא, כי אתה לא מסתכל על המשחק הזה ולא ממש אכפת לך מה קורה בו, אתה החלטת שקלי הפייבוריטית שלך אז אתה רואה פרק ומחפש מראש את הספין החיובי שאתה יכול לעשות למתמודדת שלך לא משנה מה יהיה בפרק במן תעמולת בחירות מגוחכת ובגלל זה גם מגחכים עליך

NP23

New member
לגמרי

ותראה את הפרק ותראה שגם הפך את הטעות של קלי לאשמתו של ריק

סטילהוק

New member

נסה לחבר 3 + 0 ל משנה באיזו צורה ובאיזו שיטה, למרות שאני לא מכיר שיטה אחרת מלבד המתמטית שנקראת חיבור. אם יוצא לך יותר מ 3 אתה כנראה גאון הדור.

noamlah

New member
ראיתי עכשיו את הפרק

וראו בבירור שקלי ולורן היו הראשונות שפנו נגד ריק

אבל גם אם נלך עם התיאוריה שלך:
קלי נשארה בברית מיעוט של 3 ולא הצליחה לאחד את השבט שלה
גם בקמבודיה קלי הייתה בברית מיעוט של 3 (עם קאס וסיירה) ולא עשתה הרבה כדי לצאת מזה

איך קוראים לשחקן שמוצא את עצמו שוב ושוב במיעוט סטילהוק?
שחקן בינוני
למה?
כי הישרדות בראש ובראשונה לפני אלילים או הכחדה או אתגרי אש או וואטאבר
היא משחק של רוב
היכולת לסדר לצדך אנשים ולהיות אחראי על כך שלא ידיחו אותך
אם אתה לא מצליח לארגן רוב ופונים לשחקנים אחרים ולא אליך ואתה כל הזמן על הרדאר של האנשים כנראה שאתה לא שחקן המאה
ועזוב אותי מקשקושי אולדסקול ניו סקול שאתה אוהב להמציא כדי להתאים לאג'נדה שלך

לא יודעים מה יהיה עם קלי בהמשך המשחק, הפרק הזה היא נכשלה. נקודה.

סטילהוק

New member

ראשית, יפה שאתה עכשיו מדבר על הפרק אחרי שצפית בו סוף סוף, ולא כמו מקודם שהרשית לעצמך לשפוט מה היה בפרק מבלי בכלל לצפות בו.

אבל אתה שוכח דבר אחד חשוב העונה קלי שחקנית חוזרת, אחת מתוך 4 בלבד. והשחקנים החדשים הבהירו כבר מתחילת העונה שהם רוצים את השחקנים החוזרים כולם בחוץ, כי להם כבר היתה הזדמנות לנצח, ועכשיו תורם. כך שזה לא שלקלי יש הרבה עם מה לעבוד פה, כשרובם רוצים להדיחה, אחרי שכבר הדיחו את שני שחקנים חוזרים, ורק היא ודייויד נותרו עדיין במשחק, להוציא חברי הברית הנאמנים שלה וורדוג ולורן, שזה לכשעצמו רק מוכיח עד כמה קלי שולטת וחשובה לברית הגרעין שלה שחבריה לברית באש ובמים איתה ולצידה.

לעומת זאת, דייויד וריק הרי כבר מהיום הראשון שלהם במשחק רק זוממים להדיח את קלי מהמשחק. או שאולי גם את זה לא ראיתי מתחילת העונה? אך שים לב שכל מ שתכנן ומתכנן להדיח את קלי המשחק הודח עד עכשיו בזה אחר זה מהמשחק, ואיתו קלי לא רק שעדיין במשחק, היא עדין עם אליל שהשכילה שלא להשתמש בו שתי מועצות שבט ברציפות, בת ברית נאמה שגם היא עם אליל והשכילה אף היא שלא להשתמש בו 3 מועצות שבט ברציפות, בן ברית נאמן שסומך על קלי יותר מעל כולם שם, וכנראה שעכשיו לאחר הדחתו של ג'ו כשאורורה בתחתית שבט קאמה, רוב הסיכוים שהיא תגייס גם אותה לברית שלה. ואז ריק ודייויד יצטרכו לבחור צד, האם הם איתה וברית לסו במקומות 5+6, או האם הם מעדיפים לחבור לשבט היריב קאמה שם הם יהיו בתחתית מקומות 7+8. ושמיד אחרי הפאגונינג של לסו הם ובעיקר דייויד השחקן החוזר האחרון שיישאר עדיין במשחק יסומנו במטרות הבאות ע"י הקאמה 6.

שלא לדבר בכלל, על מה שמסתמן כפינוי רפואי רציני מהמשחק בפרק הבא, מה שיכו לטרוף את כל הקלפים ולשנות את יחסי הכוחות בין השבטים, או שלא... תלוי מי יפונה ואם בכלל מישהו יפונה ולא יחזור יותר למשחק וגם לא לאי ההכחדה.

אז עם כל הכבוד, לקבוע שקלי נכשלה, תסלח לי מאוד אך זה לא להבין את המשחק ולא לראות את התמונה המלאה, ולחשוב כמה צעדים קדימה.

אורישקי

New member
נכון מאד

קלי הרי יכולה לחזות ולדעת שיהיה פינוי רפואי.
&nbsp
וכמובן שאתה כרגיל סותר את עצמך - הרי ג'ו ממש לא תכנן להעיף את קלי וזמם להדיח אותה - לעומת זאת דייויד וריק שאתה טוען שזממו להדיח אותה עדיין במשחק הזה....
&nbsp
ובוא נחשוב לפי ההיגיון של קלי - אז היא מדיחה את ריק ודייויד שזוממים להדיח אותה (למרות שהפרק היא לאל ספק זאת שניסתה להדיח אותם) - ואז הם מגיעים בשבט למצב של 6 מקאמה נגד 3 מלאסו ועוד ג'ו ואורורה שבתחתית שם (אבל בשלב הזה אף אחד בקאמה לא בגד בהם אז אף אחד גם לא מחייב שהם יעברו לצד שלה וגם אם הם יעברו היא בכל מקרה במיעוט) אז בעצם מלנסות לארגן רוב בטוח שלא כולל להסתמך על אלילים שלה ושל לורן היא מראש מכניסה את עצמה למיעוט.
&nbsp
אין מה להגיד, ממש שחקנית מוצלחת שרואה את התמונה קדימה.

סטילהוק

New member
כמו שכבר אמרתי

כמו שכבר אמרתי, אפשר לנצח רק עם מה שיש, לא עם מה שאין. ואם אתה חושב שאפשר לנצח עם מה שאין בהצלחה לך עם זה.

ואם לקלי אין את המספרים הדרושים כדי ליצור עדיין את ברית הרוב, כי ריק (שלהזכירך, אם הספקת לשכוח זאת כבר, ניסה להדיחה ביחד דייויד מהיום הראשון שלה במשחק), מכתחילה הודח בגלל שאי אפשר לסמוך עליו, וחברי השבט שלו חששו שבאיחוד הוא ינסה לחבור לשבט היריב, ועובדה שזה בדיוק מה שהוא עשה ישר עם חזרתו למשחק. בניגוד למשל לאוברי, שהיה סיכוי הרבה יותר גבוה שתרצה לנקום בקאמה 6 ולכן תחבור לקלי ובני בריתה ואז גם ג'ו ואורורה יצטרפו אליהם. אבל עם ריק קלי ידעה שאם זה הוא שחוזר למשחק הסיכויים להקמתה ברית רוב מול הקאמה 6 קלושים. ועובדה שצדקה.

ושוב, אפשר לנצח רק עם מה שיש, לא עם מה שאין. ולכן קלי נסתה ליצור ברית בנות, כדי לשבור את הקאמה 6 ולשמור על עצמה ועל לורן ועל האלילי חסינות שלהם. ועובדה שלמרות שהתוכנית שלה לא ממש יצאה לפועל, שתיהן בסופו של דבר ניצלו מבלי שום צורך להשתמש באלילי החסינות שלהן. כלומר המטרה הושגה. ועכשיו אורורה שבתחתית שבט קאמה תחבור לקלי נגד הקאמה 6. וגם לריק ודייויד שהבינו שהקאמה 6 השתמשו בהם רק כמספרים ולא באמת סומכים עליהם אפילו בכדי לגלות להם מראש את מי מדיחים, יצטרפו אף הם לקלי ולברית שלה. ואתה יודע למה? בגלל שאם הם רוצים להתקדם בכלל במשחק, עכשיו אין להם שום ברירה אחרת מלבד לחבור לקלי ולילחם יחד בקאמה 6.

אורישקי

New member
אפשר מהחומר שאתה לוקח?

אני ממש צריך לדעת מה זה לקראת השחרור ואחרי שאטוס לאמסטרדם

Bar EL

New member
נראה לי החומר הזה עושה פלאים

אשמח את זה להרבה מבחנים בהמשך

דעתי על הפרק-

יש!!!!!!!!!
לא הייתה יכולה להיות תוצאה טובה יותר!!!
ביי ביי ג'ו.
פשוט שחקן גרוע ומיותר, ואולי עכשיו יפסיקו להביא אותו כל עונה שנייה...
דיוויד, ריק וקלי חייבים להבין שהם כרגע צריכים לעבוד ביחד אחרת הברית השולטת תדיח אותם אחד אחרי השני.
אגב, ההדחה של וונדי וקית' באה לי ממש בהפתעה, ולקח לי זמן עד שבכלל קלטתי שהם
החליטו לפרוש

אבל העיקר שנפטרנו מקית'

נראה לי הולך להיות מיזוג משוגע, וכנראה שגם האלילים יתרמו לכך.

סטילהוק

New member

עוד פרק מצויין של העונה הזאת שהולכת ומסתמנת בהחלט כאחת העונות הטובות של הישרדות, עד עכשיו ואם יימשך כך, מה שלדעתי בטוח טופ 10, אבל איפה בדיוק נראה רק כשתסתיים העונה.

אהבתי שרק שורד אחד מאי ההכחדה חוזר למשחק. אך לא אהבתי שריק חזק, העדפתי שדווקא אוברי תחזור, כי היה לי ברור שאם היא חוזרת, היא חוזרת עם נקמה בבליינסיידרים שלה משבט קאמה, ואין מצב שהיא תחבור אליהם שוב ותשים את מבטחה שוב בויקטוריה שעשתה עליה וואחד בליינסייד. אוברי היתה יכולה להוות גשר בין כל השורדים החוזרים וביחד עם בני בריתם להפוך לרוב מול הקאמה 6 ולעשות להם פאגונינג ולהדיחם מהמשחק בזה אחר זה, ובעיקר אם היתה מקבלת כמו ריק את הפסלון חסינות החצוי שאת חציו השני יכלה לתת לכל אחד מלסו או אפילו לג'ו או אורורה, וכך לחבר את הרוב מול הקאמה 6, שכרגע אמנם הרוב על הנייר, אך עכשיו כשקלי תבין שהיא נבגדה ושהשם שלה היה על השולחן, כמו גם דייויד, שניהם יבינו שאין להם ברירה אלא לשים את כל המחלוקות בצד, לשלב ידיים ולאחד כוחות הפעם, שאחרת הקאמה 6 יטווחו אותם בזה אחר זה ממש כמו במטווח ברווזים, כולל את ריק שכמו שקלי חשדה וחששה ישר ניסה לקפוץ לקאמה.

שמחתי שוונדי וקית' החליטו ללהרים את הדגל הלבן ולפרוש יחד מהמשחק סופית, רק חבל שרים המעצבנת לא הצטרפה אליהם, כי היא הולכת להיות אחת המושבעות הכי מרירות בתולדות הישרדות. כי ספורטיבית היא ממש לא. וראינו גם במועצת השבט האחרונה איך היא לא התאפקה ולמרות שאסור למושבעים לדבר אמרה את דעתה על ההחלטה להדיח את ג'ו אמייזינג.

היה גם ברור לי שקלי וג'ו שכבר עבדו יחד בקמבודיה כשהיו בשבט המעורבב עוד לפני איחוד השבטים שבו התפצלו דרכיהם, וגם שנתיים אח"כ זכו יחד כצמד בפרס כספי גבוה מול וו וג'רמי בקנדי קראש, ינסו לעבוד שוב יחד ולא זה נגד זה.

אהבתי גם מאוד שקלי, שיש צופים שאולי עוד לא קלטו זאת לגביה, ולכן חלקם רואים אותה כמאוד אוברייטד, בעלת חוש שישי מפותח ויודעת לקלוט מתי היא צריכה להשתמש באליל החסינות שלה ומתי לא, עד כדי כך שראו על פניה של לורן שהיא היחידה שיודעת שלקלי יש לה בכלל אליל חסינות, איך מחד היתה חרדה מכך שקלי בוחרת שלא להשתמש באליל החסינות שלה כבר פעם שנייה ברציפות, ומצד שני העריצה אותה על כך שיש לה ביצים ועמוד שדרה מפלדה כמוה, למרות שיכל להיות מצב שהיא היתה מודחת עם האליל חסינות בתרמילה. אך בסופו של דבר זה היה ג'ו. שהיה ברור לי שהוא נתפס כאיום פיזי הרבה יותר גדול ממנה, ושהפעם היחידה שאפשר להדיחו מהמשחק היא רק כשהוא לא זוכה בשרשרת חסינות ושמוודאים מראש (מה שקאמה כבר עשו להזכירכם בערבוב) שאין לו אליל חסינות שיגן עליו.

אבל עכשיו אחרי שקלי תבין שקאמה עבדו עליה והיא כבר זוכרת את מה שהם עשו לאוברי עוד קודם, היא תבין שאין מה לסמוך עליהם יותר, וגם דייויד בסופו של דבר יבין זאת, ושניהם יאחדו כוחות כי אין להם שום ברירה אחרת, אם הם רוצים להגיע רחוק ואולי אף לשלוט במשחק כברית הרוב מול הקאמה 6, עכשיו גם יש לשלושה מהם אלילי חסינות, שגם בלעדיהם הם עדיין כברית הרוב יכולים לחסל את הקאמה 6 שבגדו באמונם כבר פעמיים, וגרמו להם להצביע זה לזה, במקום להתאחד. וקלי זו לא ג'ו שאפשר למרוח אותו כמו שרון מרח אותו ובהזדמנות הראשונה שהיתה להם הדיח אותו, קלי שחקנית אסטרטגית מסוכנת ומאוד מחושבת שמשחקת לפי מה שמשרת את המשחק שלה ואת התקדמותה במשחק. ושמישהו רק חושב להדיחה היא מקדימה רופה למכה ודואגת להדיחו. ראנו את זה בקמבודיה ואנחנו רואים ועוד נראה את זה גם העונה. בתקווה שהיא תגיע הכי רחוק שאפשר, וכולי תקווה הפעם לגמר.

מאידך, ההדחה של ג'ו דווקא די משרתת שחקן פיזי ואתלטי כמוהו, שאם היה נשאר במשחק היה צריך להילחם על חייו ולזכות בל שרשרת חסינות עד הגמר, ועכשיו לחלוטין יכול להירגע, לדוג ולספק למודחים שעל אי ההכחדה או יגיעו אליו בהמשך העונה, שעומדים כולם (או לפחות אלה מביניהם שלא יחליטו לפרוש), מזון וצידה, להקים מחסה ראוי מהגשמים והקור, להדליק אש ללא אבן אש, ועוד מנפלאותיו של ג'ו אמייזינג, וכמובן לנוח ולהתחזק על אי ההכחדה, יכול בקלות לנצח באתגר החזרה למשחק השני לקראת היום ה 35/36 ולחזור כמו גדול ישירות לפיינל 4 ואם הוא מנצח במשימת החסינת הוא זה שיחליט את מי הוא לוקח איתו לגמר, בעוד שהשניים הנותרים ייאלצו להיאבק ביניהם באתגר האש והזוכה מביניהם יצטרף אליהם. וגם אם לא ינצח במשימה או יעדיף לוותר על מקומו הבטוח בגמר ולעלות לשם אחרי שניצח באתגר האש בפיינל 4 רוב הסיכויים שהוא אכן ינצח. כי מי יותר ממנו מסוגל להדליק אש יותר מהר ממנו? ואפילו ללא אבן אש. ולכן אפילו שהוא הודח מהמשחק באיחוד, הוא עדיין בגדר האיום הכי גדול במשחק, וצחוק הגרל שדווקא הדחתו הופכת אותו לאפילו יותר כזה. כי על אי ההכחדה אפשר "לקנות" את תמיכתם של המושבעים שכולם הרי יגיעו אליו בשלב זה או אחר של המשחק. ולעומתו למשל את כריס אם יחזור למשחק רים בכלל לא סובלת.

ובפרומו לפרק הבא מראים שמישהו מהשורדים נפגע קשה (לא ברור אם בראשו או בחלק אחר בגופו) במשימת הסיבולת שבה צריך לעמוד על קצות האצבעות ולהחזיק זמן רב חפץ כבד על הראש מבלי להפילו. כך שיכול מאוד להיות שמדובר בפינוי רפואי של שחקן מהמשחק, וכולי תקוה שזו לא קלי או מישהו מבני בריתה, ואם כבר עדיף שזה יהיה מישהו מהקאמה 6, ואז רוב הסיכויים שדווקא ללסו יהיה רוב.

Seosi

New member

וואו, אני ממש מקווה שהטוויסט הזה של פסגת ההכחדה הוא חד פעמי. אני יכול להסתדר עם אי הגאולה או משהו כזה, אבל כל הטוויסט הזה די מעצבן. לפי מה שראיתי מהפרק, זה יכול מאוד להיות שחברי המושבעים יורכבו רק מחמישה מתמודדים לדוגמה, אם כל השאר פורשים. ואם כבר ריק חוזר, מעצבן שנותנים לו כצ'ופר חצי פסלון חסינות. סחתיין על המהלך של רון, אבל נראה שהוא הולך לעוף על עצמו בפרק הבא.

למעלה