הישרדות 38: פסגת ההכחדה - פרק 6

סטילהוק

New member

לי דווקא יותר נראה שהוא הולך לעוף בפרק הבא לאי ההכחדה.
כי אם קלי תגלה שהוא האנדרו סאבאג' של הקאמה סוטרה הלך עליו.

NP23

New member

מצד אחד ריק חזר שזה מעולה
מצד שני משום מה קלי ולורן היו ממש נגד להתאחד איתו בחזרה!!
לא הייתם משפחה?!
ממש לא הבנתי את הקטע שקלי אמרה שהוא האחרון שרצה שתחזור
מי רצית? רים ? וונדי? כריס? כל אלה שכבר הצביעו נגדך במשחק
דווקא הזדמנות שלהם לקבל רוב באיחוד יחד עם ג'ו ואורורה
&nbsp
משמח שג'ו הודח
העונה הכי גרועה שלו
הוא ידע שהוא בתחתית ועדיין לא עשה משהו עם זה
וגם קלי שסיפר לה , לא
ממש הזוי...
&nbsp
מצפה מהם פרק הבא כן לקבל שכל בייחוד שיש לחצי מהם אליל
אז קדימה זה הצ'אנס להפוך את הכל
&nbsp
לדעתי ההחלטה של ה6 להדיח את ג'ו גם הייתה זחוחה ומהירה מדי
נכון שג'ו מעולה באתגרים וזה צ'אנס אבל עכשיו זה ממש נותן פתח ל6 האחרים ללכת נגדם
&nbsp
קיצר לא אהבתי את המשחק של אף אחד הפרק
אבל כרגע נראה שויקטוריה או ג'ולי מנצחות

אורישקי

New member

פרק מעולה עם כמה מהלכים הזויים

קלי יצאה פשוט פוסטמה אמיתית. היא חזרה להיות לא נסבלת. לא ברור לי מה ההיגיון בלהתהפך על דייויד וריק ככה סתם ועוד להתבאס שריק חוזר כשבערך כל שאר האנשים שעפו הם אויבים שלך....חבל שה$ונה עם אליל וכנרה עכשיו היא כבר תשתמש בו. גם לורן וורדוג לא יצאו מציאה גדולה.
דייויד וריק לא עשו טעות ביחס למה שהייתי מצפה מהם, אבל בעיני האליל שריק קיבל נורא מיותר (נכון שהיה פה טוויסט אבל עדיין סטטיסטית רוב הסיכויים שזה עוזר ולדעתי הוא היה צריך יותר לעבוד בשביל זה).
השישיה של קאמה משחקים טוב - אני מת על ויקטוריה וגם ג'ולי כנראה הולכת להגיע רחוק בעונה הזו.
והכי הכי צרחתי כשוונדי הפילה את הכדור באתגר ואחרי זה עוד זכינו להיפטר ממנה! מסכים שגם לי לקח זמן להבין שהם פרשו
את קית' אני מסוגל להבין אבל היא?

אורישקי

New member
ולגבי

ג'ו - אני לא הייתי כזה קוטל אותו כמו אחרים פה
&nbsp
זה לא שהוא שחקן טוב אבל אני לא ממש מאשים אותו - זה לא שקלי באה אליו והציעה לו שיחבור איתה ללורן וורדוג דייויד וריק ואז הם היו רוב....
בסה"כ הוא הצביע כמו שהיה צריך להצביע הפרק הזה ולא היה לו יותר מדי דרך לסטות מזה.

Seosi

New member
מסכים עם הרוב אבל..

לא מבין מה קלי עשתה שמצדיק לקרוא לה פוסטמה או $ונה? אני חושב שהיא ולורן ממש עשו טעות הפרק, פשוט קצת חושב שזה ללכת רחוק מדי ככה.

אני מקווה שאני לא יוצא יותר מדי פוליטקלי קורקט פה חחח.

אורישקי

New member

מאד פשוט למה
קודם כל היא בחורה לא נסבלת - כל היום עסוקה בלהתקרבן ולהגיד כמה היא מסכנה למרות שבפועל היא כמעט תמיד בכל העונות שלה אנדרדוג כי היא עושה טעויות וגם את האנשים שיש לה פוטנציאל לעבדו איתם היא לא יודעת לשמור.
דבר שני היא פשוט עשתה כאן דבר לא הגיוני - הם היו במיעו טשל 5 מתול 8 אז היא מחליטה לפרק אותם ולהפוך למיעוט של 3 מול 8 למרות שאין לה באמת שום ברית ללכת עם השבט השני. וזה כשיש לה ביד שני אלילים וגם קשר טוב עם ג'ו והפאפי שלו אורורה. שחקנית אוברייטד

Seosi

New member
הבנתי...אני מקווה שה-
לא מכוון אלי

אני מבין שהיא טעתה פה בגדול, פשוט הייתי חייב לשאול חח.

amir6661

New member

מה קלי מה?? את יודעת לספור? 5 + 2 = 7 שזה יותר מ6
&nbsp
אשכרה ג'ו ישב שם ונתן לה בחינם את כל המידע הזה והיא לא עשתה עם זה שום דבר. מצד שני יכול להיות שהיא לא האמינה שג'ו ואורורה יתהפכו עדיין, והעדיפה לא לקחת סיכון ולשמור את האליל שלה. לא מסכים עם הגישה הזאת אבל אם יש לזה הסבר הגיוני שפשוט לא ראינו בעריכה הייתי מבין.
גם המהלך של קאמה 6 לא ממש הגיוני. הם חשפו את עצמם כברית ומספיק שאחד משלושת האלילים של קלי\לורן\ריק יבטלו את הקולות שלהם, זה נגמר ויהיה להם קשה להתאושש למשך כמה הדחות.

sapir aloud555

New member

איזו עריכה הזויה
&nbsp
קית' וונדי מתלהבים שנתנו להם עוד הזדמנות אחרי שהאתגר הסתיים ושניה אחרי רואים אותם פורשים?
קלי מעודדת את ריק כל האתגר, קופצת משמחה כשהוא זוכה, ושניה אחרי אומרת שהוא האדם האחרון שהיא רצתה שיחזור (את מי רצית, וונדי? רים?!), בוידוי אומרת שהיא הולכת לנסות לקבל מידע מג'ו על הברית בקאמה, והוא ליטרלי אומר לה שהוא ואורורה מחוץ לעניינים ושהוא לא סומך עליהם מאז ההדחה של אוברי - אבל במקום לעשות עם זה משהו היא מנסה להתחבר לבנות ולהדיח את ריק? זו אשמתה שהיא בבוטום. הייתה לה הזדמנות להפוך את המשחק לטובתה - אם לא דרך ג'ו אז לפחות ע"י אלילים (כמו שניק ודייבי עשו בעונה הקודמת) מה בוער לה להדיח את ריק עכשיו? אפילו אם דיוויד וריק רצו להדיח אותה בשלב מסויים, היא מכירה אותם יותר טוב מהחבר'ה של קאמה ועדיף לה (ולכל החבר'ה בבוטום) להתאחד מאשר לכוון אחד נגד השני, לפחות בשלב הזה.
&nbsp
השישייה שיחקו טוב. חבל שלא הדיחו את קלי, נראה שהיא ניצלה רק במזל. ג'ו זכה בחסינות עד אתגר המודחים הבא...

אורישקי

New member
רואים שאת

עסוקה בשנאת החינם שלך נגד קלי ובגלל שאת לא מבינה שום דבר בהישרדות נוח לך לשבת מהכורסא בלי לשחק בשום עונה ולשפוט אותה.
קלי היא שחקנית מדהימה והיא בעצם ראתה את כל מה שהולך לקרות לפני כן - למעשה היא חזתה את העתיד והבינה שאם היא תדיח את ריק ודייויד אז הם יהיו במיעוט של 3 נגד 8 אבל רק אם דייויד וריק ילכו אז ברית השישיה של קאמה יחליטו ללכת אחד נגד השני ואז בעצם קלי לא תצטרך להשתמש באליל בכלל - אבל היא לא טירונית כמוכם.
אבל שוב אתם כל כך עסוקים בשנאת החינם שלכם.
וחוץ מזה הרי אתם בכלל לא ראיתם איך בזמן האתגר ריק צעק שהוא רוצה שקלי תלך הביתה ואפילו גורמים בהפקה אומרים שהסיבה שלא מראים את ג'וליה זה כי כנראה דייויד הטריד אותה מינית. אחרת למה נראה לכם שקלי כל כך תרצה להדיח אותו?

סטילהוק

New member
המממ....

בוא נחשוב רגע, למה באמת שקלי תרצה להדיח את מי שמנסים להדיח אותה מהיום הראשון שלה העונה? באמת שאלה קשה ולא הגיונית. מה, אתה למשל היית רוצה להדיח את מי שניסו להדיח אותך מתחילת העונה, וגם אחרי שאמרו לך שרוצים לעבוד איתך, עשו ברית עם השבט היריב במטרה להדיח אותך?

אתם כל הזמן טוענים שלקלי היו 7 מספרים, אבל איך היו לה 7 אם הברית שלה זה רק 3, וריק כבר מהרגע שחזר פנה לג'ולי והודיע לה שהוא סוכן חופשי ושתרגיש חופשי להשתמש בו כמספר, ואז רץ לדייויד חברו ושניהם תכננו להדיח את... נחש את מי? קלי. שוקינג, נכון? אז ממתי 3 + 0 שווה 7? באיזה יקום בדיוק ובאיזו שיטה מתמטית? אותי לימדו דבר אחד: אפשר לנצח רק עם מה שיש, לא עם מה שאין. ומי שלא מבין את זה אף פעם לא ינצח.

אורישקי

New member

ברור שריק יגיד שהוא סוכן חופשי אם ג'ולי שואלת אותו מה הוא עושה - מה עדיף לו להגיד לה? שהוא מתכוון לעבוד עם חברים שלו מלאסו ושאין טעם בכלל שתדבר איתו?
חוץ מזה שהפריים הראשון שראינו היה של קלי מתלוננת שריק חזר ומציעה לג'ולי וויקטוריה להדיח את ריק - כשג'ולי מספרת את זה לריק וריק מבין שקלי מתכננת עליו אז ברור שהוא ילך לדייויד והם ינסו להדיח אותה.
ושוב - דייויד וריק לא הדיחו בפועל את וונת'וורת' למרות שיכלו - ואם דייויד היה כל כך לא נאמן ללאסו הוא לא היה מוכן ללכת לאבנים בשבילם ומצטרף לקאמה בפרק הקודם.
&nbsp

סטילהוק

New member

בפרק הקודם לדייויד לא היה את ריק, שלא לדבר בכלל על העובדה שהוא אפילו לא ידע עדיין אודות טוויסט אי ההכחדה וההזדמנות השנייה והשלישית לחזור למשחק. ולכן כפי שהוא עצמו אמר בטסטה שלו באותו פרק, שאם הוא רוצה להגיע ליום ה 39 (שאגב, לדעתי לפחות הוא כבר לא יגיע אליו), הוא חייב לשים בצד את האובססיה שלו להדיח את קלי שאותה הוא ניסה להדיח כבר מתחילת העונה, ולחבור אליה שאחרת שניהם לא יגיעו לסוף. ולכן באותה הצבעה הוא והיא איחדו כוחות, ולא מאהבת מרדכי כמו יותר משנאת המן. אך אז החבר לפשע שלו חזר בטוויסט של החזרה למשחק מאי ההכחדה, ושוב יש לו ברירה שלא לשתף פעולה עם קלי ובעלי בריתה, מה שמאפשר לו לחזור לאובססיביות החולנית שלו ביחד עם חברו לפשע ריק, לנסות להדיח את קלי בכל מחיר, כולל במחיר השפלה מול קאמה.

וקלי ממש לא טיפשה, היא קלטה את השניים האלה, ועוד יותר את האנטי שיש לריק כלפיה, שלהזכירך היא שהתה איתו על האי מספיק זמן (כולל הרבה ממנו שבכלל לא הראו לנו בפרקים הערוכים), בכדי להגיע למסקנה שלא ניתן לסמוך עליו ושבהזדמנות הראשונה שתהיה לו הוא ינסה לחבור לשבט היריב ולבגוד בהם, זה גם למה הם החליטו באותה מועצת שבט מרגשת שבה הם נראו ממש כמו משפחה קטנה ושבה הוא הודח להדיח דווקא אותו, ובדיוק בשל אותו טיעון. ועובדה שהדבר הראשון שריק עשה ישר עם שובו למשחק מאי ההכחדה היה בדיוק מה שקלי ולורן חששו וציפו שהוא יעשה, קרי ניסה לחבור לשבט היריב בכדי להדיח את קלי.

מה שרק מוכיח עד כמה קלי בעלת החושים החדים כתער קלטה אותו וידעה בדיוק מה הוא עלול לעשות אם לא יודח עד המיזוג. שלא לדבר על כך שוורדוג שלהזכירך הוא בן בריתה השני הכי נאמן של קלי בטח כבר דאג לעדכנה בניסיונות של ריק להדיחה מאחורי גבה, ובטח לאחר שריק הודח והוא לא חשב שיש לו מה להפסיד אם יגלה לה. כמו גם שהרבה קטעים ושיחות שמתרחשים במשחק אנחנו בכלל רואים ולא מודעים אליהן, בגלל שאין מספיק זמן להכניס את הכל לעריכה, ולכן יכול מאוד להיות שקלי ניסתה לדבר עם ריק לפני ולהחזירו ללסו לפני כל מה שהראו לנו, אך בעריכה כנראה החליטו שלא להראות לנו זאת. בדיוק כפי שאיך ייתכן שלמרות שזאת כבר העונה ה 38 של הישרדות ומשתתפים בה סופר מעריצים שרובם מכירים היטב את המשחק, שלא לדבר בכלל על 4 הקפטנים שהם שורדים ותיקים חוזרים שמכירים אפילו עוד יותר היטב את המשחק, וכולם מגיעים לסעודת מיזוג השבטים שכל חובב הישרדות אפילו טירון יודע היטב מה בדרך כלל אמור להסתתר בה, ולא מראים לנו שמישהו מהם בכלל אומר בטסטה שלו שהוא בכלל ניסה לחפש רמז לאיזשהו יתרון? האם זה בגלל שההפק לא שמה הפעם שום רמז ושום יתרון? האם זה בגלל שהיו כאלה שחיפשו ולא מצאו כלום למרות שהיה רמז (כמו למשל בעונה הקודמת שכולם פספסו את הרמז שהיה מצוייר על שולחן סעודת המיזוג?) מי יודע, הרי רק לפהפקה הפתרונות לשאלות הללו. אך זה שלא הראו לנו ממש לא אומר שזה לא קרה או שלא היה כלום.

כך ששוב, הכל שבסופו של דבר זה הכל עניין של עריכה, וזה שלא מראים את כל הקטעים והשיחות לצופים לא זה ממש לא אומר שזה לא קרה. זה הכל תלוי באיך העריכה רוצה שזה ייראה לצופים בפרקים הערוכים, שהרי להישרדות אין לייב ואי אפשר לעקוב אחרי כל מה שקורה במשחק מתחילתו ועד סופו 24/7 כמו בתוכניות ריאליטי אחרות, כמו למשל הפח הגדול, שאפילו שם לא רואים ולא מראים תמיד הכל אפילו בלייב, שלא לדבר בכלל על כמויות הצנזורים על כל קטע מצולם בלייב...

noamlah

New member

יש משהו מאוד מעצבן בפרק הזה וגם בעונה עצמה
קודם כל זה נראה שכל מה שסביב הטוויסט של אי ההכחדה מאוד מבויים וכל המתמודדים ידעו על כך מראש
גם לא נראו מופתעים כשהגיעו המודחים מהאי
גם כמעט כל מודח יש את אותה התגובה בדיוק עם צירוף המילים EASY DECISION ולקיחת הלפיד
וגם איך שקית' וונדי ישר פרשו אחריי האתגר אומר לי שהמתמודדים היו חתומים על איזה חוזה שאסור להם לפרוש לפני השלב הזה של המשחק
מה שאומר שהדגל הלבן וההתפצלות שלטים נמצאים שם לקישוט בלבד
ושוב, כנראה המתמודדים ידעו על הדבר כי היו חתומים על חוזה

וגם יש תחושה מוזרה בתגובה לחזרה של ריק
עד עכשיו כל מתמודד שחזר למתמודדים לא היה ממש אכפת להדיח אותו אם זה לא מתאים למשחק שלהם (מאט, אנדריאה, אוזי, טינה...כולם)
פה איכשהוא ריק חוזר ו"זה לא מוסרי" להחזיר אותו לשם
מה שאומר לי שהמתמודדים כנראה גם קבלו במהלך הצילומים ניפוח מההפקה על אי ההכחדה על כמה שזה קשה שם וכמה גיבורים המתמודדים והכל
ויש איזהשהוא כיוון שמי שיגיע משם יהיה זה שינצח
מקווה שאני טועה

למעלה