הישרדות VIP - פרק 33

Seosi

New member

לפני כל, ממש מבאס בשביל אירה. וכן, זה גם היה ממש מבאס בשביל שמחה או כל אחד בשלב הזה. פשוט טוויסט זוועה. ואני לא רוצה לקרוא שההפקה התערבה בשביל נעמה/שמחה כי ת'כלס אירה הכי חזקה שם. אבל אף אחד א צריך להיות מודח בגלל משימה. אז נעמה בעצם אמרה מה שנדי אמר וזה נכון, הם היו צריכים לתת למני להתמודד מול קרב אש מול ליהיא ואז עדיין היה להם פסלון חסינות. בכל מקרה, עם ההדחה של ליהיא הייתה הנפילה של נעמה במשחק, כאן היא פשוט חזרה לשלוט במשחק בשבריר שניה: גם סיימה ראשונה את משימת ההדחה וגם זכתה בחסינות אישית פעם שניה ברציפות. אני מניח שבפרק הבא במידה מני או שקד יזכו בוטו אז נעמה תשמש בפסלון חסינות בשביל שמחה. פינת הפופולאריות תעלה מיד אחרי הפרק של רביעי, לאחר שתהיה הדחה נוספת.

סטילהוק

New member

ממש לא הגיע לאירה אחרי שעשתה את המהלך הכי גדול במשחק להיות מודחת, ועוד בצורה כזאת, ועוד להפסיד לשמחה גואטה באלפית השנייה. מה שגרם לאושר לנעמה ושמחה שרגע אחרי שאירה הודחה מהמשחק כבר חגגו על דמה, בטענה שזה הגיע לה. וואלה, ואני לתומי חשבתי שזה רק משחק, אך כנראה רק כשמדובר בהן ולא באחרים.

ומעניין שלמשימת ההדחה לא בחרו במשימה פיזית נוסח משימת החסינות שבאה אחריה, כי אז אירה יכלה להחזיק מעמד יותר מכולם שם. ושמחה הראשונה שהיתה נופלת, כמו שאכן קרה במשימת החסינות.

איזה משחק אכזרי והעונה הזאת של הישרדות הישראלית אכזרית, רעה ומגעילה במיוחד. מחכה כבר שתסתיים, וכבר ממש לא איכפת לי מי יזכה, איכפת לי רק מי לא יזכה.

Seosi

New member
אף אחד לא חגג על שום דם

כולם חיבקו את אירה אחרי שהודחה ועודדו אותה. נעמה פשוט ביקרה אותה על המהלך שעשתה אבל לא צחקה לה על הפנים. גם לא שמחה. ואם כמה שהטוויסט של משימת ההדחה מעצבנת, זאת הייתה המשימה הכי הוגנת מבחינה שכל אחד יכול לעשות אותה.

סטילהוק

New member
אם כך כדאי שתצפה שוב בפרק

לא דיברתי על אחרי שהפסידה, דיברתי על אחרי שהודחה ועזבה כבר את המשחק. שים לב לשיחה שהתנהלה בין נעמה לשמחה לגביה.

Seosi

New member
נו, היא אמרה שהיא לא מבינה את המהלך שלה

והיא כן הרגישה סוג של שמחה כי היא הדיחה את החברה שלה מן המשחק.

Seosi

New member
נעמה כולה אמרה שהיא לא הבינה את המהלך של אירה

וכן, היא לא הזילה דמעה על ההדחה של אירה אבל היא לא הייתה מגעילה כלפיה או אחרי גבה, היא פשוט ביקרה את המהלך שלה. אני לא מבין למה אתה מחפש סיבה לשנוא אותה?

NP23

New member
כמו שחברה שלך
ל38 האמריקאי

שמחה כשוורדוג הודח?

סטילהוק

New member
מי שמדיח את בת בריתו רק בשביל הרזומה ובכך חורץ את גורלו

שלו עצמו לא מגיע לו לזכות והוא רחוק מאוד מלהיות אסטרטג, אלא אם כן בעיניך להתאבד כשאתה בטופ זו אסטרטגיה. ואם כן, כנראה שאינך מבין לא באסטרטגיה ולא בהישרדות.

עכשיו לא משנה מה יקרה שלישיית הגמר תהיה נעמה גובאני שמחה ובהדחה הקרובה יודח שקד ואחר כך מני והנאומים בגמר היו כול כך משעמים
נעמה תגיד שהיא ניהלה את משחק ושתמיד הייתה על הכוונת
גובאני יגיד שהגיע לפה הוא לא חשב שהוא ישרדו פה יום
ושמחה תגיד שהיא פה למרות שהיא כבדת משקל ושהיא הוכיחה לעצמה ולכולם שהיא יכולה להגיע לסוף
ואם האלה היו שלישיית הגמר אז אני במקום המושבעים לא מצביע לאף אחד מהם היית שם פתק וכותב גיא זוארץ כי הוא היה צריך לסבול את כול השחקנים הגורעים האלה כול העונה
&nbsp

NP23

New member

מה גרוע בנעמה? היא הצילה את העונה הזאת מלהיות האח הגדול על אי.
גם אתה חושב שהתערבו למענה אחרי שנתנו לליהיא לצאת למרות שהיה אפשר להציל אותה בקלות, ואחרי שעשו משימת הדחה שגם יכלה לפעול מאוד לרעת נעמה (המתבקש היה ששמחה תצא..)?
גם המאובן זהב היה של לונא...
לא היה חסר טוויסטים נגדה .
אגב גם הכח עצום סתם משך אש אליה ואל ליהיא, יכלו להדיח את ג'וזי גם בלי זה..
&nbsp
&nbsp
הדבר היחיד שבסדר, החזירו אותה מהבקתה,
אבל זה מתאזן עם כך שמראש לא נתנו לה צ'אנס בהדחה מהירה על היום השני עם שבט שאת רובו לא הכירה.

ניסו לעשות מנעמה האסטרטגית ברמה של קים וזה נכון שניהן שיחקו עם אנשים חלשים שלא מבינים את משחק בשיט מיום הראשון ועד האחרון הבדל היחיד בניהם שנעמה לא הייתה שורדת שלוש הדחות בהישרדות האמרקית כי שם המשחק ברמה פי 5 יותר גבוה ויותר חזקה

Seosi

New member
כן היא כן

כלומר, לא בקטע של להשוות אותה לקים ספרדלין, אבל היא בכיף יכלה להגיע רחוק. בוא לא נהפוך את הישרדות האמריקאית לאולימפוס של הישרדות, כי גם שם לא חסרים מתמודדים שמשחקים גרוע. אותו דבר תקף גם לגבי שקד לפי דעתי.

אבל חוץ ממנה ומשקד הם משחקים עם גובאני שיש לו שכל של ילד בן 3
שמחה שחייה בסרט שהיא מנהלת את משחק אבל לא עושה כלום וחבל שלא הודחה
מני שלא מבין את משחק ומשחק עם הרגש ולכן הוא מטומטמם ופראייר
&nbsp

Seosi

New member

אם כמה שהיו קטעים שג'ובאני ושמחה עצבנו אותי במשחק, היו גם קטעים שהם שיחקו בסדר. שמחה בעיקר אחרי ערבוב השבטים. ומני חזק במשימות וכן הראה ראש חושב אבל שלושתם עשו הרבה טעויות. אני לא מנסה להפוך אותם לשחקני העונה, אבל כן יש להם ראש על הכתפיים.

עד היום לא היה בהישרדות ישראל שחקן האסטרטגי טוב חוץ מדן מנו שהאהבתי את איך שהוא שחק מהתחלה ועד הסוף ועד שיגיע להישרדות מישהו אסטרטג טוב מהלכים מעניינים
אז אני יגיד שהוא השחקן הכי טוב בהישרדות ישראל
ונעמה היא בטח לא השחקנית הכי טוב בכול העונות של הישרדות ישראל

Seosi

New member

אני חושב שאם נדבר על דן מנו זה כמו לפתוח את תיבת פנדורה, אבל אם רוצים לדבר על התערבויות של הפקה בהישרדות, מנו נמצא בראש הרשימה.

Bar EL

New member
בעיני מנו לא מהשחקנים הטובים וכמו שסאוסי רמז

ההפקה התערבה בשבילו ב2 העונות באופן בוטה במיוחד (בעיקר בעונה 1 שם היה אמור לעוף לפני איחוד השבטים). מה שכן, הוא בהחלט דמות מאוד חזקה ומשמעותית בגרסא הישראלית.
לדעתי יש לנו רשימה של שחקנים טובים דווקא -
הכי טובים הם ללא ספק אריק ושי שזכו ושיחקו משחק אסטרטגי חריף, וכמובן שיש את נעמה שיכולה להיות two times winner (ויותר טובה מסנדרה
).
יש מלבדם גם את גב מעונה 5, שגב, קפון, טלכו, שפקס, נטע לי וכו'.
אז לדעתי יש לפחות 10 שחקנים יותר טובים ממנו.

סנדרה היא בין הזוכים שלא אהבתי

אני מאוד מקווה ששקד יזכה בעונה הזאת ואסטרטג טוב הוא מישהו שמשחק מתחת לראדר כמו גאוויין בעונה האחרונה אבל אף פעם לא מצביעים נגדו ואני חושב שנעמה כבר זכתה פעם האחת אז אני חושב שמגיע לשקד לזכות ואני לא מתכוון להתווכח על זה
תודה

למעלה