הישרדות VIP - פרק 33

Seosi

New member
גם שחר מהעונה הראשונה שממה שאני זוכר שיחקה חזק לקראת הסוף

אבל משה...

noamlah

New member
נעמה לפחות אם אנחנו שופטים לפי העונה של שניהם

יותר שלטה ויותר הזיזה מהלכים מדן
היו להם שתי התנגשויות ברורות, בהדחת ויקה ובהדחת גיא ובשתיהן יצאה עם ידה על העליונה, כל מי שהיה קשור לדן (כמו מארינה ומשה) היה קשור יותר לנעמה, הקשיב לה יותר, פעל לפי מה שהיא אומרת וגם הצביע לה בסוף

דן מנו נחשב אסטרטג כי העריכה נתנה לו זמן מסך בדיבורים והציגה אותו ככזה בשביל להאכיל את הקהל בכפית של "נועם הטוב מול דן הרע" וגם השובניזם הישראלי שרואה גבר חזק ושרירי אז אוטומטית אומר שהוא המנהיג ושולט בעניינים
בפועל לא היה שום מהלך גאוני או בכלל מהלך שהזיז ולא כולם כבר ממילא הסכימו עליו

ולגבי אריק ושי:
אריק היה הראשון (גם מכליל את האמריקאית) שהצליח ליצור פיצול קולות על אליל בצורה מוצלחת
ההפקה ב"טוויסט" נתנה חסינות לכל הברית הנגדית מולו ולכדה אותו בפינה עם אליל של אופיר והוא הצליח לסובב את ההדחה הזאת לטובתו שהוא קובע את העניינים
היה מנהיג מתחילת המשחק ורק בסוף זיהו זאת

ושי מבחינתי הוא השחקן הכי טוב איי פעם מקבוצת השחקנים שהשתמשו בטכניקות הפחדה על מנת להתקדם
כן, גם יותר מראסל
הוא היה בפנים של המתמודדים האחרים, הוא איים עליהם, גרם להם לפחד ולהצביע איתו אבל מצד שני אף אחד לא שם אותו על הכוונת למרות שנשאר בסוף ללא הברית המקורית שלו שכולם פנו נגדם
ובניגוד לראסל הג'ורי כיבד אותו ונתן לו את הניצחון

אז שניהם בהחלט בטופ 10 מנצחים שלי בכל הזמנים

לגבי נעמה, כרגע היא מוכיחה את עצמה יותר מקים
קים חמודה מאוד אבל הייתה רק פעם אחת שהיא הייתה צריכה להתאמץ וזה היה בהדחה של מייקל והשקר הגאוני שלה
ברגע שמייקל הודח המשחק היה לה סלול, אף אחד לא ערער על מקומה והיא עצמה לא עשתה חשיבה גדולה להמשך המשחק, פשוט הגיעה לסוף עם שתי הבנות שממילא הייתה איתן בברית מהתחלה כשכל השאר פשוט מסכימים להיות מודחים

נעמה לעומת זאת הייתה בסכנה בערך שלוש פעמים המשחק והצילה את עצמה דרך מניפולציות

לגבי אריק ושי אתה צודק

לגבי נעמה לא מצליח לאהוב אותה היא מרגיזה אותי וגם זה שהיא התחברה עם להיא ושמחה מביא לי עצבים

noamlah

New member
גם אני לא אוהב אותה

אבל עובדתית שחקנית יותר טובה מדן מנו וראינו את זה בעונה שלהם
לא רואה איך זה נתון לויכוח בכלל
הדבר היחיד שהוא היה יותר טוב ממנה זה הצד הפיזי של האתגרים

Seosi

New member
מסכים על הכל למרות שאני לא שונא את נעמה בכלל

Bar EL

New member
מסכים לגמרי על הכל

הם באמת מנצחים ממש טובים !

הלוואי והיום גם היו שחקנים כמו אריק ושי

רשת צריכה להפסיק עם עונת ויי אי פי ולחזור לעונות עם אנשים אנונימים
ושיבואו אנשים כמו סירי פרוואטי קלי וונטוורת בוסטון רוב ראסל נטלי אנדרסון הגיע הזמן המשחק ישראלי יעלה בכמה רמות מבחינת המהלכים האסטרטגים

ameobi64

New member
מבחינת כל העונות של הישרדות הישראלית

אריק הוא כמה רמות מעל כולם מבחינתי.
הוא נתן עונה מושלמת.
גם נעמה שחקנית מאוד טובה וחבל שאי אפשר היה לראות אותם מול שחקנים ברמה רצינית כמו בהישרדות האמריקאית.

דעתי על הפרק-

איזה אושררררררררררררררר

גם אירה הודחה, ונעמה הקווין חזרה לעצמה מהר מאוד.
בנוסף, היא גם עברה ראשונה את משימת ההדחה וגם זכתה בחסינות!!!
ועדיין יש לה את האליל

כ"כ מקווה שהיא תגיע לגמר כי הכי מגיע לה בעולם

ameobi64

New member
וואו

איזה לוזרית אירה. ברמות אחרות. חבל,אחרי מהלך יפה שעשתה במועצה הקודמת.
איך אפשר להפסיד לשמחה במשימת חסינות? ילד בן 4 מנצח אותה.
זה רק ממשיך את העונה המזעזעת הזאת של הישרדות.
חוץ מנעמה,אף אחד לא מבין איפה הוא נמצא בכלל ומה זה הישרדות.

Seosi

New member

אני לא חושב שזה אומר שהיא בטוח בגמר כי אפשר להשתמש בפסלון חסינות עד החמישייה האחרונה. אני די בטוח שהולך להיות שלושה בגמר כמו בעונה שעברה, למרות שכבר עשו פעם לצערי גמר של ארבעה מתמודדים...

למעלה