הישרדות VIP - פרק 9

Seosi

New member

חוץ מזה שהם מרחו את הערבוב שבטים עד שעמום טוטאלי, היה פרק טוב. שקד ממשיך לשחק חזק, אבל מאוד התרשמתי לטובה מאורין הפרק שמשחקת פה בשבילה ולא בשביל שקד או ג'וזי. אני עדיין חושב שלונא היא השחקנית החברתית הכי טובה במשחק, ואני ממש מקווה שבפרק הבא היא לא תיפול עם כל מה שקורה בין שקד וג'וזי, ואם צריך אז להדיח את אלכסה. אבל הפרק אורין הייתה ממש גדולה לפי דעתי.

NP23

New member

אין כאן קשר לשחק בשבילם או לא.. הם אומרים לה דברים נכונים. היא לא מבינה את המשחק , שיהיה עוד רגע איחוד . והכי מסריח שהיא מכרה אותו ברגע וסיפרה להם כל מה שאמר. את לא חייבת ללכת עם התכנית שלו אבל למה למכור אותו?
בכל מקרה בפרומו לפרק הבא נראה שהיא חוזרת להקשיב להם . וזה בסדר. זה שלב עוד מאוד ראשוני למשחק ומה שמשרת אותם משרת אותה.
(אגב , גם אלכסה חזקה. והיא עזרה להם במשימה הנוכחית הרבה יותר ממישל. )
&nbsp
מה שכן אהבתי שהבנתי שהיא צריכה את אירה במשחק וגם שיקרה להם שהיא כן נגד אירה. כבר חשבתי שלא יודעים ששקר זה אופציה בהישרדות ישראל.

Seosi

New member

הם צדקו מבחינתם, אבל אז היא נמצאת בשבט המפסיד, ואז היא שמה את עצמה בסכנה וזה גם כך יראה שהיא פשוט הולכת אחריהם בלי לומר מילה. ולא כזה משנה לי שהיא מכרה אותם בהתחשב העובדה שהם (ג'וזי ושקד) מדברים על איך שצריך "לאלף" אותה.

NP23

New member

היא לא עשתה את זה בקטע של לזרוק אותם , היא עשתה את זה בקטע טיפשי של אובר כנות .
בהצצה לפרק הבא מישל אומר שיש 2 מרגלות בשבט, שאומרים להן מהצד השני להדיח את החזקים. היא בעצם זו שאישרה להם שהדבר הזה קיים ושמה את עצמה גם כמטרה.
היא לא הרוויחה כלום מלספר להם ששקד נגדם .
ואז מה אם היא בשבט המפסיד כל עוד יש לה רוב .
אם הם ינצחו , כביכול זה אסף או ג'וזי ושקד שיכולים ללכת הביתה מה שהרבה יותר מסוכן למשחק של אורין לטווח הארוך. האיחוד מאוד קרוב , העניין פה הוא לא לנצח עכשיו משימות אלא להשיג מספרים לאיחוד.
והיא במילא רוצה להדיח את אלכסה , כמו שאמרתי אני באמת לא חושב שזה כבר כזה הבדל בחוזק בין אלכסה ומישל . אפילו שהוא בחור כזה גדול .גם הם מהצד שלהם רוצים להדיח את אירה, שזה אדיוטי , לונא זו הבחירה הכי נכונה.

Seosi

New member

אם מסתכלים מהצד של אורין, היא נמצאת רביעית בברית של שקד. הברית השולטת שם היא ג'וזי, שקד ולונא. אורין נמצאת מחוץ לזה ואולי היא גם מבינה את זה. אם היא מצליחה לסדר לעצמה ברית שהיא נמצאת ברוב ולא רק תלויה בג'וזי ושקד אז היא שיחקה אותה, אבל היא אולי כן מכניסה אותה לצרות מול אייל ומישל, כך שחושבים על זה היא די משחקת בשני הצדדים. אז זה באמת תלוי מה קורה במועצת השבט. היא צריכה ליצור לעצמה ברית מספיק חזקה כדי ליצור מהלך כזה.

Seosi

New member
אוקי, חשבתי על זה קצת יותר

מצד אחד אורין לא הייתה צריכה להגיד לאייל ומישל מה שקד רצה, בכך היא חשפה את הברית שלה עם ג'וזי ושקד. היא יכלה לעשות את זה בלי לומר להם מה ששקד אמר לה. אבל מצד שני, היא מקסימום תגיע לפיינל 5 במידה והברית של שקד הולכת עד הסוף. היא בטח מודעת שג'וזי, שקד ולונא מאוד קרובים יחד. אם היא תצליח לבנות אם אירה ושמחה משהו..האמת שאני לא יודע, היא צריכה להיזהר פה. אני מסכים שהיא לא עשתה את זה בצור הכי טובה ביותר אבל אני גם מבין את הגישה שלה.

NP23

New member

מאמין שאתה נותן לה יותר מדי קרדיט, היא לא חושבת עד כדי כך רחוק. בערבוב צעקה שלוקחים את החברים שלה, אני לא חושב שהיא בקטע של לצאת מהברית איתם. ואם היא כן , היא עוד יותר סתומה, זה לא השלב . אני חושב שזה נטו מה שאמרה למצלמות שהיא לא רוצה להגיע שוב ושוב למועצת שבט. אבל היא לגמרי לא היתה צריכה לספר להם מה שקד אמר לה, זה היה גם לא אסטרטגי וגם לא אנושי.. זה כן נבע ממש מפזיזות ותמימות. וברור שהיא לא צריכה ללכת איתם עד הפיינל4 אבל יש עוד טונה זמן

Seosi

New member
אולי

אם זה באמת נטו רק למשימות אז כן זה טעות. אני עדיין רוצה לתת לה הזדמנות לפחות עד מועצת השבט הבאה, אבל אני באמת מקווה שהיא לא עושה את זה רק בגלל המשימות. יש פה כל כך הרבה שחקנים לא אסטרטגים כך שמישהו מדבר על אסטרטגיה ישרתי קפצתי על זה בלי לחשוב לעומק האם זה מהלך טוב או לא חחחח.

סטילהוק

New member
כנראה הספקת לשכוח

כנראה הספקת לשכוח שאורין שתולה של השבט היריב ובעיקר של אייל שהצילו אותה מהדחה בשבט שלה, בתמורה שתחבור אליהם אחרי האיחוד. זה היה הרי התנאי שהם עזרו להדיח את דרור במקומה. אז נכון שזאת היתה החלטה של נעמה את מי להדיח במקומה, אבל אורין עשתה הסכם עוד לפני זה עם אייל שניצח אותה באתגר שאחרי משימת החסינות שהיא תחבור אליהם אחרי האיחוד אם הם יצילו אותה מהדחה. כך שלא מפליא אותי כלל שהיא מסרה להם אינפורמציה.

NP23

New member
עדיין לא זוכר דבר כזה

זוכר שאייל בתמורה רק רצה שהיא תגיד שהוא הכי חתיך
וכמובן שהיא ביקשה שלא ידיחו אותה.
על האיחוד לא זוכר שדיברו. ונניח שכן..
היא בכל מקרה יכלה לשמור את האינפורמציה לעצמה.
לא מאשים אותה שהיא רוצה להשאיר את אייל ומישל (גם זה ישתנה כנראה ) כמו זה ששיתפה אותם במידע.
ומעניין שהיא בעצמה לא אמרה מילה על האפשרות לעבוד איתם בהמשך , או שהיא חייבת להם.
זה בא ממכם. היא רק אמרה שהם צריכים להמשיך לנצח במשימות. וזה לא אמריקה שחסר זמן מסך להבין

סטילהוק

New member
תצפה שוב בפרק

זה היה התנאי שהם מצילים אותה מהדחה. ממש לא בגלל שהיא אמרה לאייל שהוא חתיך.

NP23

New member
לא ממש אכפת לי

וגם לה.
היא הרי רוצה להדיח את אלכסה שגם היתה חלק מהחלטת איפוגו ולא את אירה שהדיחה אותה. לא נראה לי שהיא שמה ** אם היה הסכם עם איפוגו. גם לא אמרה דבר כזה למצלמה או בשיחה איתם. והיא יכלה בכיף להגיד שגם שקד בעד להעיף את אירה אם כל כך חשוב לה להעביר מידע כלשהו.

סטילהוק

New member
לא דיברתי על הפרק הזה

דיברתי על הפרק שבו הם הסכימו ביניהם על התנאי להצלתה מהדחה. הפרק שבו דרור הודח, או שאולי זה היה הפרק שלפניו עם המשימת חסינות שאחריה שניהם נשארו לדו-קרב על הקול המכריע.

NP23

New member

ליהיא יותר מדי קריזיונרית והבעיה שנעמה בכלל נופלת עכשיו גם לזה.
אלכסה יכלה/ יכולה להיות קול שלהם באיחוד, למה לפנות נגדה שעוד יש את אירה , לונא ואורין במשחק , כששתי האחרונות לא מסתירות את הקשר שלהן לג'וזי ושקד. מג'ובאני אני באמת לא מצפה להרבה והוא ושמחה חפרו את החיים. לא יכולתי כבר לשמוע אותו אומר שוב " זה בשביל שמחה".
היא לא נראית לי בסכנה שם ,
אם כבר הקול הקובע.
הערבוב הזה מצוין לה.
&nbsp
ממש מקווה שאלכסה לוקחת חסינות ואייל עף. או שבלי קשר הוא עף.
עוד עם הקול של שמחה .
מושלם. יש לזה גם סיכוי מאוד מאוד מאוד טוב. שמחה משחקת עם הרגש ואירה היא מאלה שסחבו אותה בתחילת המשחק לעומת אייל שרדה בה.

NP23

New member
ועוד דבר

שקד ממשיך להיות קינג

איך אפשר להגיד שהוא הצל של ג'וזי
בפרק הזה הראו שזה כאילו לא עבד לו
פרק הבא לדעתי זה יצליח

Seosi

New member
כי הישראלים לא מבינים בריאליטי ¯/_(ツ)_\¯

זה נשמע מתנשא ברמות חחח, אבל זה נכון. אולי חוץ מהמירוץ למיליון שהבינו את הקונספט.

לפי הפרומו

אני משוכנע שאלכסה תישאר (גם אם לא תזכה בחסינות אישית)
וכנראה שאחד הבנים החזקים יודח.

סטילהוק

New member
לדעתי

הכי סביר שאייל יודח, כי הבנות של קנקאי שכבר נמצאות במיעוט בשבט איפוגו המעורבב לא ירצו להפוך לעוד יותר מיעוט ולהדיח את אירה, אז הן יגייסו את שמחה כקול נוסף במועצת השבט בכדי להדיח את אייל. ומכיוון שמישל ואורין חזרו כזוג מתוקשר מהישרדות, לא נראה לי שהוא יודח כל כך מהר, לפחות עד האיחוד...

למעלה