הישרדות VIP - פרק 9

יש צדקתי

עכשיו רק נשאר שמישל ילך בדרכה
&nbsp
בקשר לזה שכתבו שהרומן התחיל על אי נראה לי שהכוונה שראו אותם חוזרים ביחד מכיוון שידעו שלא היה ביניהם משהו לפני נסיעה לאי אז הם כתבו שהרומן התחיל באי
&nbsp
&nbsp

פרק יחסית קצר אבל טוב

(וגם נראה לי שהייתה רק פעם אחת יציאה לפרסומות).
בעיקר רציתי שהשבט החדש של נעמה יזכה בחסינות
כדי שלא אצטרך לדאוג לה.
ככה שעכשיו לא ממש אכפת לי מי יודח, ואני אוכל להנות מפרק ההדחה כמו שצריך

סטילהוק

New member
הג'ובאני הזה כבר מתחיל להגזים

הג'ובאני הזה כבר מתחיל להגזים , זה כבר פשוט פאטתי כבר לגבי הניסיון שלו להשאיר בכל מחיר את שמחה במשחק. הבן אדם בכלל מבין איפה הוא נמצא? זה לא הפח הגדול, זאת הישרדות. פה מי שמכשיל אותך ואת השבט שלך עדיף להיפטר ממנו, בגדי להתקדם קדימה במשחק. ושמחה בשום פנים ואופן לא מתאימה להישרדות, לא מבין מי בכלל חשב ללהק אותה לכזאת תוכנית. מילא לפח הגדול, אבל להישרדות? היא הרי היתה צריכה להיות המודחת הראשונה. לא רותם ובטח לא נעמה.

מאידך, אם שבט איפוגו המעורבב ידיחו את אלכסה ג'וזי ושקד יוכלו לעשות חמוצים עם החצי פסלון שלהם. וממש לא בא לי שג'וזי שירד לי לגמרי ממנו העונה ינצח או אפילו יגיע לאיחוד.

השורדות היחידות שהייתי שמח להמשיך לראות זו אירה, נעמה, לונא ואורין. ומהבנים מישל וג'ובאני, למרות שג'ובאני מתחיל כבר להגזים עם הקשר שלו לשמחה... כל השאר ובראשם ליהיא הדרמה קווין המעצבנת שלא מבינה שהיא בהישרדות וחושבת שהגיעה לנופש בקאריבים, יכולים לעוף בכיף, בתקווה שלאף אחד מהם אין את המאובן המוזהב שיכול להשאיר אותם במשחק למרות שהודחו ממנו. אני ממש לא אתגעגע לאף אחד מהם.

למעלה