היש מין ללא אהבה-ובמילים אחרות..

moran-b

New member
אההה

אין דבר כזה מגעילה כשזה נוגע לדברים האלו. פשוט מציאותית. וכמו אמרתי.. אנשים יכולים לעשות כזכותם את לא יכולה לשפוט מישהו על כך שהוא רוצה לעשות זאת ללא רגש - נכון?

markrin

New member
היש מין ללא אהבה-ובמילים אחרות..

האם מותר האדם מהבהמה ? אתיחס להערותיכם בהמשך ..במידה ויהיו..

markrin

New member
ןאת גם נהנית מזה איב ?

כי אם את כה בטוחה שיש סימן שאת התנסית בזה..

moran-b

New member
מרקוש

הרגע נכנסתי להודעה שלך לאיב ואני מצטערת שלא עשיתי זאת לפני שהתחלתי להגיב על הכל.... כי אם אתה מסיק ממה שהיא כתבה בכלליות לחלוטין עלייה עצמה - אתה בטח תסיק כך על כל מי שיגיב לך. אני לא מכירה את איב ואולי כן ואולי לא - אבל זו זכותה לכאן או לכאן ואתה מתנהג כשופט כרגע וזה לא רק שלא לעניין אלא גם לא מנומס ולא חברי. לא עבר לך בראש שאולי היא יודעת זאת בגלל שהיא לא סגורה בעולמה והיא מסתובבת עם אנשים ורואה התנהגויות כמו כל אחד אחר וכן גם היא ככל האנושות נתקלה בגברים ונשים שמתנהגים בצורה כזו ומספיק אנשים כאלו - לא אחד או שניים - כדי שהיא תקבע בביטחון שיש דבר כזה? וכן יכול להיות שהיא גם מתנהגת בצורה כזו - זו נותן לך את הזכות לשפוט אותה??? מרקוש - כמו שקרני כתבה - למה העלת את הנושא? ואיב אני מצטערת ומתנצלת על הסקת המסקנות על אופייך.

איב 1

New member
תשובה למתעניין - התנסתי בזה

ואני לא מאמינה שאף אחד מכם לא זיין מישהו כי בא לו עליו בלי קשר לאהבה ולרגשות ויותר מזה אדם שאתם יודעים שבחיים לא תראו. בכול אופן אם לאף אחד מכם זה לא קרה (קשה לי להאמין) לי זה כן קרה ובהחלט נהניתי. זיון טוב לא בהכרח מערב רגשות. קרה שראיתי מישהו שבא לי עליו ושכבנו ואחרי זה בחיים לא ראיתי אותו ואני אפילו לא זוכרת איך קוראים לו. וזה לא שאני מוופקרת - זה קרה רק פעם אחת ופשוט לא יכולתי לעצור את עצמי. מה שחשוב זה קונום!!!! מקווה שהבהרתי את עצמי (למרות שלא נראה לי) איב

moran-b

New member
אכן..

האדם מותר מן הבהמה לא בזה אלא בכך שיש לו את זכות הבחירה החופשית... וכן... בהחלט יש.

moran-b

New member
ודרך אגב - עוד משהו

לרוב הויכוח הוא על האיכות - האם היא יותר טובה כשיש אהבה ... גם כאן יש הרבה דעות חלוקות..

איב 1

New member
אני לא מסכימה איתך בכלל

אני רואה שאנחנו טובות בלחלוק אחת על השניה. כמו שרשמתי למטה - התנסתי בזה וזה לא קשור בכלל להערכה ולכבוד. אני מעריכה את הגוף שלי ואני מעריכה ומכבדת כול בן זוג למיטה שהיה לי וגם את כול התנוחות וההפרשות (ציטוט שלך..). לפעמים פשוט בא לך לעשות למישהו טובה. לא קרה לך שנתקלת בגבר מהמם שפשוט הטריף אותך אבל לא מעבר לזיון? מה שאני כן מאמינה בו זה שבחורה ששוכבת עם כול אחד היא בחורה חסרת הערכה עצמית והיא מחפשת משענת, וחיזוקים לכך שהיא טובה ושרוצים אותה אבל זה ממש לא המקרה אם בחורה שוכבת אם מישהו בלי רגשות. איב

markrin

New member
לגבי האיכות מורן אין ויכוח..

רק מין עם רגש עושה איכות. ממין סתם,יש אנשים שמקיאים אחרי

moran-b

New member
אוקיי

אני מצטערת - אבל - אני לא מבינה בזה.... ועל אף הבנתי הנמוכה אני יודעת שיש אנשים שלא רק שלא מקיאים מיזה גם אפילו - השם ישמור - נהנים מיזה... אז יש ספק. אולי לא לך... אבל יש.

markrin

New member
על זה כבר נאמר-איש איש טעמו..

אני כבר אמרתי לך...לא מסוגל לעשות את הנתק. אולי אני דפוק,אבל כך אני. ולא רע לי עם זה

moran-b

New member
מרקוש

שוב אתה מתייחס לנושא בשלילה. מי שמסוגל לעשות הפרדה - נחשב דפוק??? למה? למה אתה לא חושב שכל אחד בדרכו? וכל דרך היא טובה כמו האחרות? אם אתה חושב בצורה מסויימת ומתנהג לפייה - אין שום רע בכך. ודרך אגב מה הקשר דודה?? זה בדיוק מה שאני חושבת. אני לא חושבת שצריך להעליב מישהו על מחשבותייו וזה שאמרת שהגברים זה מה שהם עושים - רק בגלל שלא הגיבו לך - זה גם מעליב וגם הכללה חמורה. ואני אישית מהמתנגדות להכללות.

markrin

New member
הכלב שלי מורן..יודע לדפוק כל נקבה

מבלי לפשפש בציציותיה.. אבל,בני אדם,לא בהמות,,, אמורים לשלב גם רגש בעינין. ואם אני לא הלכתי לזונה מימי.. סימן שאני סוטה ?

moran-b

New member
אמורים?

כל אחד יכול לעשות כרצונו - עד כמה שאני יודעת. כלב בתקופת חייו יכול לעשות כרצונו??? לא עד כמה שידוע לי - אבל אני לא מי יודע מה מתמצאת ברבייתם של בעלי החיים. בני אדם יכולים לבחור עם מי ולבחור לחיוב או לשלילה. וכן יש כאלו שיבחרו לחיוב זה לא עושה אותם סוטים.. כמובן שיש כאלו שיבחרו לשלילה. גם זה לא יעשה אותם סוטים. בהחלט לא. אההה... ומישהו חכם אמר לי פעם.. אין דבר כזה סוטים בנושא הזה. אם אתה עושה משהו מהרצון שלך ושל בת זוגתך - אין בזה שום סטייה אז פי כמה וכמה אם אתה לא עושה זאת גם מרצונך.

איב 1

New member
העניין לא קשור לזונה

אני חושבת שזונה עושה את זה בשביל הכסף ולא משנה מהי מטרת הכסף. יצא לי להכיר בחורה נורא נחמדה ובאת חכמה ויפה שעסקה בזה בשביל לממן לימודים באוניברסיטה וזה לא שהיא נהנתה להזדיין עם כול אחד שיש לו זין ו200 ש``ח. ואנחנו בכלל דיברנו על מין ללא רגשות - זונה זה עבודה. היא לא עושה את זה מתוך הנאה.

markrin

New member
על פי דבריך..

זנות היא התגלמות הטרויאליזציה של מושג האירוטיקה. זה הפיכת המושג לשורה של פעולות רוטיניות את זה אפשר לקבל גם עם בובה או ויברטור.

למעלה