היש מין ללא אהבה-ובמילים אחרות..

The Lilit

New member
מורן יקרה it`s the same

מורני ! בדיוק בגלל ( או בזכות ) הבחירה החופשית, האדם מתנהג כמו בהמה או כמו אדם ... או שהוא מקיים יחסי מין כדי לספק יצרים ( או כדי לפרות ולרבות ) , או שהוא מעלה זאת לדרגת קדושה ומייחס לייצריות אהבה !!!! וכבוד !!!! הוא יכול לעשות את שניהם, וכשהוא בוחר בדרך מסוימת הוא הופך להיות בהמה או אדם .

moran-b

New member
אולי

מבחינת הבחירה נכון - האדם יכול לבחור כרצונו והוא עושה זאת. אבל זה שהוא בוחר לא לשייך אהבה לנושא הזה - זה הופך אותו לבהמה? לא לדעתי. כי בהמה היא בהמה לא מתוך בחירה אלא מעצם קיומה. אדם הוא אדם מתוך היותו בעל חופש בחירה ומה שלא ייבחר - בשורה האחרונה - זה ה ו א שבוחר... וזה מה שלא עושה אותו בהמה - על אף שאני מבינה שיש לך הסתייגות מסויימת מהתנהגות נתונה של אדם מסויים - את לא יכולה להגיד שהוא לא אדם.

The Lilit

New member
מורן ....

אני החלט לא יכולה להגיד על אדם כזה שהוא בהמה , אבל מה שאני כן יכולה להגיד עליו זה שהוא מתנהג כמו בהמה !!!!

The Lilit

New member
well...

נקניק יקר ! ראשית כל , אני שמחה לגלות שגם אתכם, הגברים, מטרידה לפעמים השאלה הזו... לגבי שאלת על מותרנו מהבהמה - אם היה לך ספק , אני שולחת אותך לבראשית א` - 27 - 28 ולתהילים ח` ... אנ יבטוחה שאלו יסירו כל ספק מלבך ... אני חושבת שיש סקס בלי אהבה , אבל הוא לא מתקרב לקצה קוצה של ההנאה שיש מסקס עם אהבה... חבל על האנרגיה ועל הרגשות השליליים שממלאים אותך אחרי זה ... יש לי תחושה שאדם יכול לגלות טוב יותר את מותרו מן הבהמה, אחרי שהוא טעם טעמה של בהמות , אבל אני לא אתפלא אם אני טועה , ומישהו שלא טעם טעמה של בהמות יגיד לי שאצלו המותר מהבהמה הוא בילד אין והא לא היה צריך כלל לגלות אותו ... אני מקווה בשבילך שגילית את מותרך מהבהמה ...

markrin

New member
לא לילית,אני לא נקניק..וגם..

לא הלכתי מעולם לזונה.. כזה סוטה אני מה דעתך ?

קרני

New member
מרקוש...

דיון סוער עוררת כאן!!! כן, הדיעות רווחות לכאן ולשם... מה היתה מטרת השאלה? אני בכל אופן חושבת שהתשובות מאוד קשורות למערכת של ערכים שננטעו בנו עוד בינקותנו. מערכת של יחסים בין מוסר לאנושות. בימי הביניים הערכים נקבעו על פי הדת והפילוסופיה, אבל בעת החדשה, עקרונות-על אלו הפכו לחסרי שיניים... השאלה שאתה שואל (ואני כבר הפכתי אותה למשעממת מה עם כל ההתפלספויות שלי...) תלויית ערכים ומוסר עליהם גדלנו... זה כמעט כמו ששאלו פעם - סקס לפני החתונה כן או לא?! הבנת לאן אני חותרת?!???

קרני

New member
אולי בגלל...

שהמוח שלך הולך בכיוון אחד ואחר לגמרי... לא ענית למה העלית את השאלה הזאת. אתה רוצה להגיד בזה משהו??!?!

markrin

New member
קרני,העליתי את השאלה מפני..

שאצלי,ואצל רבים מחברי בחיים אני מוצא תופעה דומה: הגברים הרבה יותר רומנטיים מנשים. הנשים קוראות לזה ``ילדותיות`` הגברים רואים שהנשים שאיתן הרבה יותר מחושבות מהם. ואכן,גם פה אני נתקל בגישה דומה. נשים בגישה ``יבשה`` מדברות על סיפוק צרכים ע``י מין ולכן אין להן שום בעיה לעשות זאת ללא רגש.

markrin

New member
שמתן לב בנות שהגברים פה שותקים ?

אולי זה בגלל שרובם הולכים לזונות......חה חה..

moran-b

New member
מה?????

זה כל כך לא הצחיק. ו.... גם לא היה במקום כלפיי כל שאר הגברים המשתתפים בפורום זה.

markrin

New member
מורן-רק אל תהיי על תקן של דודה

מה שהתכוונתי זה לעובדה הפשוטה שבנושא שלפנינו התבטאו רק נשים.. רגע רגע,אולי...לא............

קרני

New member
מרקושי...

די להתחכמויות... תנסה להעלות במעט ולהתייחס לאנשים כאן בכבוד מינימאלי... תגובה להודעות היא עניין של בחירה! שיהיה לך יום טוב

למעלה