אוקיי
לפני שבע וחצי שנים עשיתי מנוי לחברת כבלים אחרי חודש רצינו החבר ואני לבצע ניתוק יום לפני הניתוק בא בחור מהחברה ושכנע אותנו להישאר מחוברים ורק ביצענו העברת שם ז"א שבמקום שירד מחשבון הבנק שלי זה ירד מחשבון הבנק שלו יש לי עד היום את כל הניירת לביצוע השינוי הזה. חודש אחרי יורד מחשבון הבנק של החבר סכון גבוהה יותר ממשה שסוכם ולאחר ברור הם אמרו שזה כי עשינו העברה והיתה יתרת חוב מהשם שלי חודשיים אחרי זה קיבלתי הביתה שיש יתרת חוב מהשם שלי ושוב לאחר ברור טלפוני נבדק העניין ואמרו שזה בסדר וזה שולם בתשלום הראשון מהחשבון החדש. עכשיו לאחר שבע שנים אני מקבל מכתב מעורך דין פעם ראשונה התראה אחרונה לפני משפט כי החוב שהיה על 76 שקלים (שאותו שילמנו)עומד היום על 650 שקלים ועליי לשלמו תוך ארבעה ימים ולהחזיר את הציוד (ממירים שלטים) שיש ברשותי שלא החיזרתי ואנחנו עדיין מנויים לחברה זו מעולם לא החסרנו תשלום. לאחר התכתבות די ממשוכת עם עורך הדין של חברת הכבלים והעברתי אליו את הניירת הוא כבר לא טוען כי היו באותה דירה שני דיירים מחוברים ויש ברשותי ציוד רק חוב שעליי לשלם הוא שולח מכתב אחת לחודש עם התראה אחרונה לפני משפט טוען שאין לי שום הכחה ולהם בספרים יש הוכחות כי לא שילמתי לי אין שום דרך להוכיח אחרת פרט לניירת שברשותי על בקשת להעברת שם בלבד עם התאריכים וחתימת הנציג ובמכתב האחרון הוא טען שה650 שקלים (קצת יותר עכשיו כי כל מכתב שהוא שולח הסכום עולה) + הוצאות משפט ואני יפסיד במשפט יגיעו ל 2000 ש"ח + שהוא מגיש הוצאה לפועל ורשם שיעקל רכב פנסיות משכורות דירה וכו'.... השאלה שלי היא כזו סרבתי לשלם את הסכום הגבוהה הזו כי באמת שאין לי חוב מה גם שאף פעם עורך הדין לא פנה אליי בסכום המקורי אלה ישר ב 650 ש"ח והאם כדי לי ללכת למשפט בלי עורך דין (כי אז אולי עדיף לי לשלם לו וזהו) והאם בכלל יש לי סכוי נגדו? ובנוסף למה הוא אומר שהמשפט יהיה בת"א אם אני תושבת קריות והכל התנהל פה בקריות. האם בגלל שהוא מת"א יש זכות שהמשפט יתקיים באיזור פועלו? מקווה שהייתי יותר ספציפית ומישהו יוכל לעזור לי לייעץ לי תודה מראש דידולי.