היתה לו בלורית(יזכור)

היתה לו בלורית(יזכור)

1.5.74 יום נפילתו של המ"מ גרשון בלאו במובלעת הסורית גרשון היה מהאנשים שלא נבראים בשניים גרשון יכול היה ליהות אתנו אילו לא היה מסור לתפקידו ולא איכפת היה לו מפקודיו לא פעם גרשון עמד על כך שהוא ילך לעמדה לשמור ולהתריע גרשון כאמור נפל במובלעת הסורית בעמדה שמשם תמיד היה מעביר פקודות ממלא שקי חול ועשה כל דבר אפשרי על מנת לא להוציא את פקודיו מחוץ לבונקר כשאני שומע את השירשל דודו שנפל במצודת כוח אני תמיד חושבעל גרשון כן היתה לו בלורית ממש כמו של דודו מהשיר יכטולתי לשבת כאן ימים שלמים ולספר על האיש והמפקד גרשון לפעמים כשמנסים להעביר חוויה או מסר אזי מבקשים תעצום את העיניים תעצום חזק כן כמו בשיר האמינו לי חברים יקרים איני צריך אפילו למצמץ בעניים אני רואה אותם א ח ד א ח ד עוברים לנגדי כבנמצעד של גיבורים וכאלה היו חברי אחוזי חרב מלומדי מלחמה יהי זכרו וזכרם ברוך לעדי עד גרשון נפל במובלעת הסורית ביום 1.5.1974 הובא למנוחת עולמים בחלקה הצבאית בעפולה שם גדל של למד ושם נקבר אילו יכונו להכניס נשמה לאבן הלבה אזי לבטח היתה מספרת את סיפור הנופלים ת.נ.צ.ב.ה

c a t c h 22

New member
גם אתה גיבור - ממשיך בחיים ל ../images/Emo96.gif

למרות קושי עקבתי אחר מה שאתה כותב. הבחנתי בשעות שאתה כאן כמאט לבד בפורום. הרגשתי הזדהות רבה, ידועה לי כי רבים הם הנכים הערים בלילה. אך אנו עדין לא שמעים אותם. אני פוגש אותם בבית הלוחם ומחוץ לו במשרדי המחוז אך לא כאן וחבל.

למעלה