היתה לנו סדנת ליבוד ירקות מדהימה

אור224

New member
ענתושששש../images/Emo24.gifעכשיו אני מבינה

למה היה לי קר הכל בגלל מירה והרוח מעיר הקודש

rachel1234

New member
איזה כיף של סדנא הייתה. תודה לכולן.

קשת על שאירחת אותנו בחצר..איזה כיף בין עצי פרי לעבוד. ורוני המתוקה ששחקה עם הפרחים על הנעל שלי :). תודה לסמדי ואור על ההסברים והסבלנות לכל אחת מאתנו.לענת שעושה בלאגן :) למירה שעושה רוח (קרה) :) לסימה שלא הביאה לנו סנדביציםםםםםםםם. היה נהדר. כמובן שהגעתי הביתה ומיד הכנתי עוד פרח. סימההההה..תודה תודה על הטבעת המקסימה. היה כדאי לבוא :)).

rachel1234

New member
מכשפולהההה..איך שכחתי אותך???? את

רואה ..זה סימן שאת לא מכשפה!!! היה נחמד להכירך.:)

ענ2ת

New member
רחלייייייי- אני רוצה לראותתתתתתתתתת

אפילו מוכנה לראות עם המצלמה "הישנה "שלך

rachel1234

New member
ענתייייייי../images/Emo140.gif זה בייבוש..חח..אני

מקוה לא לשכוח מחר אצל אבא לצלם הכללללללללללל.

כמה חבל שלא הצלחתי להגיע לסדנה .כל

כך רציתי ללמוד פרחים ןהירקות ממש הפתעה ......האם תהיה שוב מתי שהוא סדנא כזו ,או שתהיה הדרכה ווירטואלית? מי מוכנה ללמד אותי?

Sימה

New member
חמוסי--עניתי לך למייל וצירפתי חומר-

האם קיבלת ? יש קושי בהעברת מסמכים ארוכים. Sימה

עוגיגה

New member
יצאו לכן אחלה ירקות ופרחים רואים שנ

שנהנתן התוצאות בהחלט מרשימות

smady a

New member
../images/Emo221.gifיופי של בוקר שישי../images/Emo221.gif

תודה לקשת על האירוח .....כולל הקפה הראשון... תודה לכל אחת ואחת היה לי כיףףףףףףףףף של בוקר. ומה עשיתי כשחזרתי הביתה?..................

mehashefa

New member
שלוווום בנות!!!

נכון שאני כותבת רק עכשיו... אבל זה לא אומר שלא נהנתי!! היה לי הכי כייף בעולם!! תודה לקשת על האירוח, לאור וסמדי ובעצם לכולן על ההסברים... למירה על הטרמפ לרחל, סימה, ענת על שיצאה לי להכיר אתכן היה לי מאוד מאוד כייף! עם כולכן!! מאוד מאוד!!!! תודה לאוכל שכולן הכינו, הייתה לנו ארוחה לתפארת... פעם ראשונה שאני מלבדת לא עם מחט (חוץ מסבונים), וזאת חוויה מאוד מיוחדת. אחרי זה הידיים שלי היו חלקות כל היום... אז תודה לכולן, נתראה במפגשים הבאים. את הפרח אני אסיים היום מאוחר יותר, ואצלם אותו לאחר הייבוש. (פשוט בשבת עשיתי מגזרות נייר, מזה כייף!) זהו, אז שבוע נעים, ושוב - תודה לכולן על מפגש מהנה!!

למעלה