אירוני לא
אומנם את נולדת בלונדון, אבל כותבת השירשור נולדה בישראל ורוצה לגור בבריטניה, לעונת זאת יש כאלה שנולדו בבריטניה ורוצים לגור בארץ או שכבר גרים בארץ, חבל שלא ניתן להיוולד היכן שאתה רוצה להתגורר. למה אני מעלה זאת? היום בצהריי היום היה סרט בערוץ 10 בשם "הכמיהה לשלום" סרט תיעודי המתאר את דרכה רצופת המלחמות של מדינת ישראל מיום סיום המנדט הבריטי ועד תום מלחמת ששת-המים. בכל אופן אחד הקטעים הראה בחורה יהודיה בת 22 שעלתה מאנגליה על מנת להלחם על אדמת עמנו, אותה בחורה (שכרגע איני נזכר בשמה וחבל) נפצעה ופונתה לבית חולים בידי חיילי הלגיון הערבי ושם מתה מפצעיה, לפני מותה הספיקה לרשום מכתב להוריה אשר בו היא מבקשת שלא יתעצבו על הדרך שבה בחרה, שכל יום מחייה היא מיצתה עד תומו ויותר מכל שהיא רואה ח בהגנת המולדת ערך עליון, כי סוף סוף יש לעם היהודי בית ואין לוותר עליו. אני מאד מתקשה להבין את הרצון השורר בפורום (הצצתי באתר של התנועה להחזרת המנדט הבריטי) לגור בבריטניה, ללא ספק יש להם תרבות ומורשת ארוכה ומפוארת, אבל גם לעמים רבים ונוספים וגם לעם היהודי. בנוסף השילטון הבריטי נוהג בדו פרצופיות כלפי הסיכסוף הישראלי-ערבי וישראלי-פלשתינאי, דוגמא אחרונה התגובה לחיסולו של רנטיסי. הכי חשוב המנעותה של בריטניה בהצבעת האו"ם על חלוקת פלשתינה והכרה בעצמאותה של ישראל. תמוה לי.