הי אני חדש קניתי תאלבום החדש ואיזה

פלישה

New member
הי אני חדש קניתי תאלבום החדש ואיזה

שיר מהדים זה white shadows יש מצב שזה הסינגל הבא?

omrimayo

New member
הסינגל הבא הוא Fix You,

ככה שאין מצב... אחרי? אלוהים יודע. :}

פיקס יו?...

אני לא חושבת שזו החלטה נבונה... מבחינה מסחרית וכאלה... שזה בעצם המטרה של סינגלים
זה לא קליט וזה... פשוט לא מכיל מה שרצוי שסינגל יכיל.
אני אוהבת את השיר, אבל זה אחרי שהקשבתי לו, ולא כל צופה/מאזין ממוצע שיזפזפ להנאתו יהיה בעל הסבלנות הזו אלא אם הוא אוהד ותיק של הלהקה במידה מסויימת. וול...

omrimayo

New member
לא מסכים,

פיקס יו עם מילים הכי קליטות, חצי שניה של השיר פשוט עם מוזיקה מושלמת וליריקס מדהים... אין אחד שלא התעלף מהשיר הזה, ואני מדבר על עשרות אנשים שאני בקשר איתם, זה הפייבוריט מהאלבום, בחירה מצוינת.

pake

New member
אני רואה שאני לא לבד

בכל הביקורות על הדיסק דיברו על speed of sound, what if, square one, אבל אף אחד לא דיבר בכלל על fix you ולדעתי זה השיר הכי טוב בדיסק, מהמילים העמוקות עד המוזיקה הכל כך פשוטה ומרגשת. פשוט השיר הכי טוב בדיסק

אני מסכימה איתכם שהוא מדהים

אבל זה לא בשמיעה מרפרפת וזהה מה שסינגל צריך להיות, "צד" את האוזן אנשים לא ישבו מרותקים מול האמטיוי מרוכזים כדי למצוא סינגלים אנשים נכנסים לחנות בגדים, שומעים משהו בגלגל"צ שתופס ת'אוזן, שומעים משהו ברחוב, ופיקס יו לא יכול "לצוד" בצורה כזאת.

aviGODFATHER

New member
מסכים איתך ../images/Emo45.gif

White Shadows הרבה יותר קליט וגם דומה יותר לסינגלים הקודמים.

omrimayo

New member
מוזר...

הייתי בטוח שכולם יסכימו לגבי FIX YOU, טוב כנראה שאתם 2 מיוחדים. :p בכ"א, חושב שפיקס יו בחירה מדהימה.

aviGODFATHER

New member
שלא תבין אותי לא נכון...

לדעתי Fix You הוא אולי השיר הכי טוב באלבום, ואין ספק שהוא יותר טוב מWhite Shadows אבל white shadows הרבה יותר קליט ובאמת מבחינה מסחרית זה יהיה דבר נכון לעשות... Fix you תפס לי את האוזן רק אחרי איזה 5 פעמים ששמעתי אותו.

omrimayo

New member
אני שמעתי את פיקס יו...

ב-OC בזמנו... ופשוט נפלתי בשמיעה הראשונה, הקול הכי טוב של כריס עד כה... פשוט מושלם. בכלל החצי השני של השיר זה... זה... עזוב, אין לי מילים. :} נ.ב יש לך ICQ או מסנג'ר? אם כן... אשמח שתשלח לי לפרטי. :}

aviGODFATHER

New member
כן.. בOC זה היה בהשמעת בכורה

עוד לפני יציאת האלבום. אני רואה את ה-OC ביס וויקנד ויש עוד זמן עד שנגיע לפרק הזה...

omrimayo

New member
סבבה, ראיתי בארה"ב...

כמו כל הסדרות האחרות שאני רואה, ז"א שידור מארה"ב... חרא עונה 2 חוץ מפרק 6, סוף 14 (מדהים) ושלושת הפרקים האחרונים... עונה זוועתית בניגוד לראשונה המופתית. :} טוב נדבר על זה במקום אחר, לילה :} נ.ב איפה שפיקס יו בא בפרק... לבכות.

aviGODFATHER

New member
לא נכוןןןןןןןןןן

ועוד מעט תגידו ש'חברים' זאת גרסה גרועה לסיינפלד ובברלי הילס היה סתם מגעיל ומשעמם, UNLIKE THE O.C.

0mroosh

New member
שלושה מיוחדים.

אסור שfix u יצא. זה יהרוס את הייחודיות שלו, וכמו שאמרו יפה לפני, הוא לא גלגל"צי מדי. White Shadows יהיה בחירה מדהימה.

למעלה