הי אני חדש קניתי תאלבום החדש ואיזה

0mroosh

New member
מצטער \=

ועכשיו לא בציניות, אני אומר את דעתי, בטח שלא אני מוציא את הסינגל.

קוֹבּ

New member
הוא לא טוחן מים

הוא מביע את דעתו בדיוק כמו כל אחד אחר בשישור הזה שלא טרחת להגיד לו שהוא טוחן מים. זה לא שהוא אמר "אוי ואבוי! עכשיו אלך ללבוש שחור ואקרע את דש חולצתי כאות אבל על זה שFIX YOU יוצא כסינגל, וגם אשלח המון מכתבים זועמים בעילום שם ולפעמים גם אמציא שמות כמו לינדזי בובר ויוהנה נוקסוויל, ואדרוש שזה לא יהיה הסינגל הבא!!".

AGENT SHESH

New member
../images/Emo2.gif

שירי? יוו... נוסטלגיה.. (זוכרת? פורום מישל בראנץ'?) ולעניין - אני לא חושב שיזפזפו אחרי שמיעת השיר, אבל מן הסתם מדובר בשיר קליט פחות מהאחרים והיה חכם יותר להוציא את Talk או White Shadows שהם ללא ספק שני הטראקים הטובים בדיסק.

Drorrrrrr

New member
אדרבא השיר שקט ומרגש

לדעתי הוא יהפוך לאחלה הצלחה, למרות שהוא מזכיר מדי את "המדען" , ולדעתי הוא לא מגיע לרמות שלו.

aviGODFATHER

New member
Fix You > The Scientist

ומי שלא טוב במתמטיקה התכוונתי שFix You יותר טוב מהמדען.

Drorrrrrr

New member
זה עניין של טעם.

לדעתי זה ניסיון ליצור שוב את ההצלחה של The Scientist ושומעים את אותן המלודיות ואותם הגמיקים.

aviGODFATHER

New member
אני לא כ"כ מסכים איתך, אבל...

גם אם הם באמת ניסו לשחזר את the scientist, לדעתי (ולא נראה לי שאני היחיד שחושב ככה) FIX YOU יותר טוב. לפעמים קורה שהחיקוי, או העיבוד מחדש עובר את המקורי. ככה למשל, לדעתי קולדפליי הושפעו מאוד מרדיוהד, ואני בטוח שהרוב כאן יסכימו איתי שהם יותר טובים.

../images/Emo13.gif,

עם כל הכבוד לקולדפליי, שאני מתה עליהם, רדיוהד זו פשוט ליגה אחרת. אין בכלל מה להשוות, קולדפליי לא מתקרבים לסוליה של הנעל שלהם, באמת, וזה בא ממישהי שאוהבת את קולדפליי מאוד.

Drorrrrrr

New member
שים לב שזה גם

שיר מס' 4 באלבום [כמו "המדען"] והסיגנל השני מהאלבום [כמו שהיה "המדען].

aviGODFATHER

New member
סגור שזה הסינגל השני../images/Emo35.gif

לדעתי זה לא דבר טוב מבחינה מסחרית, כמו שכבר אמרו (גם אני) כאן... White Shadows ואפילו LOW הרבה יותר קליטים ומתאימים לרדיו. הם גם דומים יותר לסינגלים הקודמים שלהם... את Fix You אהבתי רק אחרי איזה 5 שמיעות.

למעלה