הוא מביע את דעתו בדיוק כמו כל אחד אחר בשישור הזה שלא טרחת להגיד לו שהוא טוחן מים. זה לא שהוא אמר "אוי ואבוי! עכשיו אלך ללבוש שחור ואקרע את דש חולצתי כאות אבל על זה שFIX YOU יוצא כסינגל, וגם אשלח המון מכתבים זועמים בעילום שם ולפעמים גם אמציא שמות כמו לינדזי בובר ויוהנה נוקסוויל, ואדרוש שזה לא יהיה הסינגל הבא!!".
שירי? יוו... נוסטלגיה.. (זוכרת? פורום מישל בראנץ'?) ולעניין - אני לא חושב שיזפזפו אחרי שמיעת השיר, אבל מן הסתם מדובר בשיר קליט פחות מהאחרים והיה חכם יותר להוציא את Talk או White Shadows שהם ללא ספק שני הטראקים הטובים בדיסק.
גם אם הם באמת ניסו לשחזר את the scientist, לדעתי (ולא נראה לי שאני היחיד שחושב ככה) FIX YOU יותר טוב. לפעמים קורה שהחיקוי, או העיבוד מחדש עובר את המקורי. ככה למשל, לדעתי קולדפליי הושפעו מאוד מרדיוהד, ואני בטוח שהרוב כאן יסכימו איתי שהם יותר טובים.
עם כל הכבוד לקולדפליי, שאני מתה עליהם, רדיוהד זו פשוט ליגה אחרת. אין בכלל מה להשוות, קולדפליי לא מתקרבים לסוליה של הנעל שלהם, באמת, וזה בא ממישהי שאוהבת את קולדפליי מאוד.
לדעתי זה לא דבר טוב מבחינה מסחרית, כמו שכבר אמרו (גם אני) כאן... White Shadows ואפילו LOW הרבה יותר קליטים ומתאימים לרדיו. הם גם דומים יותר לסינגלים הקודמים שלהם... את Fix You אהבתי רק אחרי איזה 5 שמיעות.