אז רוצה לשתף אתכם במשהו בוטה
במיוחד שקרה בשבוע שעבר. לאחר שיצאתי מהרבנות, לאחר שהפרוד מבקש שלום בית, ואני עולה לאוטובוס תוך שמדברת עם חברה ומספרת לה על הענין תוך צחוקים על השטות שלו, והנהג מקשיב לשיחה (איך לא) מעכב אותי בעודף (עאלק הבאתי לו שטר, וצריך לפרוט) וכשמסיימת השיחה המשעשעת שלי, אומר לי שמעתי אותך בטלפון עכשיו, והתחיל לשאול שאלות בענין, ואני צוחקת (כי פר, הייתי מאד משועשעת מהבדיחה שעשה לעצמו הפרוד שלי) ואז תחנה לפני שאני יורדת הנהג אומר לי "תשמעי, אני חייב להגיד לך, שמהרגע שעלית לאוטובוס, מפלס המצב רוח שלי עלה, אני מאד רוצה להמשיך לדבר איתך, את יכולה להשאיר לי פלא'?" אמרתי לו, "אתה נשטעף עזוב אותך משטויות, אמר לי שלא ,אז השארתי לו את הפלא' שלי, אחרי הצהרים אני מקבלת ממנו טלפון,והוא מתחיל בשיחה שמכוונת למקום מסוים, ואני מנסה להבין מבין השורות מה הוא רוצה ממני. מסתבר שהבחור בכלל נשוי, והוא חשב שאני בן אדם פתוח וליברלי, אז התחיל לספר לי חוויות שקורות לו באוטובוס, על נשים נשואות שמצרפות אותו למיטה עם הבעלים וכו' וכו' וכו'. אמרתי לו: אז מה אתה רוצה ממני בעצם? סקס מזדמן והוא בחוצפתו עונה לי : הייתי רוצה איתך קשר דיסקרטי על בסיס מין
איך שנגעלתי ממנו באותו רגע, ירדתי עליו, והסברתי לו שאני לא הכתובת ובטוחה שימצא נשים אחרות שיקפצו על הרעיון (החולני הייתי אומרת) סגרתי את הטלפון והתחלתי לחייך לעצמי, עד להיכן אפשר להגיע עם הדמיון?????? בעעעעעעעעעע