הי בנווות, בוקר טוב

קניה 1

New member
הי בנווות, בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בבקשה לעדכן אותי!! השמיעו את ג'קו בגלגל"צ??? מה מי מתי?? איזה שיר, איזה תכנית?? פליז עדכנוני! תודה ויום קצוות

livi4

New member
היי בוקר שביתה../images/Emo6.gif

איזה כייף - אפשר להכנס לפורום !!! מה שלומך קניה??? בקשר לגלגל"צ - אני לא שמעתי!

eilati27

New member
../images/Emo42.gifבוקר אור יפות שלי!!!../images/Emo42.gif

מה שלומכן הבוקר? אני קצת עייפה... ג'קו תעשהההההההה לי בוקר טובבבבבבבבבבבבב!!!!
איזה תמונה מהממת זו? מתה עליך יפיוף!!!

שונית 7

New member
הי קניה בוקר טוב.לגבי גלגלצ אף

אחד לא יודע בדיוק .בחורה סיפרה לשיר ששמעה את ג'קו מושמע אתמול טבל לא זכרה עם איזה שיר.אבל בערוץ 24 היתה התפתחות חיובית.שני שירים שלו התחרו בתכנית next :נרדם,בדרך אל האושר ,מול מישל ומירילא נרדם זכה והושמע ובדרך אל האושר מקום שני. חוץ מזה זכה ברב והושמע באותה חכנית"אין מצב לאלימות"(עוד קצת ג'קו ) בקיצור הרבההה ג'קו באותה תכנית....

אסתילי

New member
עד שנקבל עדכון על עניין גלגלצ

זה נשמע לי כמו עדכון חיובי לא פחות. פנאי פלוס של היום. אז בקרוב אתר??? יש!!! גם אם גלגלצ לא ייתן יד, כולם כבר ילמדו את השירים החדשים דרך האתר. ועוד הרבה יותר. בוקר טוב

eilati27

New member
אוףףף אני רוצה שמישהי תעזור לי!

יש תמונה מההופעה בסילבר שהוא מצביע על מישהו ומחייך חיוך מקסים והוא כאילו אומר שם משהו... אני לא מצליחה להעלות אותה כי היא ענקית והמחשב לא נותן לי אישור... יש מישהי שמבינה על מה אני מדברת ויכולה להסביר לי מה לכל הרוחות קורה שם בתמונה?????????

kapit5

New member
נישמע מגניב

מעניין למה לא מדברים על אתר ליהודה סעדו?

שונית 7

New member
באמת מענין למה????? איפה הוא

בכלל? היה אמור לצאת לו דיסק ולא שומעים מזה שום דבר.נראה לי שהם די נתקעו איתו ועם כל העונה ה-3. למרות שהנסיך שלנו אמר שסעדו הוא מלך(אם את זוכרת בכתבה המדוברת)

shongold

New member
שונית לדעתי סעדו מאד מיוחד אהבתי

ורק אותו בעונה הקודמת..שכמעט לא ראיתי אבל ממה שראיתי לבחור יש כשרון ויכולת הגשה מאד מיוחדת, משהו שנכנס לנשמה ולא מדובר כאן בעוצמה קולית אלא בקול חם ומרגש. - ואף על פי שסילסולים לא מדברי אלי.

שונית 7

New member
נכון שון שון והוא גם מדייק ואף

פעם לא מזייף לא משנה באיזה שיר אבל צריך להודות באמת:בינתיים הוא לא כל כך תפש ....אולי זה עוד יקרה. מי יודע אולידואט אייזנברגי קטן?

shongold

New member
שונית אני לא חושבת שבשלב הזה הוא

רצה לתפוש ..כי לא שמעתי שהוציא תקליט או הופיע..אני מבינה שהוא עובד על אלבום. וכנראה שאצלו זה לוקח יותר זמן. ודואט למה לא..אם השניים יאהבו את הרעיון ..שלך אולי יאמצו אותו..

a d i d a s 2 1

New member
סעדו... יש שיתחברו לצבע קול שלו ויש

שלא..אבל בגדול, מדובר בבחור מוזיקלי מאוד!!! ובלי קשר, בבחור צנוע חבל על הזמן... הוא עובד על הדיסק שלו כבר די הרבה זמן אפשר להגיד עליו שיום אחד (וגם היום...) יתבהר בבהירות יתרה שהוא לא מסוג האמנים שיחפשו את הזוהר והתהילה... אלא יעשו את הדרך שלהם, בהתבסס על מה שבפנים, מהלב והחוצה, בלי יותר מדי מסביב... זהו זה מה שיש לי להגיד על סעדו...

שונית 7

New member
באמת עדכון חיובי כי טמירה דואגח

לטלנטים שלה :נינט ,סקעאת ו........ג'קו!!!!!!! היא גם אמרה בשבוע שעבר שג'קו כאן בשביל להשאר:נעים לשמע שבטדי מאמינים בו.לגבי האתר זו דרך מצוינת אני רק מקווה שזה לא יפגע בפורום המיוחד הזה.

eilati27

New member
זה לא יפגע בפורום

זה רק יגדיל אותו וזה מה שאנחנו רוצות לא??? גם אם "נעתיק" את הפורום לאתר העצמו (שיגיע ב"ה) זה לא יפגע באיכויות... אנחנו רק צריכות לזכור לא להרים את האף ולזכור מאיפה התחלנו . חחחחחחחחחחחח.... זה היה נשמע כמו התנצלות??? חחח...

shongold

New member
שונית ללא ספק כאשר יוקם האתר

והוא יוקם אז כולנו נעבור לשם כי כל הפעילות תיהיה באתר.

shongold

New member
אסתילי זו חדשה נהדרת הרבה יותר

כי דרך אתרים היום אפשר לפרוץ ובגדול. מספיק שהמוני אנשים דרך האתר יחשפו לשירים הנפלאים של האיש ולביצועים המדהימים שלו - והוא 'קונה' אותם בענק! האתרים היום זה אחד הדרכים המודרניות שאפילו אלמונים בתחום הצליחו להגיע לקהל הרחב דרכם!

למעלה