הי בנווות, בוקר טוב

שונית 7

New member
נכון שון.אם את זוכרת היתה ידיעה

שירדנה טמיר קנתה ביחד עם שותפים מניות בתכני אינטרנט? כבר אז הערכתי שזאת חלק מהמטרה שלה

shongold

New member
שונית אני ועוד איך זוכרת ואני גם

הגבתי באותה כתבה לגב' ירדני שכמו שהיא משדרגת את האתר של נינט, שתעשה אותו דבר למען אייזנברג!

שונית 7

New member
אני בטוחה שהיא התכוונה לזה מראש

וגם היה כתוב בכתבה בפנאי פלוס שבקרוב יושק באתר ידאו פורום שבו יוכלו המעריצים לשוחח עם נינט ועם שאר כוכבי הבית. וגםףכל הקליפיםשמופיעים באתר (ביינתים של נינט) הם חומרים בלעדיים להם.מדובר במערכת שמייצרת תוכן בלעדי לטאלנטים של טדי ומתעדכנת כל הזמן!!!!!

shongold

New member
מן הסתם..הגב' מתוכננת ומחושבת

אבל לא מזיק להגיב לחדד לתמוך וכך גם לשנע מנועים...

shongold

New member
רגע רגע...שונית אני צריכה להבין

כתבת שבאתר יושק וידאו פורום שיהיה משותף לכל הטלנטים..של טדי היינו גם הג'מוס יהיה בעסק? והקליפים שיהיו גם של ג'קו? כאילו האמת ..נראה לי לא כל כך הגיוני. אמנם נינה וג'קו הם מחברה' של טדי אבל ..כל אחד לחוד לא?!

שונית 7

New member
שון לא דיברתי על ג'מוס .אין לי מושג

אם הם חתומים או יוחתמו בטדי.כתבתי לך ציטוט מדוק מהכתבה.מדווח מנכל חברת הבת חנן מעייןשמגלה כי "הפיצ'ר הבא שיושק באתר הוא וידאו פורום שבו יוכלו המעריצים "לשוחח " עם נינט ועם שאר כוכבי הבית. קשה לדעת מהכתבה אם מדובר בפורום וידאו משותף לכולם או נפרד לכל אתר של כל טאלנט אבל הכיוון הזה בהחלט מדליק ומבטיח.

קניה 1

New member
התכוונת טמירה ירדני חחח

ירדנה טמיר זה דמות מהשיר שלנו......

shongold

New member
..ולרגע חששתי קניה שהתכוונת אלי

ורצית לתקן הטעויות..באמצע הנגינה..

שונית 7

New member
קניוש שוב../images/Emo52.gif:מתנצלת מצטערת

הכעסתי הרבה אנשים היום וגם נרדמתי על החולות בלי שמן שיזוף

kapit5

New member
הבוקר שליפני הסערה../images/Emo121.gif

בוקר ניפלא לכולן.הולכת להיות שבת סוערת .מסוג השבתות שחובה להכין חמין ופשוט להישאר צמודים לתנורים.

eilati27

New member
ג'ינג'ית שתהיי בריאה

שאת קמה עוד לא מביאים לי את השוקו למכולת...

shongold

New member
קניה ..ארבע בבוקר לא נרדמת

לבד ..קשה לי ללכת לישון כל פעם שאני רואה אותך מפציע ב- 4.00 חושבת על רביץ..

למעלה