הי בנות, מה שלומכן? אולי נכיר קצת

shirshusha

New member
הי בנות, מה שלומכן? אולי נכיר קצת

יותר? אולי כל אחת תכתוב קצת על עצמה - מאיזה אזור בארץ, תחומי עניין, האם עוסקת בתחומי אומנות נוספים? ככה כל אחת תכתוב קצת על עצמה ונכיר יותר טוב?

shirshusha

New member
אז אני אתחיל....

שמי טל, אני בת 31 אמא לבת ובן (עדיי מתקשה להאמין שאני כבר אמא לשני ילדים) שיר בת 4.5 ועדי בן 1.4 ששבוע שעבר התחיל ללכת. גרה באזור בקעת אונו. בשנים האחרונות מצאתי את חהחיבור לאומנות והשקט הנפשי שלי. כשאני צריכה קצת שקט אני יוצרת. תחומי העניין שלי הם: חרוזים, מילפיורי, סריגת תכשיטים, אפיה והגדול שבהם בו אני מתפתחת הכי הרבה כל הזמן זה תחום השוקולד . אני אוהבת לעשות סדנאות וחברה במספר רב של פורומים במטרה ללמוד, לרכוש ידע בתחומי אהבתי. בתחום השוקולד אני מוציאה את מירב כספי כיון שבתחום זה חומרי הגלם והספרות המקצועית הם יקרים מאוד... את תחום הליבוד הכרתי כשאירית דולמן העלתה את עבודותיה לפורום של אומנות שימושית ומאז החל הרומן החדש...

ואני אמשיך ../images/Emo13.gif

שמי הרבנית קוקיה
עוסקת בתחומי יצירה מגוונים, החל בפימו, דרך ליבוד, ועד עיצוב רהיטים מקרטון. המוזה מגיעה כשמתחשק לה, וכשהיא אצה רצה לה לדרכה, חוזרים תחומי עניין אחרים לפעולה. ואני? שטותניקית מדופלמת

וטל,אם השוקולד לא יוצא לך בדיוק כמו

שאת רוצה, אני מוכנה להיות פח הזבל של השוקולד שלךךךךךךךךךךךךךךךך אני מכורה לשוקולד עוד משחר ילדותי

סמדי6

New member
שמי סמדר

ואני מורה לאומנות לחינוך המיוחד, עוסקת במגוון רחב של אומניות גם בעבודה וגם כתחביב... חולת קניות של דברי יצירה (היום בזבזתי הרבה כסף על צמרים בלי שאני יודעת איך עושים) זהו אני חושבת....

rachel1234

New member
רבנית. השוקולד הזה לא כשר.אסור לך.

אצלי יש פח אשפה גדול לללל יותר....

anisa04

New member
נעים מאד, אני איריס

גרה בכרמיאל, נשואה ואם לבת שנתיים. עד לפני חודש עבדתי בתחום משאבי אנוש בחברה גדולה וכיום בעיקר מסתלבטת. אהבתי הגדולה היא צריבה בעץ בה אני עוסקת בערך מגיל 12. חוץ מזה למדתי ויטראז', צורפות והדרכת אמנות והדרכתי במשך 6 שנים. לא מזמן גיליתי את הלבד ונראה לי שזו תחילתה של ידידות מופלאה.

Sימה

New member
שמי Sימה ואני הסבתא של הפורום

גרה בת"א .... את יודעת היכן---היית אצלי.

ואני

קשת בת 28 אמא של רוני ועידו עד לפני שלוש שנים עבדתי בתחום היי טק (לפני זה יחידת מחשב בצה"ל) וכבר שלוש שנים שאני אמא במשרה מלאה +מדריכת אומנויות לילדים ומבוגרים (מסיבות יום הולדת, מסיבות רווקות, קייטנות, ערבי נשים, ערבי חברה וכדומה) לפני 3 שנים בערך התחלתי לחפש מי שתלמד אותי כיצד מכינים פיות מצמר כבשים, לבסוף לפני כמעט שנה למדתי אצל דניאלה99 ומאז אני והפיות חברות טובות
בזכות סמדי והבנות הנפלאות בפורום התוודעתי לתחום הליבוד ועכשיו הבית שלי מריח כמו כבשה.... איזה כיף פה!

ואני

שמי רות. אניחדשה בפורום.מורה לאומנויות הטכסטיל וגם לאומנות שמושית.הרבה שנים בתחום היצירתי. עכשיו עובדת עם גיל הזהב ומלמדת בבית. כל מה שקשור לתחום הסיבים מענין אותי. עדעכשיו יצרתי בליבוד מחט ואיך אפשר שלא להדבק בחיידק הליבוד במים וסבון?.... אני גרה בשרון -בינוב -מושב ליד נתניה. ילדיי גדולים והקימו משפחות משלהם. מקווה לתרום את חלקי בידע שיש לי ומקווה להכירכן.

mehashefa

New member
עכשיו אני!

שמי רותם, בת 19 וחצי (מרגישה כמו תינוקת)... במקור, ועכשיו בירושלים. כל חיי עסקתי במלאכות יד בתחומים שונים, כל תקופה והאופנה שלה פחות או יותר.. אמא מאוד דחפה אותי לתחומים אלו. גם למדתי ציור במוזיאון הרבה שנים. במהלך התיכון האומנות שהכי הרבה עסקתי בה הייתה קולנוע. עשיתי מגמה 5 יחידות על-אזורי (שזה אומר שזה לא בבית הספר, אלא במקום אחר..., ובמקרה שלי זה היה במכללת הדסה - סטודנטים עושים שם תואר בקולנוע.) המרצים (מורים) היו מעולים, והציוד היה ממש מקצועי! ובקיצור, חייתי את זה עד הסוף... מעל ל5 יחידות הלימוד. ויצא לי סרט מהסרטים!! והמון כייף והנאה.. יחד עם זאת מכיתה ה' ועד סוף י"ב, הייתי בחוגי סיירות וטיילתי. ובמהלך התיכון זה פחות או יותר הדבר היחיד שעשיתי (חוץ מקולנוע) - לטייל! גם הדרכתי חניכים קטנים וחמודים (הם היו בכיתה ו'-ז'). וכשנגמר התיכון דחיתי את הצבא בשנה והתנדבתי לשנת-שירות. גרתי שנה בקיבוץ הרדוף, עבדתי שם בבית-אלישע (בית לאנשים בעלי צרכים מיוחדים). עבדתי שם בסדנת האורווה, ובאחד הבתים. ובעצם בהרדוף התוודאתי לצמר הליבוד, פיות, ושאר אומנויות. ובקיצור - כייף חיים! השנה הייתה קשה, מייגעת, מעייפת, ומספקת, כייפית, מופלאה, נוגעת ללב.. ועוד! סיימתי שם ממש בסוף אוגוסט. ועכשיו אני לפני גיוס, מתגייסת באפריל. מחפשת עבודה פה ושם. ואפילו נרשמתי לקורס של מגזרות נייר.. יו!!!!!!!! יצאה לי מגילה.. אמא'לה!! (ועוד יש לי עוד המון מה לספר.. אבל זה הבסיס נראה לי..) סליחה על האורך! רותם

anna a

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

גם אני אמא , גרה באזור השרון, עוסקת באמנות רב תחומית, אמנות פלסטית אוהבת את מה שמתרחש כאן על גבי הדפים הוירטואלים, כיצד כל דף חי ונושם ובועט. ובגדול סקרנית ללמוד דברים חדשים...הכל.

../images/Emo131.gif

גם אני סבתא אוהבת ללמוד המון דברים ומקפצת מסדנא לסדנא התאהבתי בפיות עד עכשיו יצרתי רק פיה אחת אבל יש לי צמר לעוד 10 פיות ובובות שאני כבר רוצה ללבד גרה באיזור המרכז פעם אהבתי לאפות שעות במטבח אבל מאז שהילדים בגרו ועזבו אני לא מתכוונת לאכול את הכל לבד והפסקתי לאפות ולבשל עברתי לאמנות שימושית ואני יוצרת במגוון תחומים אבל התחום הראשי שלי הוא קווילט יצירת עבודות טלאים מאחר ואני גם מכורה לספורט אז השהות שלי ליד המחשב די קצרה אוהבת מאד את השנינויות שרצות בפורום חיה

ענ2ת

New member
וגם אני אעשה לכן הכרה

אני ענת בת 45. שלושה ילדים. גרה בת"א כיום עוסקת באומנות, מציירת,קצת מפסלת בעיסת ניייר .לפרנסתי אני אני מדריכת אומנויות ועובודת באומנות עם חולים שעברו אירוע מוחי . התחום שאני הכי נימשכת אליו הוא פימו .נושמת ואוכלת פימו .למרות שבימים אלו אני קצת ב"פסק זמן".אז יוצרת קצת מכל דבר . החיידק החדש זה הליבוד שנהנית מהליבוד עצמו ומהמפגשים שבהם אנחנו מלבדות ביחד

smady a

New member
../images/Emo9.gifאני סמדי smady a../images/Emo20.gif

אני נשואה ויש לי 2 בנים מקסימים. עובדת עם ילדים. אחר הצהריים עוסקת ביצירה ,מפעילה בימי הולדת וסדנאות. תמיד הייתי מחוברת לאמנות ואני מנסה כמעט לגעת בכל תחום. מנסה ..בודקתתתת מתאים לי ממשיכה ...לא מתאים....... מעולם הליבוד אני מאוד מתלהבת.....בשלב זה מנסה כל מיני חוקרת ...קוראת הרבה חומר על ליבוד ועוד. מקווה שכולנו פה יחד ניצתור באהבה. נלמד ונלמד.

rachel1234

New member
נו טוב..גם אני :))

נשואה פלוס בת גדולה ובן שחגג בר מצוה לא מזמן, וכלב פושט אחד :). מהמרכז.גיליתי את עולם הצמר אחרי סדנא של הכנת פיות והתאהבתי. החיבור שלי לצמר היה מאז ומעולם בנושא הסריגה. אני נוגעת בכל התחומים של האומנות כמעט. סורגת המון ..עובדת הרבה עם עיסת נייר. מכינה עוגות יומולדת בבצק סוכר..קצת תמונות עם פימו..חרוזים ..

eliane1

New member
אני אליאן

אני גרה בשרון חולה מאז ומתמיד על עבודות יד. יש לי חדר מלא מלא חומרים לעבודות יד רק אין לי זמן, למרות שאני כרגע לא עובדת ממש . אני מאפרת . חוץ מזה אני סורגת תופרת לפי החוש, לא למדתי אף פעם , מידי פעם יוצאים לי דברים נחמדים שאפשר גם ללבוש אותם. הפרויקט הבא שלי חוץ מליבוד כמובן זה לצבוע את הבית. וקצת להשקיע בו וגם בא לי על רהיטים מקרטון. ולא שיך לקמונה אני גם מתעסקת קצת באנרגיות.. אהה יש לי 3 ילדים 10 12 ו-14 לכל הקוראות הכי כיף בקומונה של הליבוד כולם פה ממש על הכיפק והמפגשים חבל על הזמן .

למעלה