עכשיו אני!
שמי רותם, בת 19 וחצי (מרגישה כמו תינוקת)... במקור, ועכשיו בירושלים. כל חיי עסקתי במלאכות יד בתחומים שונים, כל תקופה והאופנה שלה פחות או יותר.. אמא מאוד דחפה אותי לתחומים אלו. גם למדתי ציור במוזיאון הרבה שנים. במהלך התיכון האומנות שהכי הרבה עסקתי בה הייתה קולנוע. עשיתי מגמה 5 יחידות על-אזורי (שזה אומר שזה לא בבית הספר, אלא במקום אחר..., ובמקרה שלי זה היה במכללת הדסה - סטודנטים עושים שם תואר בקולנוע.) המרצים (מורים) היו מעולים, והציוד היה ממש מקצועי! ובקיצור, חייתי את זה עד הסוף... מעל ל5 יחידות הלימוד. ויצא לי סרט מהסרטים!! והמון כייף והנאה.. יחד עם זאת מכיתה ה' ועד סוף י"ב, הייתי בחוגי סיירות וטיילתי. ובמהלך התיכון זה פחות או יותר הדבר היחיד שעשיתי (חוץ מקולנוע) - לטייל! גם הדרכתי חניכים קטנים וחמודים (הם היו בכיתה ו'-ז'). וכשנגמר התיכון דחיתי את הצבא בשנה והתנדבתי לשנת-שירות. גרתי שנה בקיבוץ הרדוף, עבדתי שם בבית-אלישע (בית לאנשים בעלי צרכים מיוחדים). עבדתי שם בסדנת האורווה, ובאחד הבתים. ובעצם בהרדוף התוודאתי לצמר הליבוד, פיות, ושאר אומנויות. ובקיצור - כייף חיים! השנה הייתה קשה, מייגעת, מעייפת, ומספקת, כייפית, מופלאה, נוגעת ללב.. ועוד! סיימתי שם ממש בסוף אוגוסט. ועכשיו אני לפני גיוס, מתגייסת באפריל. מחפשת עבודה פה ושם. ואפילו נרשמתי לקורס של מגזרות נייר.. יו!!!!!!!! יצאה לי מגילה.. אמא'לה!! (ועוד יש לי עוד המון מה לספר.. אבל זה הבסיס נראה לי..) סליחה על האורך! רותם